• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

+18 topiğine hoşgeldiniz :3: Daaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden :52:

bana bakın çok konuşmayın misafirim gelcek benim sora aklım burda kalıyo ona göre :23: :23: safişede engel olun sus payı verin ballı muzlardan mesela sora akşama adamcağız nolur onu bilmem tabi :9: :23:

kirazıımm ayşegülüm valla sımardım yeaaa:)

ehuehhe ama evde kaldık tabe:P

yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi :12:
teşekkür ederim denizim eh işte 6.takıma layık olmaya çalışıyorum bu kadan güzel hatunun arasında zor oluyo tabi :9:
:30: :30: :30:

deniz gibi benimde geceliklerim hala sağlam ,bende iş yok galiba :60:

:9: orasını bilemeyiz :23: onlara pekte ihtiyaç olmuyo biliyosun :23:

kızlar size doyum olmaz ben gideyim ama artıkın börekler şincik yanacak valla çeneden :9:
kocaman kocaman öpücükler misafirlerim gidince uğramaya çalışırım akşamada kayınvaldede olcaz gerçi nesse hepinize byby :3:

sabah sinirle yediğim çikolatadan dolayı çok pişmanım sinirim geçti ama o çikolatayı nasıl eriteceğim ben yaaa bu hafta aynı kiloda çıksam ona bile şükredeceğim.milletin hastalınca morali bozulunca iştahı kaçar benimse tam tersi :50:

sabah sinirle yediğim çikolatadan dolayı çok pişmanım sinirim geçti ama o çikolatayı nasıl eriteceğim ben yaaa bu hafta aynı kiloda çıksam ona bile şükredeceğim.milletin hastalınca morali bozulunca iştahı kaçar benimse tam tersi :50:

denizcim hiç üzülme olur arada öle,eğer o çikolata senin biraz olsun düzelmene mutlu olmana sebep olduysa boşver,pişman olupte tekrar üzme kendini

kızlarcım konuyu dağıtayım birazcık....bugün bizim 1.aydönümüzzz..:66:.evleneli 1 ay oldu,zaman ne çabuk geçti anlamadık bile..

işte bugünün anlam ve önemi nedeniyle akşam için değişik bişiler yapmak istiyorum ama nee,hadi bakalım fikirlerinizi bekliyorum,özellikle gözdoşum senden

bu arada avatardaki mavi gülleride az önce kocişim gönderdi,hayat sana hep mavi gülümsesin karıcım diyede not düşmüş..:69:

ayyyy ne güzel bitanem..böyle mutlu nice nice aylara,yıllara inşallah canımm:16:

yaaaa size gülmekten yemek yiyemedim heeeee :9:

beğendim safişim fıstık gibin hatunsun bekarlık resimlerinde harika ama denizin dediği gibi 59-60larda bilem süper olursun :34:

bu arada benim resim büyük geldi yüklenmiyo gene nasıl küçülüyodu bu meret:))

sağolasın bebekimmm....

bakalım yafrruuu hele o kilolara bir geleyim kendimi size sergilicem siz ne derseniz çoğunluk nerde ise o kiloda kalıcam bende size güvenooorrummmmm :16:

safiş Allah neşeni eksiltmesin canım.alemsin valla.daha hiç geceliğim parçalanmadı demekki o muz dilimlerinden hazırlamak gerekiyormuş :9:

aminnnnnn denizim aminnnnnnnnn
aaaaa :53: :53:
gecelikler sağlammmıııı
bak bu olmadı işteeee :27:
sen bu akşam al canım bir kilo çikita çikita muuuzzzz birde kaymaaakkkk allaaahhhhhhhh :8: :69:

safiş Allah iyiliğini versin :9: ballı kaymaklı muz dilimleri he :9: 1 aylık damat napsın dopingi :60:

denizcim :70: napsak bu tembel kocaları :57:

allah benim iyiliğimi versinnn :27:

kııss deme öylleeee 1 aylık olsun ne olceekkk daha iyi etki eder anacımmm

hem sen denesene bunu yaaffff :12:

safiş kusura bakma bende okuyunca mesajı banada çok sert geldi .nerdesin sen özelden at bari nerde yaşadıgını meraktan çatlarımmmm :52:

hak verdin yanee banaaaa :38:

meraklıııııııı meraklııııııııııı
bursada değilim canım ama bursaya çok çokta uzak sayılmam yaneeee :7:

Yahu çoluk çocuk var burada safiiiiişşşş aaaaaaaaa :27::33:

ufal ufalda cebime gir emi gülümmmm :4:

elifçim ilk iş işçıkışı manava ugramak eger buda fayda etmezse ozaman safişin diger yöntemlerini deneriz onda bitmez yöntemler nede olsa :60:

oohhooo bende taktik çoookkkk yeterki siz isteyin anacımmmmm
ben sizler için varım
beni sizler var ettinizzzzzz :16: :16:

Safiş bence 59u gör ondan sonra karar ver derim, 48 değil ama 52 kilolar yakışmış gibi sanki, ama böyle yorum yapmak uygun olmuyor insan yaşı değiştikçe kilo da değişik duruyor üstünde...

ivet bebekim iveeettt 59 olayım o halimi görün bakalım gidişat ne yana doğru olceekkk :21:

küçülttüm valla becerdim yetenekli gadınım kahretmesin :9: he bakın bakalım çokmu kokoş olmuşum :12:

harikasın balım harikaaaaaaaaa bayıldımmmmm

ismim miray kızlar:D

memnun oldum bende safinazzzz :48: :60:

:9::9:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yok:39::39:ama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri:17:

kirazımmm vişnem portakalım benimmm daha çok yenisin tabiside gerenk yok ama renk katar baaabında yazdıydım bacımmm yapıp yapmamak sana kalmışşş :17:

+18 topiğine hoşgeldiniz :3: Daaayyyyyyyyytttttttttttt hep safişin yüzünden :52:

giderim amaaaaaa
ağlarım amaaa :59: :59:

yumukum çok hoş bi bayansın canım bende bayrama hedefime ulaşırsam inşallah bende yükleyeceğim son resimlerimi :12:

yaaaa hedefine ulaşmasanda resmini ekle lütfeeeeeeeeennnnnnnnn :29:

bana bakın çok konuşmayın misafirim gelcek benim sora aklım burda kalıyo ona göre :23: :23: safişede engel olun sus payı verin ballı muzlardan mesela sora akşama adamcağız nolur onu bilmem tabi :9: :23:

:60: :60: :60: :60:

tamam ben kendime engel oluyorum ve sadece okuyorum yazmıyorum :6:

kızlar size doyum olmaz ben gideyim ama artıkın börekler şincik yanacak valla çeneden :9:
kocaman kocaman öpücükler misafirlerim gidince uğramaya çalışırım akşamada kayınvaldede olcaz gerçi nesse hepinize byby :3:

haydin byeeee kendine eyi bak şekerciğim..... yine gel arayı uzatma :60:

canm yaaaa bırqak şimdi yediğinden pişman olmayı anın tadını çıkar mutlu oll boşveeeeeerrrrrrr

denizcim hiç üzülme olur arada öle,eğer o çikolata senin biraz olsun düzelmene mutlu olmana sebep olduysa boşver,pişman olupte tekrar üzme kendini

heeeee yaaaaaaaaa

narincim 22 yaşındayım:)

çıtırsın pıtırcıksın sen gülümmmm

kirazcım mutlu olmadım sadece şuursuzca yedim.yerkende hiç zevk almadım aslında insan sinirlenince gerçekten akıl uçup gidiyor

ayy bu ara hergün bi düğüne gittiğim için canım :=) yoksa benim öle bi düşüncem yok kısmet tabiki Allah inş. en güzelini en hayırlısını yaşatır

Back
X