- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
kırma beni denizim kırmaa krıcı olmaaaa![]()
resimlerini dört gözle bekliyorum haberin olsunnnnnn
bakalım begenecekmisin beni safiş hanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kırma beni denizim kırmaa krıcı olmaaaa![]()
resimlerini dört gözle bekliyorum haberin olsunnnnnn
bakalım begenecekmisin beni safiş hanım![]()
aeben ablam gelmedi bugün.....
Elifde çok sık uğramaz olduu artıkkk....
:9[ı]:valla safişim geceliğimin parçalanması için o muzlu dilimlere hiç gerek yok
ama yinede aklımda bulunsun,sever benim kocam öle şeyleri
[/ı]
patron gelcek birazdan
çok işim var toplamaya çalışıyorum![]()
ben senin yüreğini beğendim ay balam yüzünü ne edeeemmmm
ama tabisi söz verdin bu sefer yüzün açık ekliceksin fotoları hemde boydan ok?
baktım canım sende bi bak bakalımmm![]()
hani yüreğimi begenmiştin ne yapcan yüzümüüüüüekleyeceğim canım tamam saçlarım açık olarak çekinirim ama dikkat et bakarkende başkası görmesin sonra bizim kız bizden kaçar başını örter k...nı açar olmayayımmm
![]()
Sürpriz Örneği
ilham alınan film testere - the saw (korkmayın hemen)
Malzemeler:
bir adet çim adam
bir adet pakete konmuş hoş, estetik ve minik armağan
eldeki imkanlara göre mesajınızı yazmak için bir kalem - kağıt ya da bilgisayarda ses kaydedip üzerinde oynama yapabileceğiz adobe audition programı.
Sürprizimizin espirisi ise şöyle:
Öncelikle çim adamı kendi ellerimizle, emek vererek, alın teri dökerek yapıyoruz. içinde minik hediyemiz bulunan paketimizi de çim adamı yaparken, talaşın içine yerleştiriyoruz. Elimizde, içine güzel bir armağan yerleştirilmiş, el emeği, göz nuru bir çim adam var artık. Yanına bir mektup şekli yapıyoruz. Beyaz sayfaya sevgiliye olan aşkı, onun için yapılan çim adama verilen emeği (abartarak tabii) yazıyoruz. Çim adamı o kadar sevimli bir hale getiriyoruz ki artık onun bir adı oluyor (zuzu gibi) sizin aranızda özel bir yeri var durumuna getiriliyor.
Şu halde sevgili hediyenizi aldı, açtı, içinden bir mektup, bir cd ve bir çim adam çıktı. mektubu okuyup duygulanacak. El emeğinizi gözüne gözüne sokacaksınız. Ardından cd'yi taktığındaysa bir sesle karşılaşacak. Espirimiz de buradan itibaren başlıyor... bilgisayarda yapma imkanı olmayan kimse bunu ikinci ve farklı renkte bir mektupla yapacaktır zaten. espirimiz şöyle:
sevgili cd'yi dinlerken bozulmuş bir sesle karşılacak. ona adıyla hitap edecek. aynen testere filmini hatırlıyoruz. son derece sinir bozucu ve ürkütücü olmasına özen göstereceğiz. ona çim adamın içindeki hediyeden bahsedecek. ancak hediyeye ulaşması için o emek manyağı çim adamı bozması gerekecek. biz de komik bir şekilde sevgiliye iki seçenek sunmuş olacağız; ya emek verilmiş çim adamı seçecek ya da parayla satın aldığınız o güzel hediyeyi. Burada kozumuz el yapımı çim adamı duygu sömürüsüyle yüceltmek.![]()
gözdemmm senin gibi renk bir kişiliği tanıdıgıma çok mutluyum yaaa alemsin sen valla bayıldım hayal gücüne ben balık burcuyum bu hayal gücünün 4/1 i yok bende![]()
![]()
![]()
![]()
sendemi balıksınnn
ne tesadüf bendee
memnun oldum burçdaşım![]()
Sürpriz Örneği
ilham alınan film testere - the saw (korkmayın hemen)
Malzemeler:
bir adet çim adam
bir adet pakete konmuş hoş, estetik ve minik armağan
eldeki imkanlara göre mesajınızı yazmak için bir kalem - kağıt ya da bilgisayarda ses kaydedip üzerinde oynama yapabileceğiz adobe audition programı.
Sürprizimizin espirisi ise şöyle:
Öncelikle çim adamı kendi ellerimizle, emek vererek, alın teri dökerek yapıyoruz. içinde minik hediyemiz bulunan paketimizi de çim adamı yaparken, talaşın içine yerleştiriyoruz. Elimizde, içine güzel bir armağan yerleştirilmiş, el emeği, göz nuru bir çim adam var artık. Yanına bir mektup şekli yapıyoruz. Beyaz sayfaya sevgiliye olan aşkı, onun için yapılan çim adama verilen emeği (abartarak tabii) yazıyoruz. Çim adamı o kadar sevimli bir hale getiriyoruz ki artık onun bir adı oluyor (zuzu gibi) sizin aranızda özel bir yeri var durumuna getiriliyor.
Şu halde sevgili hediyenizi aldı, açtı, içinden bir mektup, bir cd ve bir çim adam çıktı. mektubu okuyup duygulanacak. El emeğinizi gözüne gözüne sokacaksınız. Ardından cd'yi taktığındaysa bir sesle karşılaşacak. Espirimiz de buradan itibaren başlıyor... bilgisayarda yapma imkanı olmayan kimse bunu ikinci ve farklı renkte bir mektupla yapacaktır zaten. espirimiz şöyle:
sevgili cd'yi dinlerken bozulmuş bir sesle karşılacak. ona adıyla hitap edecek. aynen testere filmini hatırlıyoruz. son derece sinir bozucu ve ürkütücü olmasına özen göstereceğiz. ona çim adamın içindeki hediyeden bahsedecek. ancak hediyeye ulaşması için o emek manyağı çim adamı bozması gerekecek. biz de komik bir şekilde sevgiliye iki seçenek sunmuş olacağız; ya emek verilmiş çim adamı seçecek ya da parayla satın aldığınız o güzel hediyeyi. Burada kozumuz el yapımı çim adamı duygu sömürüsüyle yüceltmek.![]()
gözdecimm süper buu aklımda olsun evlenirsem bigün bundan yapıcam mutlaka :
kızlar bende size benm yaptığım süprizi anlatmak istiyorum geçen sene erkek arkadaşımın doğumgününde düşünmekten beynim çıkmıştııı çünkü ben süprizi severimm bence önemli olan hediye değil veriliş şeklidir.
sonraa düşündüm taşındım ve bir albüm hazırladım şimdi şu sanatçıların albümlerini düşünün cd li olanları işte onlardan. cd de bizim bugüne kadar dinlediğimiz anısı olan vs. şarkılar var albümün kağıt kısmı ise şöyleydii;
dış tarafı simsiyah sadece üstünde en güzel aşk şarkıları yazıyo sevgilimede dedim sana cd alabildim falan sonra içini bi açtı nasıl sanatçıların resimleri olur aynen bizim resimlerimiz sonra şarkıların sözleri sözlerinin altında söz müzik besteci yazan yerinde şugün şurda dinlemiştik ben böyle ağlamıştım falan yaklaşık 10 sayfa böyle geçiyo bir de en sonda hani sanatçılar teşekkür ederler yaa aynen öle bişe yazdımm işte seni doğuran annene yetiştiren babana bizi tanıştıran ablana ve sana hayatımda olduun için teşekkür ederim gibi upuzun bi yazııı tabii sevgilim bunu açtığında inanamadı sonrada o heycanla albümü incelerken ben bide saat almıştım ona bide minik kalpli cupcake yapmıştım onları masanın üstüne koydum ağlıcaktıseviorum süprizleri
![]()