• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

şimdi bi çalışanım bana cevizli pestilden cevizden fındıktan oluşan kocaman bi paket getirmiş akşamları eşinizle otururken yersiniz dedi ben onları eşimle yersem tamam artık enerji patlaması yaşarızzz ondan sonra :23:Allahım bu paketi bi şekilde yok etmem lazımmm çok iştah açıcı görünüyorrrlar :52:

denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn :17: :17:

di mi enişte yesin ,denizin zayıflamasına daha da çok katkısı olsun :23:

eeeee kızlaarrr nedir son durum karar verildimi
kim kimle dum duma dum oynucaz hadiiiiii sabırsızlandım beeeennnn

nazlımmmm yoksaaa ikimiz rakipmiyiz bir birimizeeeee :52: :52:
senin kilon kaç kiiiiiii :84: :84:

denizim atma onu götür eşinin masasına bırak o yesinnnnn :17: :17:
benim kilo şuanda 61 safişimm 5 li rakamları görmüşken tekrar 6 lı rakamlara çıktım ben ....... eğer sende istersen rakip olabiliriz canım .

irem&özge cimm bize savaş ilan etti sürün diet peynirlerinizi çıkarın domates salatalığı savaşa giiriyoruuuzzz:D

Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta :66::33::63::60:
bebekim çok özledim seni montiye devam mı ayy ne kadandaaa kendinize güveniyosunuz böyleee nazzz kesinlikle yarışalım yaaa çok pis gaza geldimmm :15:

ayy 4. takıma bakın yaa resmen toplaşıp hepsi gelmiş gelecekleri varsa görecekleride var değil mi kızlarrrr :22:

takımda yerimiz açılacak simoşum tekrar gelsene canım takıma

iradesizliğimin zirvesindeyim nazlım, boş yere işgal ederimki verdiklerimin tümünü aldım yine, ama takımdan uzak oluncada kilo alıyorum, takımdayken en azından bazen sabit oluyorum tutuyorum kendimi :50:

Huuuu kızlar duydum ki bizimle yarış yapma olayı söz konusuymuş. Cesur bir davranış kutluyorum sizi.
İsterseniz biz varız demek için geldim. Ama zaten birinci belli bu yarışta :66::33::63::60:

hoşgeldin iramciğim . amanım basılsık . bize uyar canım benim ama kimin 1. olacağı belli olmaz .

safiş canım eger şimdi masasına bırakırsam bu paketi herhalde yarım saate kalmaz benim çalışma masasının üstünde fatmagülün suçu ne denizin suçu neee haline dönüşürr ayy rezil oluruz koca organize sanayiyeee :60:

iradesizliğimin zirvesindeyim nazlım, boş yere işgal ederimki verdiklerimin tümünü aldım yine, ama takımdan uzak oluncada kilo alıyorum, takımdayken en azından bazen sabit oluyorum tutuyorum kendimi :50:

tamam işte gülüm sabit kal en azından burdan ayrıldığımızda haddinden fazla kilo alıp dönüyoruz . bak bana bayramda burdan bir koptum kilolar ikişer ikişer geldi .

Back
X