kızlar çok iisinizz vee haklısınızz. çok zor onu idare etmek. ben 2.5 senede o kadar değiştim ki beyaz yalan söylemek bile istemiorum onu kaybederim diye çok belli ediyorum sevdiğimi çok fazla.
üni.den mezun oldu ve babası bi kaza geçirdi. bütün işler ona kaldı. dinlenicek bir günü dahi yok. PAzar erken çıkıyo onuda benimle görüşüyo. bütün yük onun üstünde. eve geliyo direk uyuyoo.. bazen benimde h.sonu çalışmadığım bir iş olsa keşke diyo. bende bunlara üzülüyorum aman neyse. herşey olacağına varır. umarım 2.5 senemizi boşuna vermemişizdir.
canımmmm şuan erkek arkadaşının yaşadığı hayata üzülüyorsun fakat kendini yıpratıyorsun
hayat iyi yada kötü az yada çok herkese bir yük vermiştir zaten bunun adınada sınav deniyor biliyorsun hangi kul hangi ağırlı kaldırabilecek bunu en iyi allah bilir ve kaldıramayacağı yükü vermezmiş....
Bence bunlar geçerli sebepler değil....
Sen ona anlayış gösterdiğin için onunda sana karşı daha uysal ve saygılı davranması gerekli....
BEnce....
bende de bi halsizlik kızlar bu havalar salak eder insanı dün akşam rüzgar bi sağdan bi soldan deli etti
kesinlikle havadan kaynaklı bu haller