• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

MİRAAAYY
BU ŞARKI SANA GELSİN YAVRUCUM:

Bir çapkına yangınım
Her yanı bilsen ne hoş
Neş'esine baygınım
Sarhoşum sarhoş

Gözünde bir ışık var
Peşinde bin aşık var
Dudağında mey mi var
Sarhoşum sarhoş

Busesini almadan
Göğsüne yaslanmadan
Gözlerine bakmadan
Sarhoşum sarhoş

Gözünde bir ışık var
Peşinde bin aşık var
Dudağında mey mi var
Sarhoşum sarhoş

yaaaa neden herkes sustu yazsanıza beeeeeeeeeeeeee

ben burdayım . Bugün cumaya telefon trafiği çok yoğun herkes ödeme için arıyor sanki muhasebeye ben bakıyormuşum gibide hepsini bana başlıyorlar uyuz oluyorum satın almacıyız diye sanki konuşmak zorundaymışım gibi davranıyor muhasebedekiler .

benim yüzümden birinci olamadık özür dilerim :(

geçen hafta tartılamadığım için bu hafta eksi olmuş oldu

özür dilerim hepinizden

kıızz mayynakmısın sennn
ne demek senin yüzünden
saçmalama lütfen şekerciğim
orda birinci olmak mühim değilki tatlım yaa
biz kendimize birinci olalım yeter aybalam
nelere takıldında özür diliyon dellenmeeeeeeee

ben burdayım . Bugün cumaya telefon trafiği çok yoğun herkes ödeme için arıyor sanki muhasebeye ben bakıyormuşum gibide hepsini bana başlıyorlar uyuz oluyorum satın almacıyız diye sanki konuşmak zorundaymışım gibi davranıyor muhasebedekiler .

terbiyesiz muhasebeciler

bu arada bende muhasebeciyim :1:
ve bugün benimde ödeme günüm
ama sabahtan hallettim hepiciğinii :1: :1:

sen bana yönlendir onları tatlım
aramazlar bir daha seniiiii :16:

terbiyesiz muhasebeciler

bu arada bende muhasebeciyim :1:
Ve bugün benimde ödeme günüm
ama sabahtan hallettim hepiciğinii :1: :1:

Sen bana yönlendir onları tatlım
aramazlar bir daha seniiiii :16:

bizim muhasebeciler ödeme yapmak konusunda çok kötüler . Alacaklılara arayıp sıkıştırmadan hayatta ödeme yapmazlar . Telefona çıkmazlar . Yalvar yakar ödeme yaptırırım . Artık illalah gelir ödeme alana kadar . Ama 2. Firmamızın muhasebecisi çok süper ödeme iste anında yapar . 1 ay hacca gitti yeni geldi yerine bizim uyuz muhasebeci baktıda sinir etti bizi .

bizim muhasebeciler ödeme yapmak konusunda çok kötüler . Alacaklılara arayıp sıkıştırmadan hayatta ödeme yapmazlar . Telefona çıkmazlar . Yalvar yakar ödeme yaptırırım . Artık illalah gelir ödeme alana kadar . Ama 2. Firmamızın muhasebecisi çok süper ödeme iste anında yapar . 1 ay hacca gitti yeni geldi yerine bizim uyuz muhasebeci baktıda sinir etti bizi .

bence o muhasebeci ile alakalı değildir tatlım
patronla ilişkilidir o mevzuuuu...

heee yeni geldin ama
kıyaslama yapacak olursak
aeben abla o zaman hiç gitmemiş sayılır güzelcim

Gözdeemm
ne oldu amniyosentez sonucu?

İyi çıkmış down sendromlu değilmiş fakat o üfürmeyle ilgili kalbi delik olabilirmiş sanırım, doğana kadar bekleyelim demiş galiba, ayrıntısını pek bilemiyorum önümüzdeki hafta gidecek sanırım tekrardan

bence o muhasebeci ile alakalı değildir tatlım
patronla ilişkilidir o mevzuuuu...

yok canım kesinlikle patronla ilgili değil patron yapın ödemelerini diyor ama bizimki bekletiyor . Bazen direk patrona söylüyorum buna ödeme yapmamız lazım diye anında yapılıyor ödemeler

iyi çıkmış down sendromlu değilmiş fakat o üfürmeyle ilgili kalbi delik olabilirmiş sanırım, doğana kadar bekleyelim demiş galiba, ayrıntısını pek bilemiyorum önümüzdeki hafta gidecek sanırım tekrardan

arkadaşın adına çok sevindim simoşum . Inşallah o üfürme olayıda ciddi bişey değildir .

İyi çıkmış down sendromlu değilmiş fakat o üfürmeyle ilgili kalbi delik olabilirmiş sanırım, doğana kadar bekleyelim demiş galiba, ayrıntısını pek bilemiyorum önümüzdeki hafta gidecek sanırım tekrardan

oohhhhh çok şükür
canım yaaa arkadaşının içi rahat değilse başka bir doktora daha çıksın
dedim yaaa üfürme denen şeyi daha önce yaşayanlarda var ama sağlıklı bebekler oluyor
tek doktorda kalmasın ki rahat bir hamilelik geçirsin arkadaşın....

Aaaaa taşlar birer ikişer düşüyor kafama :35: tamam artık ortadan kaybolmak yok :78::76:

seni burda tutmak için ille taşlamakmı gerenkkkk

yok canım kesinlikle patronla ilgili değil patron yapın ödemelerini diyor ama bizimki bekletiyor . Bazen direk patrona söylüyorum buna ödeme yapmamız lazım diye anında yapılıyor ödemeler

sende o zaman direk patronla muatab ol canım
nasıl bir muhasebeciymiş o öyle
kendi kafasına göre hareket ediyor deliii

4.takım kazanmış yaırşı olsun sizde güzel sonuç almışızınz buda güzel .....
Elifim kıs yarış haftasında kilomu aldın fıstık ....

Safiş tatlı sapıgım benim ...

Benimkiler yetiyo almayım hehe .

ben ilk sırada olanı istiyorum safiş

wwooowwww güzel seçimmmm
benimde hoşuma gitmişti gariiiii :69: :69:

4.takım kazanmış yaırşı olsun sizde güzel sonuç almışızınz buda güzel .....
Elifim kıs yarış haftasında kilomu aldın fıstık ....

Kazanan arkadaşları tebrik ediyoruz canım :1: :1: :1:

Safiş tatlı sapıgım benim ...

Benimkiler yetiyo almayım hehe .

olmaaaazzzzzzzzz
yenileri lazımmmmmmm
göndercem sanada :26:

Back
X