• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tamam canım takip ederim yine de..ben istanbula epey de uzağım çünkü :((

ayyyyyyy safişçim çok güldüm bitanem yaaa..pek de farklı değil ama canlı müziğini sevdiğim bir yerde kutlamaya gitmeyi isterdim

nerdesin ki sennnnnnn?????

allah gülmekten ayırmasın bacım ne diyem
bende isterdim böyle bir kutlama lakin evdeki hesap yeni yıla uymuyor seneye artık ne edek.... :1:

bende yen yılda evimdeee oturcaaaam :( yazık deilmi bana bi home pardy olaydı bareee :15::15::15::15:

denizli deyim canım..hakikaten öyle ben de 2 hafta önce merak edip nöbetlerimi hesapladım yılbaşı için birşeyler planlamak istediğim zaman ama..sonuç hüsran oldu nokta atışı ile nöbet

denizli deyim canım..hakikaten öyle ben de 2 hafta önce merak edip nöbetlerimi hesapladım yılbaşı için birşeyler planlamak istediğim zaman ama..sonuç hüsran oldu nokta atışı ile nöbet

aaaa pardon canım yaaa daha önce konusu olmuştu denizlide olduğunun ben denizliyi özellikle karahayıt kasabasını çok severim çok sakin bir ortam....

bizde de aynen öyle oldu ben planlar yapıyorum avm de yüyürken kocişle yılbaşı gecesi şu otele gidelim bu program var falan diye sonra durdum düşündüm eeee ya sen gececi isen hadi bakalım dedi bir hesap aynen nokta atışı isabet :1: :1: :1:
bizde oteli eve getiricez artık ne yapalım :1:

elifçim biz maaşları ayın 10 da veriyoruz canım ama bankada para var ben bugün vereceğim beklemenin anlamı yok

muharrem ayının ilk aşuresini yedim ögle yemeğinde yemekhane göndermiş.az yedim ama nede olsa şeker var içinde :34:

Merhaba,
>
> Dün akşam Personelim Ceylan Baday'ın başına gelen bir olayla ilgili bilgi
> vermek istiyorum.
>
> Emniyetten aradığını söyleyen bir erkek, polis olduğunu ve hemen bulunduğu
> yeri söylemesini ve orada beklemesini, emniyete götüreceklerini söylemiş.
> Ceylan'da çok panik olmuş ve otobüste olduğunu, eve gittiğini söyleyince,
> otobüsten inip, bulunduğu mevkiyi söylemelerini istemiş ve arkadan birsürü
> telsiz sesleri filan gelmekteymiş. Otobüste olan yaşlı bir adam inmemesini,
> gerekirse en yakın polis karakoluna gideceğini gelip oradan alın demesini
> söylemiş. Ceylan'da nişanlısını aramış ve otobüsten inmemiş. Nişanlısıyla
> Bağlar Karakoluna gitmişler ve durumu anlatmışlar. Polis bunun bir ORGAN
> MAFYASI ÇETESİ olduğunu Bulgaristan'dan geldiklerini ve Adana'ya yeni
> sıçradığını ve bu şekilde rastgele numara çevirerek kişileri telaşlandırıp
> kandırdıklarını ve tüm organlarını alıp, biryere attıkları bilgisini
> vermişler. Arayan numara bilgileri Polise verilmiştir. Herkesin çok dikkatli
> olmasını istiyorum.
>
> Bu konu çok ciddi ve önemli olup, tandığınız herkesi bilgilendirmenizi
> önemle rica ediyorum..
>
> Serdar Yeşil
> Borusan Lojistik
> İnsan Kaynakları
>
> Bayar Cad. Şehit Mehmet Fatih Öngül Sok. Bağdatlıoğlu Plaza
> No:3 K: 3 - 4 - 5 Kozyatağı 34742 Kadıköy / İstanbul
>
>

elifçim biz maaşları ayın 10 da veriyoruz canım ama bankada para var ben bugün vereceğim beklemenin anlamı yok

muharrem ayının ilk aşuresini yedim ögle yemeğinde yemekhane göndermiş.az yedim ama nede olsa şeker var içinde :34:

ooo deniz hanım fiyet olsun aşureler löpletilmiş
sadece şekermi var bacım içinde sadece şekermi var
diyete aykırı ne ararsan hepsi içinde be yavrum
bak şimdi cnaım istedi iimi.... :1:

dün eşimle oturuyoruz konu kilodan açıldı yok veremiyorum artık dedim 69-70 arası gidip geliyorum dediki çünkü yediklerin yaktıklarını karşılıyor dahada kısamam ki dedim bende düşük şeker var oda dediki spor yapmayı düşünsene artık :78:totonu kaldırmadan olmaz dedi haklı kızlar yaa ama ben birtürlü başlayamıyorum spora salona gidemem kızım bensiz hayatta durmaz akşamları evde yapsam 2 gün yapıyorum 3. günü fosss bi çare bulmam gerek bu spor işine yürüyüş bandını tv nin karşısına getiriyorum ama iş onu oraya getirmek zaten ne kadar üşengecim yaa.birde yürüyesiye kadar bulaşık makinasını boşalt deniz çamaşır katla deniz diyorum tamam onları yapıyorum ev tertemiz oluyorda kalori aynı şekilde yakılmıyor ne yapacagım ben bu totoyu kaldırmak için yaa :84:

ooo deniz hanım fiyet olsun aşureler löpletilmiş
sadece şekermi var bacım içinde sadece şekermi var
diyete aykırı ne ararsan hepsi içinde be yavrum
bak şimdi cnaım istedi iimi.... :1:

diyete aykırı ne varki fasulye nohut fındık fıstık nar portakal kabugu kayısı birde aşurelik bugday vardı üzümleri kenara ayırdım zaten.toplasan 5 kaşık ancak eder yediklerim :56: ayy safiş yakında olsan paket yapıp gönderirdim canım :10:

ay safiş alemsin kız.normal kış temizliği canım.:34:
biraz gecikmeli oldu.doğal gaz için ustalık işler vardı.onların bitmesini bekledim.
kadın öğleden sonra geliyor.çünkü,kocam 10,10.5 gibi işe gidiyor.
ben gittkten sonra gelsin kadın dio.
öyle işte.:86:
ya ne güzel büyük şehirde olmak.zayıflamak için alternatif çözümler var.
ben burda plates dersi veren salon bile bulamadım.:14:
netten indirmeyi düşünüyorum.
amaa ebru şallıya gıcık olduğum için başka birini bulmam lazım.:87:

dün eşimle oturuyoruz konu kilodan açıldı yok veremiyorum artık dedim 69-70 arası gidip geliyorum dediki çünkü yediklerin yaktıklarını karşılıyor dahada kısamam ki dedim bende düşük şeker var oda dediki spor yapmayı düşünsene artık :78:totonu kaldırmadan olmaz dedi haklı kızlar yaa ama ben birtürlü başlayamıyorum spora salona gidemem kızım bensiz hayatta durmaz akşamları evde yapsam 2 gün yapıyorum 3. günü fosss bi çare bulmam gerek bu spor işine yürüyüş bandını tv nin karşısına getiriyorum ama iş onu oraya getirmek zaten ne kadar üşengecim yaa.birde yürüyesiye kadar bulaşık makinasını boşalt deniz çamaşır katla deniz diyorum tamam onları yapıyorum ev tertemiz oluyorda kalori aynı şekilde yakılmıyor ne yapacagım ben bu totoyu kaldırmak için yaa :84:

aynen canım bende ne yapacağımı bilemiyorum
spor konusunda bende aynı dertteyim inan bütün gece kızımla ilgileniyorum o uyumadan mümkün değil bir şey yapamam e o uyuduktan sonrada ev işi ütü çamaşır bulaşık yemek gece yarısı oluveriyor. Desemki kociş baksın kıza ben bir saat tepineyim koşu bandıda o bir saatte 10 kere gelirler yanıma baba-kız o derece yani...
Ben ne yapsam acaba yaaaaaa haydin düşünelim hep birlikte :44:

diyete aykırı ne varki fasulye nohut fındık fıstık nar portakal kabugu kayısı birde aşurelik bugday vardı üzümleri kenara ayırdım zaten.toplasan 5 kaşık ancak eder yediklerim :56: ayy safiş yakında olsan paket yapıp gönderirdim canım :10:

kıııss onun içinde üzüm felan varya dur şimdi hatırlayamıyorum yaaa bir sürü şey katıyordu annem herkes farklı yapıyor gerçi nar ve portakal kabuğu biz koymayız mesela
yakın sayılırız yavrucum gönder sen ben yerim afiyetle :56:

ay safiş alemsin kız.normal kış temizliği canım.:34:
biraz gecikmeli oldu.doğal gaz için ustalık işler vardı.onların bitmesini bekledim.
kadın öğleden sonra geliyor.çünkü,kocam 10,10.5 gibi işe gidiyor.
ben gittkten sonra gelsin kadın dio.
öyle işte.:86:
ya ne güzel büyük şehirde olmak.zayıflamak için alternatif çözümler var.
ben burda plates dersi veren salon bile bulamadım.:14:
netten indirmeyi düşünüyorum.
amaa ebru şallıya gıcık olduğum için başka birini bulmam lazım.:87:

uzamış valla kış temizliği aplaaaaa ona göre bir ara çok pis olduğunu düşünmeye başlamıştım artık :1:

aaaaaaaaaaaaaa :53: kocan neden 10.30 da gidiyor işe? ne iş???? :23: senden ayrılamıyor zaaarr

Bende büyük şehirde değilim applaaaa sadece istanbula yakınım o kadar :8:
sen hangi ildesin nirdesin de bakim.

Ebru şallıdan ne istiyorsun ayrıcaaa kocanamı göz dikti ablaaaa :27:

çözüm ne ki sevgili rakibem şu totoları kaldırmak için :97:

bana da :56: çok severim ben çok canım istedi :56: :56:

kızlar yaaaa aranızda best fm dinleyen varmı

şuan ceyhun yılmazın programı var ölüyorum yaaa acaip komik bunlar geberdim gülmekten...

Back
X