• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

elifçim safişçim içime dert oldu yaa canınız çekti diye inşallah akşama komşulardan falan yapan olurda getirirler aynı şehirde olsak bende toplanırdık akşama getirirdim size :29:

elif hadi gözünaydın canım amma sıkıntı yapmıştır sana bu gecikme rahatlarsın inşallah :34:

amoreee sen kaç yaşındasın canım daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım benim kardeşimde hormonlardan çekiyor kıllanmada oldu garibimde lazere gidiyor 2 yıldır :31:

elifçim safişçim içime dert oldu yaa canınız çekti diye inşallah akşama komşulardan falan yapan olurda getirirler aynı şehirde olsak bende toplanırdık akşama getirirdim size :29:

elif hadi gözünaydın canım amma sıkıntı yapmıştır sana bu gecikme rahatlarsın inşallah :34:

amoreee sen kaç yaşındasın canım daha önce yazmışmıydın hatırlayamadım benim kardeşimde hormonlardan çekiyor kıllanmada oldu garibimde lazere gidiyor 2 yıldır :31:

benim komşum yok ki kimse getirmez :58: banane gönder banada çok istedi canım ağlarım ama :58:

kuzucum keşke yakın olsaydık ,önce aşureleri yer sonra koşu bantlarına çıkardık :60: :60:

benim komşum yok ki kimse getirmez :58: banane gönder banada çok istedi canım ağlarım ama :58:

kuzucum keşke yakın olsaydık ,önce aşureleri yer sonra koşu bantlarına çıkardık :60: :60:

duyda inanma sen ve ben bi araya geleceğiz aşure yiyip koşu bandına çıkacagız :1: hiç gerçekçi değil olsa olsa üstüne kahve içer saatlerce sohbet ederdik herhalde :24::7:

bu 3. aşüre yılımız beraber elifim ....
şu koca kasenide unutmadım . tencerenin yarısını alırdı .:60:
çok seviyorsun pişir bari cadı bi yerin şişecek .:31:

bu 3. aşüre yılımız beraber elifim ....
şu koca kasenide unutmadım . tencerenin yarısını alırdı .:60:
çok seviyorsun pişir bari cadı bi yerin şişecek .:31:

3. aşure yılımız ve ben geldiğim kilonun üzerindeyim ne kadar utanç verici :30:

nasıl pişircem :78: annem bile kendi kendine yapmamıştır daha hep annanem gelir yardıma :1:

3. aşure yılımız ve ben geldiğim kilonun üzerindeyim ne kadar utanç verici :30:

nasıl pişircem :78: annem bile kendi kendine yapmamıştır daha hep annanem gelir yardıma :1:

nette tarifleri var fıstıgım bakarsın ...kolay zor deyilki aşüre....:7:

adet oldum nihayet :1: haber edeyim dedim :60: :60:

woowwww haydn gözün aydın yarın doktor işi ayttı o halde :1:

ay yok canım sağol ben almıyım alanada manii olmıyım :1:

lazeremi gidiyorrrr :53: hemde iki yıldır
çok uzun sürmemişmi cnaım yaaaa 2 yıl

hahahayyttt bence çene çalmaktan koşu bandının düğmesine basılmazdı lak lak lak :1:

duyda inanma sen ve ben bi araya geleceğiz aşure yiyip koşu bandına çıkacagız :1: hiç gerçekçi değil olsa olsa üstüne kahve içer saatlerce sohbet ederdik herhalde :24::7:

aynen kesinlikle öyleeeeeeeeeeeeeeee

safişçim 2 yıldır gidiyor ama 2 ayda 3 ayda bir falan lazer zaten tam çıkmadan görmediği için kılları arası uzun oluyor gitmelerinin :51:

elif içim markası aşure çıkarmış puding paketleri gibi zerdeyle karıştırma ama üzerinde aşure yazıyor reklamlarda gördüm al eve giderken bi paket yap yeee yoksa sen yiyemedin diyeee ben buralarda perişan olacagım :43:

neyen kııssss neden o kadar korkuyorsun anlayamadım
jinekolojik muayeneden mi? :44:

evet :25:

safişçim 2 yıldır gidiyor ama 2 ayda 3 ayda bir falan lazer zaten tam çıkmadan görmediği için kılları arası uzun oluyor gitmelerinin :51:

elif içim markası aşure çıkarmış puding paketleri gibi zerdeyle karıştırma ama üzerinde aşure yazıyor reklamlarda gördüm al eve giderken bi paket yap yeee yoksa sen yiyemedin diyeee ben buralarda perişan olacagım :43:

canımcım dert etme :29: annem 10-15 güne gelicek ,isterim ondan yapar belki o zamana kadar ,yapmasa da yapan birini bulur :1:

hımmm anladım canım iki yıl deyince çok uzun geldi gözüme bende lazere gidicemde çünkü benimki ne kadan sürece aceppp :53:

yaaa sende zorla teşvik ediyon hee aşure yesin diye bırak yemesinde accık kilo versin yaaaaaaaaa :57:

ablacım hoşgeldin yapmak istedikten sonra dediğin gibi tarifler nette bir sürü ama bu üşengeçlikle kim totoyu kaldırıp yapacak :27:

annem hep derdi iş olduğunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin diye :60: :60:

bende diyodum insan önce bir haber verir ,bakalım gelcem mi gelmicem mi ,zorla getirmişsiniz :60:

2 günde doğmuşum ancak aheste aheste :60: :60: anneme baya sancı çektirerek :78:

o zamandan belliymiş tembelliğim :78:

annem hep derdi iş olduğunu bilsen dünyaya gelmicekmişsin diye :60: :60:

bende diyodum insan önce bir haber verir ,bakalım gelcem mi gelmicem mi ,zorla getirmişsiniz :60:

2 günde doğmuşum ancak aheste aheste :60: :60: anneme baya sancı çektirerek :78:

o zamandan belliymiş tembelliğim :78:

oooyyyyy yazık annneneeee
ben 10 saat dayanamadım sancıya anan iki gün beklemiş
tembeelll tembeeelllll:33:

Back
X