• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyyyyyyyy canım yaaaaa haklısın daha bulunacak da diğer aşamalara geçilecek.ben hakikaten çok geç kalacağım anlaşılan..hala da niyetim olmadığı için daha ingilizce kursu, kelime ezberi,soru çözümü,deneme yapmak derken...oooooooooooo haklısın canımcımm

benimde cnm skliyor safinazcim ya...evdede yalnizim...disari soguk...üffff

yaw madem evde yalnızsın canın sıkılyıor gelsene burayada iki lafın belini kıralım bende patladım burda yalnızlıktan allah allah yaaaaaaaaaaaaaaaaa :47:

ayyyyyyyyy canım yaaaaa haklısın daha bulunacak da diğer aşamalara geçilecek.ben hakikaten çok geç kalacağım anlaşılan..hala da niyetim olmadığı için daha ingilizce kursu, kelime ezberi,soru çözümü,deneme yapmak derken...oooooooooooo haklısın canımcımm

oku oku oku nereye kadar
ne kadar
sanada hayatınada yazık değilmi
bence bu kadar abartma yada
diğer yandan da koca arayışına gir artık
bu arada
ben seninle yüz yüze tanışmadım kııısss
resim eklede görem seniiiiii

bazı arkadaşlarda hala ekleyecekler sözüm ona :1:

safişçim bitti maaş işi canım.ama sadece maaş işi :53:alış faturalarıyla ugraşıyordum :68: iş biter mi hiç anca yapmayınca bitiyor :1:yapmaya kalkınca hiç bitmiyorrr

iyi aksamlar kizlar:34:
ben bir kac gündür hic menü vermiyorum..hep unutuyorum...
iste bugünkü menüm:
kahvaltidan önce: 3 kuru kayisi
kahvalti: 2 dilim t.b ekmegi ve bol sebze biraz peynir
ara: elma
öglen: leblebi ve süt
ara portakal
aksam: corba salata ve yogurt

öglen yine düsensiz oldu...cünkü erkek arkadasim yemek yapmis...ona ac degilim dedmi..o yemekler kesinlikle benim icin birer tehlike gibi duruyorlardi:37:..erkek arkadasim italyan ve muhtesem yemekler yapar..hepside cok yagli olur:52:..o yüzden böyle oldu bugünlük...ama yarin düzene sokacam...:34::34:

ay kiyamam...hadi edelim kiz azicik sohbet bende patladim burda...hahaha

Patlamışsın ama ses bana gelmedi be yavrummmm
Geç yazdın sanırsam bunu daha şimdi görüyorum
neyse b gün telafi ederiz gariii :1:

canım ya senin face in varsa çok daha süper olur..:21:

sen ne diyorsunnnnn facesi olmayan varmı kııı :1:
benim kızımın bilem facesi var :1:

safişçim bitti maaş işi canım.ama sadece maaş işi :53:alış faturalarıyla ugraşıyordum :68: iş biter mi hiç anca yapmayınca bitiyor :1:yapmaya kalkınca hiç bitmiyorrr

öyle ama bitir sende cancağızım yaaa çok ara verdin bize işe sardın iyice bizide ihmal etme işide :1:

kızlar yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptümmm :54:

sen bugün geç geleceksin dimi?

iyi aksamlar kizlar:34:
ben bir kac gündür hic menü vermiyorum..hep unutuyorum...
iste bugünkü menüm:
kahvaltidan önce: 3 kuru kayisi
kahvalti: 2 dilim t.b ekmegi ve bol sebze biraz peynir
ara: elma
öglen: leblebi ve süt
ara portakal
aksam: corba salata ve yogurt

öglen yine düsensiz oldu...cünkü erkek arkadasim yemek yapmis...ona ac degilim dedmi..o yemekler kesinlikle benim icin birer tehlike gibi duruyorlardi:37:..erkek arkadasim italyan ve muhtesem yemekler yapar..hepside cok yagli olur:52:..o yüzden böyle oldu bugünlük...ama yarin düzene sokacam...:34::34:

oooo afiyet olsun canım....

Hatuna bak yaaaa kapmış italyan manitayı bize burda hava basıyor :63: :63:

Son düzenleme:
günaydın kızlar..dün hiç uğrayamadım buraya sabah tan akşama kadar hastanelerde geçti günüm :37: eşimi doktora götürdüm kas yırtılmasıymış fıtık değilmiş şükür,hazır gitmişken bende bi midem için dahiliyeye gireyim dedim anam girmez olaydım ne kaa test varsa denediler üstümde :1: birazdan yine gidicem kan tahlili vermeye,aşırı kansız çıktım yine her zamanki gibi bu kez ilaç tedavisine razı geldim çünkü halsiz düşüyorum,neyse onun dışında bugünden itibaren spora başladım kızlar yeni geldim daha artık her sabah sporda yapıcaz arkadaşla birlikte önce 45 dk yürüyüş ardından aletler toplamda 1 saat kendimi çok zinde ve dinç hissediyorum,son bi haftadırda zaten erken kalkmaya alıştırmıştım kendimi çok iyi oldu spor olayı :21: ee sizler nasılsınız geçmişe bakamadım,akşamada misafirim gelecek bugünde pek giremicem nete bu arada eşime rapor verdiler ayın 15ine kadar yine evde :27: taşındık taşınalı bu 3.izin adam hababam yatıyo valla :1: gerçi garibim bacağını oynatamıyo ama neyse :90: ben 2 günlük menümüde vereyim hemen gelmişken:

7-aralık-2010
sabah:
2 dilim ekmek
biber salçası
2 zeytin
peynir

ara:şekersiz neskafe

öğlen:
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

akşam:
2 tabak mercimk çorbası(unsuz)
1 kase yoğurt

8-aralık-2010
sabah:
1 gevrek
şekersiz çay

öğlen:
2 servis kaşığı pilav
ciğer sote
1 kase yoğurt

akşam:
1 kase yayla çorbası
1 servis kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol yeşillik,turp,yoğurt

dünki menüm felaket ötesi biliyorum ama seçeneğim yoktu bugün toparlarız artık,bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum hatta dün doktor büyük abdest tahlili istedi psikolojik heralde yok 2 kere denedim imkansız olmadı :37: bi şişkinlik mevcut bugün sporla birlikte belkim biraz çalışmıştır bağırsaklarım :1:ay ne iğrenç bi konu oldu :90:

Günaydın Nazlımmmmmm :3: :3:
nasılsın şekerciğim :3:
Ne oldu resimler :1:
iyiyim safişim . bugün misafirlerim gelicek akşam yemeklerimin bir kısmını yaptım evimi temizledim yorgunum biraz ....
canım benim resimleri yükleyemedim . varsa mail adresin ver oraya atayım . yada resim boyutu küçültmek için bildiğin bir program varmı onunla deneyeyim .

günaydıın kızlarrrrr şimdiden yarın için umutsuzum maalesef 1.liğe katkım lolmucak kaçamakta yapmıyorum ama :S

günaydın kızlar..dün hiç uğrayamadım buraya sabah tan akşama kadar hastanelerde geçti günüm :37: eşimi doktora götürdüm kas yırtılmasıymış fıtık değilmiş şükür,hazır gitmişken bende bi midem için dahiliyeye gireyim dedim anam girmez olaydım ne kaa test varsa denediler üstümde :1: birazdan yine gidicem kan tahlili vermeye,aşırı kansız çıktım yine her zamanki gibi bu kez ilaç tedavisine razı geldim çünkü halsiz düşüyorum,neyse onun dışında bugünden itibaren spora başladım kızlar yeni geldim daha artık her sabah sporda yapıcaz arkadaşla birlikte önce 45 dk yürüyüş ardından aletler toplamda 1 saat kendimi çok zinde ve dinç hissediyorum,son bi haftadırda zaten erken kalkmaya alıştırmıştım kendimi çok iyi oldu spor olayı :21: ee sizler nasılsınız geçmişe bakamadım,akşamada misafirim gelecek bugünde pek giremicem nete bu arada eşime rapor verdiler ayın 15ine kadar yine evde :27: taşındık taşınalı bu 3.izin adam hababam yatıyo valla :1: gerçi garibim bacağını oynatamıyo ama neyse :90: ben 2 günlük menümüde vereyim hemen gelmişken:

7-aralık-2010
sabah:
2 dilim ekmek
biber salçası
2 zeytin
peynir

ara:şekersiz neskafe

öğlen:
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

akşam:
2 tabak mercimk çorbası(unsuz)
1 kase yoğurt

8-aralık-2010
sabah:
1 gevrek
şekersiz çay

öğlen:
2 servis kaşığı pilav
ciğer sote
1 kase yoğurt

akşam:
1 kase yayla çorbası
1 servis kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol yeşillik,turp,yoğurt

dünki menüm felaket ötesi biliyorum ama seçeneğim yoktu bugün toparlarız artık,bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum hatta dün doktor büyük abdest tahlili istedi psikolojik heralde yok 2 kere denedim imkansız olmadı :37: bi şişkinlik mevcut bugün sporla birlikte belkim biraz çalışmıştır bağırsaklarım :1:ay ne iğrenç bi konu oldu :90:

ayşegülüm canım hoşgeldin sefalar getirdin güzelcim
eşine çok çok geçmiş olsun güzelim allah acil şifa versin inşallah
sende maşallah arada kaynamışsın aman diyim kansızlık diyip geçme lütfen ne gerekiyorsa yap
SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ UNUTMA....

Bırak adamıda yatsın evde hasta garip zaten :1:

Sende kabızlık için irşeyler yap monti linkinde kızlar bişiler kaynatıp içiyorlar bununla ilgili bir bak oraya istersen :34:
boktan konular olunca komik ve bir o kadarda iğrenç oluyor demii :1:

iyiyim safişim . bugün misafirlerim gelicek akşam yemeklerimin bir kısmını yaptım evimi temizledim yorgunum biraz ....
canım benim resimleri yükleyemedim . varsa mail adresin ver oraya atayım . yada resim boyutu küçültmek için bildiğin bir program varmı onunla deneyeyim .

ooyy nazlım kaynana gelmeden misafirlerinimi ağırlıyon son son rahat rahat
Kııı çokta yormayaydın kendini bacımmmm kıyamam sana
canım resmin üstüne sağ tık yap birlikte aç de Microsoft office Picture Manager programını tıkla orda açılsın
sonra yukarıdan resimleri düzenle de
sağ tarafta çıkan pencereden yeniden boyutlandır de
web büyük olanı seç ve kaydet sonra tekrar dene olmazsa eğer mail adresimi vereyim ben halledip sana gönderirim ok?

kızlar ben bi görünüp kaçmış gibi olucam ama tahlilim 9:30da görüşürüz inş. gelemesemde yarın sabah görüşmek üzre hoşçakalın :3:

günaydıın kızlarrrrr şimdiden yarın için umutsuzum maalesef 1.liğe katkım lolmucak kaçamakta yapmıyorum ama :S

Günaydddıııııınn gelecekteki rakibem :3: :3: :3:
hhiiiçç üzme kendini güzeli bende bu hafta kendimi şiş hissediyorum sanırım bu hafta durdum yine ben ama umurum değil haftaya yada ondan sonraki hafta yada daha sonra elbet gider neden dert edeyim şimdi dimi?
Boşversene birinciliği biz iyi olalım gerisi boş güzelcim yaaaaa
ama tabii salmak yok diyete devam :1:

Back
X