Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde cnm skliyor safinazcim ya...evdede yalnizim...disari soguk...üffff
ayyyyyyyyy canım yaaaaa haklısın daha bulunacak da diğer aşamalara geçilecek.ben hakikaten çok geç kalacağım anlaşılan..hala da niyetim olmadığı için daha ingilizce kursu, kelime ezberi,soru çözümü,deneme yapmak derken...oooooooooooo haklısın canımcımm
ay kiyamam...hadi edelim kiz azicik sohbet bende patladim burda...hahaha
canım ya senin face in varsa çok daha süper olur..![]()
safişçim bitti maaş işi canım.ama sadece maaş işialış faturalarıyla ugraşıyordum
iş biter mi hiç anca yapmayınca bitiyor
yapmaya kalkınca hiç bitmiyorrr
kızlar yarın görüşmek üzere hepinizi çok öptümmm![]()
iyi aksamlar kizlar
ben bir kac gündür hic menü vermiyorum..hep unutuyorum...
iste bugünkü menüm:
kahvaltidan önce: 3 kuru kayisi
kahvalti: 2 dilim t.b ekmegi ve bol sebze biraz peynir
ara: elma
öglen: leblebi ve süt
ara portakal
aksam: corba salata ve yogurt
öglen yine düsensiz oldu...cünkü erkek arkadasim yemek yapmis...ona ac degilim dedmi..o yemekler kesinlikle benim icin birer tehlike gibi duruyorlardi..erkek arkadasim italyan ve muhtesem yemekler yapar..hepside cok yagli olur
..o yüzden böyle oldu bugünlük...ama yarin düzene sokacam...
![]()
iyiyim safişim . bugün misafirlerim gelicek akşam yemeklerimin bir kısmını yaptım evimi temizledim yorgunum biraz ....Günaydın Nazlımmmmmm![]()
nasılsın şekerciğim
Ne oldu resimler![]()
günaydın kızlar..dün hiç uğrayamadım buraya sabah tan akşama kadar hastanelerde geçti günümeşimi doktora götürdüm kas yırtılmasıymış fıtık değilmiş şükür,hazır gitmişken bende bi midem için dahiliyeye gireyim dedim anam girmez olaydım ne kaa test varsa denediler üstümde
birazdan yine gidicem kan tahlili vermeye,aşırı kansız çıktım yine her zamanki gibi bu kez ilaç tedavisine razı geldim çünkü halsiz düşüyorum,neyse onun dışında bugünden itibaren spora başladım kızlar yeni geldim daha artık her sabah sporda yapıcaz arkadaşla birlikte önce 45 dk yürüyüş ardından aletler toplamda 1 saat kendimi çok zinde ve dinç hissediyorum,son bi haftadırda zaten erken kalkmaya alıştırmıştım kendimi çok iyi oldu spor olayı
ee sizler nasılsınız geçmişe bakamadım,akşamada misafirim gelecek bugünde pek giremicem nete bu arada eşime rapor verdiler ayın 15ine kadar yine evde
taşındık taşınalı bu 3.izin adam hababam yatıyo valla
gerçi garibim bacağını oynatamıyo ama neyse :90: ben 2 günlük menümüde vereyim hemen gelmişken:
7-aralık-2010
sabah:
2 dilim ekmek
biber salçası
2 zeytin
peynir
ara:şekersiz neskafe
öğlen:
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
akşam:
2 tabak mercimk çorbası(unsuz)
1 kase yoğurt
8-aralık-2010
sabah:
1 gevrek
şekersiz çay
öğlen:
2 servis kaşığı pilav
ciğer sote
1 kase yoğurt
akşam:
1 kase yayla çorbası
1 servis kaşığı kuru fasulye
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
bol yeşillik,turp,yoğurt
dünki menüm felaket ötesi biliyorum ama seçeneğim yoktu bugün toparlarız artık,bu arada 2 gündür tuvalete çıkamıyorum hatta dün doktor büyük abdest tahlili istedi psikolojik heralde yok 2 kere denedim imkansız olmadıbi şişkinlik mevcut bugün sporla birlikte belkim biraz çalışmıştır bağırsaklarım
ay ne iğrenç bi konu oldu :90:
iyiyim safişim . bugün misafirlerim gelicek akşam yemeklerimin bir kısmını yaptım evimi temizledim yorgunum biraz ....
canım benim resimleri yükleyemedim . varsa mail adresin ver oraya atayım . yada resim boyutu küçültmek için bildiğin bir program varmı onunla deneyeyim .
günaydıın kızlarrrrr şimdiden yarın için umutsuzum maalesef 1.liğe katkım lolmucak kaçamakta yapmıyorum ama :S
kızlar ben bi görünüp kaçmış gibi olucam ama tahlilim 9:30da görüşürüz inş. gelemesemde yarın sabah görüşmek üzre hoşçakalın![]()