• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın arkadaşlar.
umarım herkes iyi sonuçlar almıştır.
benim moralim çok bozuk.
kilo veremedim bari sabit olsaydım.
kilom 70:14:

gecen cuma bütün gün siteye girmedim..aksama girebilmistim anca...ins yarinde öyle olmaz:50:

olmamış bak gelmişsin :3:

kızlar ilk bisiklet kullanmaya başladığımd abende duymuştum toto genişletiyor diye.
ama yaklaşık 4sene oldu pedal çeviriyorum.bahsettiğim 24 yaşındaki yeğenimde aynı şekilde kullanıyor.
bizde bir genişleme olmadı.aksine sıkılaştık bile.
yani koşu bandımda var ama bisiklet çok pratik ve eğlenceli geliyor.:8:

hımmmm bisiklet kullanmayı severim elbet ama açık havada
ev beni boğar :1:

günaydınlar 6. takımın çıtırları . kilom 59,3 malesef bu hafta aynıyım

olsun nazlım almadın yaaa buda birşey yaniiii
birde iki gün niyetli idin normaldir bu durum bu hafta için...

kiloyu korumakta güzel cnm...benden bu hafta 400 gramm gitmis..yeni kilom 58,8

hadi gözün aydın beni geçmişsin en azından şeker :34:

günaydın fıstıklar hayırlı cumalar

kilom dengesiz bir hafta sonucu 74,6

salı 74,3 ,perşembe 75tim :27:

meleğim tebriklerrrrrr :46: :46:

benim korkulu rüyam 59 lu kilolar zaten çok takılırım her seferinde 59 larda .

kııss öyle şartlandırma kendini vermeye başladınmı verirsin bir kaç haftalık takılma olsun boşver sıkma canını korkutmada kendini gidecek bu kilolar....

been geldimm kızlaarrr yine cevaplama paneli yoook sinir oldum bu sabah zaten kötü başladım servisi kaçırarak:S

ooyyyy kıyamaaammmm
çok uyudun dimiiiiii :32:

off yılbaşı hedeflerini yazdığım kağıdı atmışım ,onları arıyorum şimdi :96:

aaa olmaz çabuk bul :52:

günaydın kızlar sitede sorun var galiba cevaplama paneli nereye kayboldu anlamadım şuanda çokdeğişik bi sayfada yazıyorum bunları size

kıss bu nee :1: :1:

sanki paristen yazıyor hatun :1:

kızlar hemen kilo bildirimimi yapayım haftalık hedeflediğim kiloya indim çok şükür.:32:

69.70 / 69.00 / 0.70 / 1.01 inşallah dogrudur .

Deniziimmmm bak isteyince oluyor gördünmü balım :46:

hayırlı cumalar fıstıklar.......:16:

sanada ablaa hoşgeldinn nasılsın :3:

haftada 1,2 kg verirsem hedefime ulaşabilirim

sabah kahvaltımı yanımda getirdim ,öğle yemeğimde yanımda zeytinyağlı karnıbahar

bencede istedikten sonra yapabilirsin aynen evden taşımaya devam
afiyet olsun....

kızlarr bende 79.5 im:)

geçen hafta 80.4
bu hafta 79.5:)

hafta içi ağlanıp durdun ne olduuuuuuuuuu :27: :76:

niye kimse bişey yazmıyo :95: :96:

bence yazmıyor değil
yazamıyorlar umarım bu yazdıklarım gider....

günaydın arkadaşlar.
benim moralim çok bozuk.

üzülme ablam yaaa sen istikrarlı şekilde devam et eminim gider
ama yiğenine söyleme seni uyuz etmesin

günaydın arkadaşlar.
benim moralim çok bozuk.

günaydın ablacım benim de moralim çok bozuk..iş yerinde bu saate kadar nete giremedim ve kilom da 63.200 gr idi sabah..regl etkisi sanırım ama yine çok üzgünüm..iş yerinde net hiç yoktu inşallah bundan sonra da kesilmez..öpüyorum kızlar

safişim enişteye maşallah :nazar: takıma mı alsak ne :9:

edoras ablam üzülme ,sporun ve diyetinin karşılığını en kısa zamanda alıcaksın eminim :46:

eminecim sanada günaydın canım

benimde işyerindeki nette problem var gidip geliyo ,bi de üstüne kk sorunlu bugün :27:

yemekte karnıyarık varmış iyi ki yemek getirmişim :24:

safiş seni ve eşini tebrik ediyorum . beni geçtin bu hafta eniştede süper kilo vermiş İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER CANIM .

naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63 - 61
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82 - 80
edoras - 70 - 66

rakipler :13:

naz - safinaz

kiraz - mimu

black - zilan

melek - narin

yumukum - edoras

Son düzenleme:
hayırlı cumalar..kusura bakmayın anca girebildim eve hastaneden geliyorum tahlil sonuçlarımı verdim,kan değerlerim sürünüyomuş demir dibe vurmuş :1: 3 aylık bir tedavi verdi doktor koştur koştur geldim umarım listeyi vermemişsinizdir henüz geçmişe bile bakamadım,kilom sabit ama şişkinlik ve şu wc olayı devam ediyo:37: onun etkisi olabilir

Son düzenleme:
hayırlı cumalar..kusura bakmayın anca girebildim eve hastaneden geliyorum tahlil sonuçlarımı verdim,kan değerlerim sürünüyomuş demir dibe vurmuş :1: 3 aylık bir tedavi verdi doktor koştur koştur geldim umarım listeyi vermemişsinizdir henüz geçmişe bile bakamadım,kilom sabit ama şişkinlik ve şu wc olayı devam ediyo:37: onun etkisi olabilir

günaydın ayşegülcüm bol bol kuru üzüm ve pekmez tüket canımcım

yılbaşı hedefin nedir :66:

naz - 60,6 - 55
kiraz - 78,4 - 70
black - 63 - 61
melek - 75 - 71
narin - 70,6 - 67
safinaz - 60,7 - 58
zilan - 65
mimu - 81,8 -75
yumukum - 82
edoras - 70 - 66

rakipler :13:

naz - safinaz

kiraz - mimu

black - zilan

melek - narin

yumukum - edoras

yılbaşı hedefimi belirtmemiz gerekiyor :44: fazla abartmıyım 80 diyim ben fazla bişey kalmadı şurda :1:

günaydın ayşegülcüm bol bol kuru üzüm ve pekmez tüket canımcım

yılbaşı hedefin nedir :66:

evet ikisindende evde var sırf bu kansızlık için pekmez tee mersinlerden geldi kardeşcazım buldu orlardan hakiki ama gel görki ben tiksinmekten beterim pekmeze karşı hiç anlaşamıyoruz biz :27: ama denicem çünkü değerlerim berbat normalde 11. küsür olması gerekiyomuş benim 3.6 :37:

evet ikisindende evde var sırf bu kansızlık için pekmez tee mersinlerden geldi kardeşcazım buldu orlardan hakiki ama gel görki ben tiksinmekten beterim pekmeze karşı hiç anlaşamıyoruz biz :27: ama denicem çünkü değerlerim berbat normalde 11. küsür olması gerekiyomuş benim 3.6 :37:

bende hiç sevmem pekmezi canım ama mecburen tüketiyodum , ama değerlerim çok çabuk normale dönmüştü

günaydın ablacım benim de moralim çok bozuk..iş yerinde bu saate kadar nete giremedim ve kilom da 63.200 gr idi sabah..regl etkisi sanırım ama yine çok üzgünüm..iş yerinde net hiç yoktu inşallah bundan sonra da kesilmez..öpüyorum kızlar

aynı dert bende de var güzelim yaaaa
sanki köyde yaşıyoruz br yağmur bir rüzgar elektrik su telefon adsl hepsi gidiyor ne bu yaaaa

ayrıca kilon içinde üzülme tatlım madem regl dönemi geçer bu sıkma canını

safişim enişteye maşallah :nazar: takıma mı alsak ne :9:

edoras ablam üzülme ,sporun ve diyetinin karşılığını en kısa zamanda alıcaksın eminim :46:

valla kııss olursa alalım sadece adı geçer burda ama tabii girmez giremez :1:
ben günlük menülerini veririm :1:

valla artık yazacak birşey bulamıyorum
kendimi enayi gibi hissediyorum:26:
günde 2-3 saat ayırıyorum spor için.
mutfakta ev halkına pişirdiklerimi bir görseniz.:53:
irademe hakim olduğum için beni tebrik edersiniz.
yeğenim diyorki teyze sen evde bu tatlılar pastalar varken nasıl duruyosun .
ama sonuç fiyasko.maşallah sanki kilo almak için uğraşıyom.:14:

safiş seni ve eşini tebrik ediyorum . beni geçtin bu hafta eniştede süper kilo vermiş İNŞALLAH HEP BÖYLE DEVAM EDER CANIM .

canım seni sadece verdiğim kilo olarak geçtim yoksa sen öndesin kilo durumunda cancan

valla kocamı bende tebrik ettim gözüme inanmadım baskülde defalarca kez çıkarttım adamı basküle tahmin et o halimi cıbıl cıbıl banyoda :1: :1:
ben en fazla 1.5 kilo verir diyordum ama ikiye katladı yaaa maşallahhh....

71 mi :9: kız hedefinde kilo almak mı var:9:

aynen :27: :27:

benim de yılbaşı hedefim 71 canımm..bu gidişle artışlardan bir kurtulabilirsem tabi :14:

:53: :53: :52: :52:

canım çok geçmiş olsun mutlaka doktorun dediklerini yap şekercim

ayyyyy bilinç altı canım pardon pardon pardonnn :78::78::78::17::17: ayyy zaten vermek için uğraşırken alıyorum canım ama kafam nekadar dağınık bu cevaptan anlaşılmıştır herhalde

ne oldu bebeeeemm neden bu akdar dalgınsın hayırdır

ooyyy bencede dene hatta deneme başla
bu ne kııızz yerlerde sürünüyor resmen :50:

Back
X