Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydin fistiklar
üff uykum kacti...bir kac saatir geri uykuya dalmaga calisiyorum ama olmuyor..bende sonunde pes ettim...![]()
nazcim montide bulgur yasak mi cnm??
günaydın kızçeler![]()
günaydın elifim nasılsın
iyiyim nazlişkom sen nasılsın?
Cumartesi bizden başka çalışan yok galiba
evet kirazımda çalışıyor ama sanırım işleri yoğun . çok uykum var bu arada akşam arkadaşlarda kaldık hem geç yattık hemde ben yerimi yadırgadığım için uyuyamadım aralarda çok uyandım .
merhaba kızlar bursada şuan çok güzel kar yagıyor beyaza büründü heryer.bende hala şu saat oldu temizliğe başlayamadım kızımda anne dışarı çıkalım diye çenesi hiç durmuyor.olmadı onu dışarı çıkarıp ondan sonra temizliğe başlasam hiç fena olmayacakk
hayırlı günler fıstıklar ......
azracım tebrik ederim ...
nedense bu günlerde bu cadılarla yarışan her takım 1.oluyor . bizdeyse tık yok ..
ne bu haliniz![]()
Iyi pazarlar ...................![]()
eminem; aşagıda konuya cevap ver yazıyor kırmızıyla oraya tıkla .iyi pazarlar ablacım
ben saece alıntı ile cevap yazabiliyorum..neden üç gündür böyle anlamıyorumiki gündür bembeyaz Denizli..hava çok soğudu zamanı ama kış aniden geldi
hımmmm değişiklikleri bilmeyinceçooook teşekkür ederim ablacımmmmmm seni kocaman öpüyorumm
![]()
etap 8.si olmuşuz![]()