• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyim nazlişkom sen nasılsın?

Cumartesi bizden başka çalışan yok galiba

evet kirazımda çalışıyor ama sanırım işleri yoğun . çok uykum var bu arada akşam arkadaşlarda kaldık hem geç yattık hemde ben yerimi yadırgadığım için uyuyamadım aralarda çok uyandım .

merhaba kızlar bursada şuan çok güzel kar yagıyor beyaza büründü heryer.bende hala şu saat oldu temizliğe başlayamadım kızımda anne dışarı çıkalım diye çenesi hiç durmuyor.olmadı onu dışarı çıkarıp ondan sonra temizliğe başlasam hiç fena olmayacakk

hayırlı günler fıstıklar ......

azracım tebrik ederim ...
nedense bu günlerde bu cadılarla yarışan her takım 1.oluyor . bizdeyse tık yok .:4:.
ne bu haliniz :20:

evet kirazımda çalışıyor ama sanırım işleri yoğun . çok uykum var bu arada akşam arkadaşlarda kaldık hem geç yattık hemde ben yerimi yadırgadığım için uyuyamadım aralarda çok uyandım .

bende hiç uyuyamam başkasının evinde

hatta kendi evimde bile başka yerde yatamıyorum :1: eşim bazen diyo gel tv seyrederek uyuyalım salonda ,yok diyorum yatamam ben

merhaba kızlar bursada şuan çok güzel kar yagıyor beyaza büründü heryer.bende hala şu saat oldu temizliğe başlayamadım kızımda anne dışarı çıkalım diye çenesi hiç durmuyor.olmadı onu dışarı çıkarıp ondan sonra temizliğe başlasam hiç fena olmayacakk

burda da dağlarda var kar ama tabi biz sadece karşıdan görebiliyoruz :5:

hayırlı günler fıstıklar ......

azracım tebrik ederim ...
nedense bu günlerde bu cadılarla yarışan her takım 1.oluyor . bizdeyse tık yok .:4:.
ne bu haliniz :20:

:83: :83: :83:

iyi pazarlar ablacım :16:
ben saece alıntı ile cevap yazabiliyorum..neden üç gündür böyle anlamıyorum:59: iki gündür bembeyaz Denizli..hava çok soğudu zamanı ama kış aniden geldi
eminem; aşagıda konuya cevap ver yazıyor kırmızıyla oraya tıkla .

Back
X