- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nazcım kıyamam sana ayaklarını kalın giyseydin canım ayaklardan üşütüncede regli agrılı geçer dikkat et kendine
nazcım yeni üyelere ihtiyac var sanırım.genel olarak bi durgunluk var takımda inşallah eski neşesine kavuşur bende yogunum son zamanlarda fırsat buldukça solugu burda alıyorum![]()
daha almadım canım hiç bişe dün baktımda kıyafet falan hiç güsel bişe bulamadım:S
üşütmemek için elimden geleni yapıyorum safişim . bende bu hafta yapıp içicem iksiri bu kadar çok şiştiğimi hiç hatırlamıyorum . düşün cuma günü 59,3 iken tartı bu sabah 61,8 gözterdi . oha falan oldum resmen . 2 günde 2,5 kilo almış gözüküyorum ki bu imkansız . haftasonu hiç kaçamağım bile olmadı .
merhaba kızlar umarım keyifler yeindedir hepimiz için güzel bir hafta olması dileğiylee![]()
nazcım kıyamam sana ayaklarını kalın giyseydin canım ayaklardan üşütüncede regli agrılı geçer dikkat et kendine
nazcım yeni üyelere ihtiyac var sanırım.genel olarak bi durgunluk var takımda inşallah eski neşesine kavuşur bende yogunum son zamanlarda fırsat buldukça solugu burda alıyorum![]()
günaydın arkadaşlar,
naz naber canım.
kahvaltımı edeyimde gelirim yine.![]()
tünaydın kızlar herkese nasılsınız ben günlerdir giremiyorum maalesef birkaç gün yatılı misafir onlardan sonrada ben oruç tutuyorum ayakta durcak halim yok açıktığımdan veya susadığımdan değil sadece sigarasızlıktan ölcemnazcım çok özür dilerim bu hafta yine bildirim yapamadım inanki misafir vardı ondan giremedim kusura bakma arkadaşım eğer ceza hak ediyorsam razıyım
cnm çünkü 2 haftadır bildirim yapmıyorum suçluyum
öpüyorum hepinizi kızlarrr
![]()
tünaydın kızlar herkese nasılsınız ben günlerdir giremiyorum maalesef birkaç gün yatılı misafir onlardan sonrada ben oruç tutuyorum ayakta durcak halim yok açıktığımdan veya susadığımdan değil sadece sigarasızlıktan ölcemnazcım çok özür dilerim bu hafta yine bildirim yapamadım inanki misafir vardı ondan giremedim kusura bakma arkadaşım eğer ceza hak ediyorsam razıyım
cnm çünkü 2 haftadır bildirim yapmıyorum suçluyum
öpüyorum hepinizi kızlarrr
![]()
günaydın arkadaşlar,
naz naber canım.
kahvaltımı edeyimde gelirim yine.![]()
![]()
şartmı birşeyler alman canım
zaten doğduğu günün gazetesi yetmezmi farklı bir hediye işte
ooyyy şişliktir o heralde yaaaa iksiri yap mutlaka
narinim bu ne kısa mesaj böyle hayırdır
ne yanii siz burda olanları yani bizi artık beğenmiyormusun :2: :2:
eski neşe derken neşesizmi bizim takımmmmmm![]()
Günaydın ablaaaaa hoşgeldin nasılsın
kaç kilosun cancan![]()
ayyyy kızlar deliricem yaaaa
cuma gününden beri eşim başımın etini yedi bitirdi yaaaa
şu dçk. haı ile çıkan haberler varya damar tıkanıklığına yol açan bu haberi duyduğundan beri süreklib irşeyler söyleyip beynimi sulandırıyor eşim daral geldi valla.....
benim çıkmam lazım güzeller öpüyorum sizleri toplantım var bugün pazartesi arkadaş gelirse gitcez gelmesse sizlere geri döncem hiçte gitcek halim yok çünkü niyetliyim ve canım çoooooooookkk sigara istiyor kızma safiş bana içinden neler söylediğini tahmin edebiliyom ne yapiyimbırakamıyom bu meleti ooofff ooffff
ayyyy kızlar deliricem yaaaa
cuma gününden beri eşim başımın etini yedi bitirdi yaaaa
şu dçk. haı ile çıkan haberler varya damar tıkanıklığına yol açan bu haberi duyduğundan beri süreklib irşeyler söyleyip beynimi sulandırıyor eşim daral geldi valla.....
bencede şişliktir safiş vucudum su toplamıştır dimii ... ayyy sabah sabah moralimi bozdu baskül ama tekrar motive olmuşken ırakmaya hiç ama hiç niyetim yok .
anladım nazım tşk ederim takımdan çıkarmadığın için bundan sonra çok daha dikkat etmeye çalışcam inanki bugün gelmeye bile yüzüm yoktu böyle olunca
evet tartıldım cnm hala eskisi gibiyim bişey farketmiyor sporumu eksik etmiyorum elimden geldiğince misafir v.s aksiliklerin dışında yani 65 bakalım bu hafta ne olcek
benim çıkmam lazım güzeller öpüyorum sizleri toplantım var bugün pazartesi arkadaş gelirse gitcez gelmesse sizlere geri döncem hiçte gitcek halim yok çünkü niyetliyim ve canım çoooooooookkk sigara istiyor kızma safiş bana içinden neler söylediğini tahmin edebiliyom ne yapiyimbırakamıyom bu meleti ooofff ooffff
ben hiç okumadım safişim o haberi neymişki anlayamadım tam
safiş bende hem haberi okumadım hemde yazdıklarından bişey anlamadım açıkçası cnm kısaltılmışını yazmışsın ben heç bişey anlamadım güzelim benim jeton böyle arada köşeli oluyor ondan azcık geç anlorr![]()
yani 2.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum bütün hafta yeşil çay iksirini yap bakalım tatlım zaten kendinde hisedersin ne olduğunu cumayada basküle yansır....
bırakma bizi artık eskisi gibi sık sık aramızda görelim seni şeker
aahhh zilanım aaahhh içimden değil burdandasöylüyor yazıyorum seni çok iyi anlıyorum ben günde bir paket içerdim yaaa elimden düşmezdi çayı kahveyi onsuz düşünemezdim ve bırakmak için hiç bir gerekçe bana yeteri gelmezdi ben onunla mutluyum neden bırakayım der geçerdim. Ama şimdi fark ediyorumda 9 sene boyunca nasıl kendime bu kadar zarar vermişim hem cebimden gitmiş hem sağlığımdan. Ve ben inan bırakıyorum deyipte bırakmadım. Hasta oldum ve sigarayı unuttum iyileştiğimde günlerdir içmeden durabildiğimi fark ettim ve çantamda yarım paketle dolaştım buna rağmen içmedim ve bıraktım şükür dört sene oldu bırakalı ve iyikide bırakmışım diyorum şimdi kızıma örnek oluyoruz çünkü biz ve çevremize.....
Zayıflama konusundaki azmini lütfen sigarada da göster
inan onsuz olmuyor sinirli oluyorum gergin oluyorum falan yeminle palavra bunlar sadece bahane olay kafada bitiyor
O BANA DEĞİL BEN ONA HÜKMETMELİYİM diyecek ve azaltarak değil bir kerede bıçak gibi keserek bırakacaksın lütfen bunu dene....
Canım,
Cuma günü haberlerde çıktı ünlülerin makyözü bir bayan doğum kontrol hapı kullanıyor ve üç hafta sonra bacağı şişiyor doktora gidiyor ödem var deyip ilaç verip yolluyor ağrıda var tabii. Ama ilaçlar işe yaramıyor ağrıda kesilmiyor bacak gitgide şişiyor, bu arada kasılmalarla başlıyor bu olay.
Sonra tekrar doktora tomografi ultrason falan derken bacağındaki damarda tıkanıklık olduğu ve bunun sebebininde d.k. haının olduğunu söylüyor.
Ben bunu biliyorum zaten. D.K. hapı damar tıkanıklığı yapıyor evet
ama hangi durumlarda
sigara ile birlikte kullanılan hapların hepsi yapıyor bunu.
Ben sigara kullanmadığım için doktorum zararı olmayacağını söyleyip önerdi d.k. hapını ama eşim ikna olmuyor sanırım d.k. hapını bırakmak zorunad kalıcam
yeni bir yöntem bulmam gerek:....
Durum bu yaniii....
Yukarıda yazdığım gibi canım.....
ayy safişimm param olsa araba alıım o derece acımam parama![]()