yani 2.5 kilo almış olamazsın diye düşünüyorum bütün hafta yeşil çay iksirini yap bakalım tatlım zaten kendinde hisedersin ne olduğunu cumayada basküle yansır....
bırakma bizi artık eskisi gibi sık sık aramızda görelim seni şeker
aahhh zilanım aaahhh içimden değil burdandasöylüyor yazıyorum seni çok iyi anlıyorum ben günde bir paket içerdim yaaa elimden düşmezdi çayı kahveyi onsuz düşünemezdim ve bırakmak için hiç bir gerekçe bana yeteri gelmezdi ben onunla mutluyum neden bırakayım der geçerdim. Ama şimdi fark ediyorumda 9 sene boyunca nasıl kendime bu kadar zarar vermişim hem cebimden gitmiş hem sağlığımdan. Ve ben inan bırakıyorum deyipte bırakmadım. Hasta oldum ve sigarayı unuttum iyileştiğimde günlerdir içmeden durabildiğimi fark ettim ve çantamda yarım paketle dolaştım buna rağmen içmedim ve bıraktım şükür dört sene oldu bırakalı ve iyikide bırakmışım diyorum şimdi kızıma örnek oluyoruz çünkü biz ve çevremize.....
Zayıflama konusundaki azmini lütfen sigarada da göster
inan onsuz olmuyor sinirli oluyorum gergin oluyorum falan yeminle palavra bunlar sadece bahane olay kafada bitiyor
O BANA DEĞİL BEN ONA HÜKMETMELİYİM diyecek ve azaltarak değil bir kerede bıçak gibi keserek bırakacaksın lütfen bunu dene....
Canım,
Cuma günü haberlerde çıktı ünlülerin makyözü bir bayan doğum kontrol hapı kullanıyor ve üç hafta sonra bacağı şişiyor doktora gidiyor ödem var deyip ilaç verip yolluyor ağrıda var tabii. Ama ilaçlar işe yaramıyor ağrıda kesilmiyor bacak gitgide şişiyor, bu arada kasılmalarla başlıyor bu olay.
Sonra tekrar doktora tomografi ultrason falan derken bacağındaki damarda tıkanıklık olduğu ve bunun sebebininde d.k. haının olduğunu söylüyor.
Ben bunu biliyorum zaten. D.K. hapı damar tıkanıklığı yapıyor evet
ama hangi durumlarda
sigara ile birlikte kullanılan hapların hepsi yapıyor bunu.
Ben sigara kullanmadığım için doktorum zararı olmayacağını söyleyip önerdi d.k. hapını ama eşim ikna olmuyor sanırım d.k. hapını bırakmak zorunad kalıcam
yeni bir yöntem bulmam gerek:....
Durum bu yaniii....
Yukarıda yazdığım gibi canım.....