• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kirazııımm rakibeeeem iikkkii doğduunn balııımm benimle yarışmaktan korktun dimeee:D:D hedayemi isterimmm naaaannn:D:DD:

bugün regl deilsin dimi kutlayın bareee nihahahaha:D

Kızlar ömür sormuş neden canın sıkkın diye verdiğim cevabı kopyalıyorum size
Terlikleri sonra atarsınız kafama :52:

Kafam karışık , işimden herşeyden sıkıldım bir değişiklik istiyorum, mesela yurtdışına taşınmak istiyorum, sabahları La Seine (sen nehri) 'nin kıyısında bir cafede sabah kahvemi yudumlarken o günkü derdimin sadece hangi mağazadan alışveriş yapacağıma karar verememek olmasını istiyorum, öğleden sonra jetime atlayıp venedikte gondol sefası yaparken moda dergileri okumak istiyorum, akşam yağmurlu londra sokaklarındaki bir resturantta ton balıklı salata ve portakal suyu içip, gece boyu yağmurda yürümek istiyorum ellerim üşüye üşüye... sonra tüm şehri kuşbakışı gören bir çatı katı evim olsun tüm italyayı seyrederek uykuya dalayım istiyorum :82::78:

Bilmiyorum safiş, herşeye karşı bir isteksizlik var içimde, ciddi anlamda bir açmazdayım, kilo vermek istiyorum birtek ama durmadan da mutsuzluktan çikolataya dadanıyorum, o kadar kötü bir durumki bu :59:

canımmmm havalardandır e birde duygu yüklü biri olduğunuda göz önünde bulundurupta yorum yapacak olursak normaldir bu haller...
Ammaaaa velakin normal dediysek böyle devam et diye demedik bacım....

Nariniminde dediği gibi canımcım bu halle bir yerden sonra artık zarar vermeye başlar
Allahım korusun
önce ruh sağlığın
sonrada vücut sağlığın bozulur ay balam
içindeki sıkıntıyı paylaş belki birşeyler yaparız
yapamasak bile dinlemek bazen en büyük ilaçtır...

selam kızlar sabah açtım sizlere günaydın demek için :38:ama diyemeden acil toplantıya geçtim.o ara unutmuşum sayfayı açık sıkılmak falan duymamış olayım kendi adıma sadece sene sonu biraz yogunum hepsi o mümkünmü sizlerden sıkılmak şekerler :70:

anladıkk narin hanım
daha sık geliniz bir selam ediniz :35:

elif sabah bende çok zor uyandım sıcacık yatakta eşim ben gece yanımıza sıvışan kızım valla çok zor oldu yataktan çıkmam.ençokta kızım mışıl mışıl uyurken hadi kalk tavşanım okula geç kalacagız demek beni mahvediyor.çocuk daha 5,5 yaşında 4,5 senedir hersabah bizimle birlikte soguk ta sıcakta yollara düşüyor.:5:yavrum yaa çalışan anne olmakta zor çalışan annenin çocugu olmakta Allah başka dert vermesin inşallah bugünümüze bin şükür.

ooffff onu hiç sormaaa bende kızımı sarıp sarmalayıp sıcak yatağından çıkarırken yaşadığım vicdan sızısını en iyi sen bilrisinnn :14:

kirazııımm rakibeeeem iikkkii doğduunn balııımm benimle yarışmaktan korktun dimeee:D:D hedayemi isterimmm naaaannn:D:DD:

bugün regl deilsin dimi kutlayın bareee nihahahaha:D

pis sapık benide geçti :1:

Kızlar ömür sormuş neden canın sıkkın diye verdiğim cevabı kopyalıyorum size
Terlikleri sonra atarsınız kafama :52:

Kafam karışık , işimden herşeyden sıkıldım bir değişiklik istiyorum, mesela yurtdışına taşınmak istiyorum, sabahları La Seine (sen nehri) 'nin kıyısında bir cafede sabah kahvemi yudumlarken o günkü derdimin sadece hangi mağazadan alışveriş yapacağıma karar verememek olmasını istiyorum, öğleden sonra jetime atlayıp venedikte gondol sefası yaparken moda dergileri okumak istiyorum, akşam yağmurlu londra sokaklarındaki bir resturantta ton balıklı salata ve portakal suyu içip, gece boyu yağmurda yürümek istiyorum ellerim üşüye üşüye... sonra tüm şehri kuşbakışı gören bir çatı katı evim olsun tüm italyayı seyrederek uykuya dalayım istiyorum :82::78:

Nedense son zamnalarda moda oldu bu zaten

Canı sıkılan hafif bunalım takılan italyaya gitmek istiyor
neden aceebaaa :27: :27:

bence sana rahat batıyor gözdem sen acaip kaşınıyorsun başka bir açıklaması yok bu durumun :37:

Hayal değil bu bir gün gerçek olacak görürsünüz :51::61:

olur tabii olmıcak bişi değil
artık oralardan bize resimler çekilip eklersin bizde ağzımızın sularını silerek bakarızzzz :37: nihahaha :35:

Offff kızlar karnım çok şiş iki gündür iksiri yapıp içiyorum . şu şişkinliğimden gaz sancımdan bir kurtulsam .:53::53:

canımmmm havalardandır e birde duygu yüklü biri olduğunuda göz önünde bulundurupta yorum yapacak olursak normaldir bu haller...
Ammaaaa velakin normal dediysek böyle devam et diye demedik bacım....

Nariniminde dediği gibi canımcım bu halle bir yerden sonra artık zarar vermeye başlar
Allahım korusun
önce ruh sağlığın
sonrada vücut sağlığın bozulur ay balam
içindeki sıkıntıyı paylaş belki birşeyler yaparız
yapamasak bile dinlemek bazen en büyük ilaçtır...

anladıkk narin hanım
daha sık geliniz bir selam ediniz :35:

ooffff onu hiç sormaaa bende kızımı sarıp sarmalayıp sıcak yatağından çıkarırken yaşadığım vicdan sızısını en iyi sen bilrisinnn :14:

pis sapık benide geçti :1:

:9: :9: :9: eee üzüm üzüme baka baka kararırmış buda bize baka baka bize benzedi :9: :9:

gözdem sevgülün yurtdışında işteklifi aldıgında ailemi bırakıp seninle gelemem diyen evlilik teklifini buyüzden kabul edemeyen sen değil miydin.ben yanlış mı hatırlıyorum şimdi nerden çıktı bu yurtdışı na kaçış hayalleri :52:yok anacım biz kadınlar hakikaten an be an değişkenlik gösteriyoruz bu erkeklere harbi acımaya başladım :1:

ben kaçar fıstıklar çocuklara yemek hazırlıyorum her zamanki gibi :)) sonra gelirem bir ara gelemessemde artıkın yarın görüşürük öpüyorum sizleri kocamannnnnn :16:

hepinize teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için:38::38::38:

nazlıcım bi süre izinli olayım diyorum,ama listede nasıl olucak süreklide sabit yazamazsınki tatlım,takımada zararım olmasın

bu arada miraycım bu sefer regl falan değilim tatlım,:1:dün geceden başladık kutlamaya zaten,yemeğimizi dışarda yedik hediyemi bile aldım,bu akşamda daha romantik bi yere gidicez,sonra evimize geçeriz,bu sene ailemde sürpriz doğumgünü yapmıcakmış,açık açık sölediler,kocanla kutla dediler:1::1::1:

bakalım akşam hem romantik hem bol ekşınlı bi gece beni bekliyo:74::92:,ayrıca bu hafta hiçbişeye elimi sürmicem,ne istersem kocişim yapıcak:69::69:

ben bugün kocaman bir halt yedum kızlarrr :17: söyliyemmi diye çok düşündüm ama en sonunda karar verdum söylemek içun inşlah artı çıkmam bu hafta :57: 2 gündür ıspanaklı kek yapmıştım çok az yiyiyordum kalorisi yüksek diye ama bu sabah gözümü açar açmaz sabah 00.06 büyük bir dilim yedum :17: üstüne birde 2 dilim börek yedum :57: sopayu hak ettum dimi :57: bunun üstüne yarına kadar bişey yememeliyim normalde ama nasıl dayanacam ooffff oooffff :78:

ayy ıspanaklı keke bayılırım üstünede muzlu pudinggg mmm nefiss valllaaaaa ne kadan özlediimmm ama en çok sıcak simit karper peyniri bir de ayran üçlüsünü özledim 75 e düşiim bir tane simit yicem kızlar:D

ayy ıspanaklı keke bayılırım üstünede muzlu pudinggg mmm nefiss valllaaaaa ne kadan özlediimmm ama en çok sıcak simit karper peyniri bir de ayran üçlüsünü özledim 75 e düşiim bir tane simit yicem kızlar:D

kirazım iyki doğdun aşkının mavi gülü....:16:

bence sana rahat batıyor gözdem sen acaip kaşınıyorsun başka bir açıklaması yok bu durumun :37:

gözem safişe harfiyen katılıyorum ....

içindeki eksiklikleri .uçarak haldemessin .....:63:.
sende neyin eksik oldugunuda anlıyorum ...ama onu bulmak için 4.4 lük insan arama ..bukadar ince eleyip sık dokuma. bazan şer görünen şeyler hayırdır ..bunuda unutma ....sen hayatdan kendini soyutlarsan hayatda seni soyutlar .

birde bu gerçekleşebilecek hayalerini yapdıkdan sonra gerçEkden mutlu olacakmısın ?
UNUTMA MEKAN DEGİŞİR BELKİ AMA İÇİNDEKİ SEN DEGİŞMEDİKDEN SONRA AYNI ALTIN KAFESE KİLİTLİSİN ......

ABLAN OLARAK YAZIYORUM UMARIM KIZMASSIN .:38:.

Son düzenleme:
Offff kızlar karnım çok şiş iki gündür iksiri yapıp içiyorum . şu şişkinliğimden gaz sancımdan bir kurtulsam .:53::53:

ooofff nazlım o dert bugün bende de var ne hikmetse yaa
ne etçez böyleee :52:

gözdem sevgülün yurtdışında işteklifi aldıgında ailemi bırakıp seninle gelemem diyen evlilik teklifini buyüzden kabul edemeyen sen değil miydin.ben yanlış mı hatırlıyorum şimdi nerden çıktı bu yurtdışı na kaçış hayalleri :52:yok anacım biz kadınlar hakikaten an be an değişkenlik gösteriyoruz bu erkeklere harbi acımaya başladım :1:

ayyyy sormaaa
bende acıyorum erkeklereee :1:

ben kaçar fıstıklar çocuklara yemek hazırlıyorum her zamanki gibi :)) sonra gelirem bir ara gelemessemde artıkın yarın görüşürük öpüyorum sizleri kocamannnnnn :16:

sen zaten çok durdun canım ya
git durma burda :14:

hepinize teşekkür ederim canlarım iyi dilekleriniz için:38::38::38:

nazlıcım bi süre izinli olayım diyorum,ama listede nasıl olucak süreklide sabit yazamazsınki tatlım,takımada zararım olmasın

bu arada miraycım bu sefer regl falan değilim tatlım,:1:dün geceden başladık kutlamaya zaten,yemeğimizi dışarda yedik hediyemi bile aldım,bu akşamda daha romantik bi yere gidicez,sonra evimize geçeriz,bu sene ailemde sürpriz doğumgünü yapmıcakmış,açık açık sölediler,kocanla kutla dediler:1::1::1:

bakalım akşam hem romantik hem bol ekşınlı bi gece beni bekliyo:74::92:,ayrıca bu hafta hiçbişeye elimi sürmicem,ne istersem kocişim yapıcak:69::69:

woooooooooowwwwwwwwwww harikasınızzzzzzz :74: :92:

ben bugün kocaman bir halt yedum kızlarrr :17: söyliyemmi diye çok düşündüm ama en sonunda karar verdum söylemek içun inşlah artı çıkmam bu hafta :57: 2 gündür ıspanaklı kek yapmıştım çok az yiyiyordum kalorisi yüksek diye ama bu sabah gözümü açar açmaz sabah 00.06 büyük bir dilim yedum :17: üstüne birde 2 dilim börek yedum :57: sopayu hak ettum dimi :57: bunun üstüne yarına kadar bişey yememeliyim normalde ama nasıl dayanacam ooffff oooffff :78:

ıspanaklı kek mi :53:
birde börekmiiiiiiiiiiii :53:

afiyet olsun güzelim ye sen yeeee :52:

sen kaşındınnnnn :57:

afiyet olsun miraaayyyyy :56: :56:

UNUTMA MEKAN DEGİŞİR BELKİ AMA İÇİNDEKİ SEN DEGİŞMEDİKDEN SONRA AYNI ALTIN KAFESE KİLİTLİSİN ......

aynen ablacım katılıyorum sanaaa :16:

ooofff nazlım o dert bugün bende de var ne hikmetse yaa
ne etçez böyleee :52:

ayyyy sormaaa
bende acıyorum erkeklereee :1:

sen zaten çok durdun canım ya
git durma burda :14:

woooooooooowwwwwwwwwww harikasınızzzzzzz :74: :92:

ıspanaklı kek mi :53:
birde börekmiiiiiiiiiiii :53:

afiyet olsun güzelim ye sen yeeee :52:

sen kaşındınnnnn :57:

afiyet olsun miraaayyyyy :56: :56:

aynen ablacım katılıyorum sanaaa :16:

valla şişkinliği geçtim ama gaz sancısı çok fena safiş belime bile vuruyor ağrısı .

valla şişkinliği geçtim ama gaz sancısı çok fena safiş belime bile vuruyor ağrısı .

canım yaaaa evet gaz deyip geçmemek lazım valla
bende fenayım bugün gazmıdır şişmidir anlamadım gitti
kocam bana nazr ettiiiiiiii
üühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Back
X