• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kızlar ben buralardayım ama hiç yazmak gelmiyor içimden
daha doğrusu içimden sadece yazmak değil hiç birşey yapmak gelmiyor
sabahtan beri işe verdim kendimi kafam dağılsın diye
ama işlerde bitti boşa çıktım...

öyle boş boş bakıyorum ekrana :1:

Mirayım rüyan hayır olsun inşallah canım
yorumuna gelince direk kendimden veriyorum tatlım
rüyanda eğer hamile olduğunu gördüysen hiç olmasına ihtimal bile vermediğin birşey gerçekleşecek tatlım....
Nedenmi....
çünkü sen şuan bekarsın dimi
peki bir birlikteliğin varmı (cinsel anlamda?) yok.
Bu durumda senin gerçekten hamile kalman imkansız dimi?
Işte bu yüzden hayatında olmasını arzu ettiğin ama çok zor imkansız gibi görünen bir şey gerçek olacak.
Bunu ben bizzat yaşadım tatlım.....
Bekarlığımda....

hayırdır safişim canın mı sıkkın canım

canım faydasını gördünmü peki biraz?
şişlik falan azaldımı nasıl hissediyorsun kendini ???

Evet bende çubuk tarçın karanfil ve tane karabiber ile yaparım aynen dediğin gibi termosa koyarım soğuk içemem bende.....

Canım sağ kasıktaki ağrının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabilir doktora görünsene devam ederse...

evet safişim faydasını gördüm . Pazartesi sabah tartıda 61,8 çıkarken bu sabah tartıldım 59,6 çıktım şişlik falan kalmadı şuanda

safişçim idrar yaparken yanma yok rengi koyu değil su gibi okadar sıvı tüketmeye zaten aksini bekleyemezdim kokuda yok.geçen gün ayaklarım çok üşüdü ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum.

ay safişim inş. güzel bir şey olur bu ara ihtiyacım varda....internette bekarların hamile olduunu görmesi ii deil falan dio:S ühüüühüü

yay burcuna gelince çok dik kafalı dedğim dedik biraz da kütük:D

slm kızlar..açıkcası her defasında uğrayamadım kusura bakmayın gibi cümleler kurmaktan sıkıldığımı belirteyim öncelikle :31: paylaşım yapamıyorum farkındayım,ama elimde olmayan sebeplerden ötürü,cumadan beri kayınvaldem bende dizini incitmiş doktora götürdüm dinlenmesi gerekiyor bi yığın ilaç yollamadım evine nerdeyse bi haftadır bende,eşim zaten raporlu pazartesiye kadar uzadı raporu tam iyileşemedi,pişir taşır derle topla hizmet et..yorgunum bitkinim :37: kızın sınavları hepsi üst üste geldi,ben müsadenizle biraz ara vermek istiyorum diyetede odaklanamıyorum zaten kendimle başbaşa kalamıyorum,diyete ve yarışmaya biraz ara verirsem takım açısındanda kendi açımdanda iyi olacak,inanın geçmişe bile bakamadım ne oluyo ne bitiyo takımda bilmiyorum,bu kadar uzak kalıp takımda olmakta rahatsız ediyor beni..beni mazur görün fırsat buldukça buralarda olurum yine,zaten yılbaşından sonra kardeşimin düğün telaşı başlıyor şubat sonu düğünümüz var :16: tekirdağ izmir arası gidip gelmem gerekecek yani bu karar en doğrusu sanırım..şimdilik yazıp çıkmam lazım kararınızı öğrenmek üzre uğrarım bi ara hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar..

evet safişim faydasını gördüm . Pazartesi sabah tartıda 61,8 çıkarken bu sabah tartıldım 59,6 çıktım şişlik falan kalmadı şuanda

bende bugün eve gidince yapayım bari yarında içerim ama ben bu iksiri içince su içmeyi unutuyorum su içmeyi ihmal ediyorum yaa :51:

miraycım rüyan hayırlara çıksın canım inşallah ama bende güzel diye biliyorum rüyada hamileliğin görülmesinin :49:

ayşegülcüm geçmiş olsun canım.epey bi yogunsun seni anlıyorum senin için hayırlısı olsun canım :29:

slm kızlar..açıkcası her defasında uğrayamadım kusura bakmayın gibi cümleler kurmaktan sıkıldığımı belirteyim öncelikle :31: Paylaşım yapamıyorum farkındayım,ama elimde olmayan sebeplerden ötürü,cumadan beri kayınvaldem bende dizini incitmiş doktora götürdüm dinlenmesi gerekiyor bi yığın ilaç yollamadım evine nerdeyse bi haftadır bende,eşim zaten raporlu pazartesiye kadar uzadı raporu tam iyileşemedi,pişir taşır derle topla hizmet et..yorgunum bitkinim :37: Kızın sınavları hepsi üst üste geldi,ben müsadenizle biraz ara vermek istiyorum diyetede odaklanamıyorum zaten kendimle başbaşa kalamıyorum,diyete ve yarışmaya biraz ara verirsem takım açısındanda kendi açımdanda iyi olacak,inanın geçmişe bile bakamadım ne oluyo ne bitiyo takımda bilmiyorum,bu kadar uzak kalıp takımda olmakta rahatsız ediyor beni..beni mazur görün fırsat buldukça buralarda olurum yine,zaten yılbaşından sonra kardeşimin düğün telaşı başlıyor şubat sonu düğünümüz var :16: Tekirdağ izmir arası gidip gelmem gerekecek yani bu karar en doğrusu sanırım..şimdilik yazıp çıkmam lazım kararınızı öğrenmek üzre uğrarım bi ara hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar..

yumukum kaynanana ve eşine tekrar geçmiş olsun canım . Bu aralar herkes ara vermek istiyor takımada diyetede ne oluyor kızlar böyle .... Listeden çıkmanı istemem ama rahatsız olmanıda istemem takımda herzaman yerin hazır canım . Nezaman diyete adapte olursan beklerim yine ... Ama sen yine arada uğra özleriz seni

hayırdır safişim canın mı sıkkın canım

biraazzz :14: :14: :14: :14:

wwaayyy çok güzel canım senin adına çok sevindim bak demekki ödemmiş vücudundaki gördünmü
Harikasın güzelcim devam et....

safişçim ne oldu kuzucugum neden kafanı dagıtmaya çalışıyorsun canını sıkan bişey mi var tatlım :29:

hı hı :59: :59:

safişçim idrar yaparken yanma yok rengi koyu değil su gibi okadar sıvı tüketmeye zaten aksini bekleyemezdim kokuda yok.geçen gün ayaklarım çok üşüdü ondan mı oldu acaba diye düşünüyorum.

Canım bazen bu saydığın belirtiler olmadan da olabiliyor hastalık malesef.
Bir kaç gün sıcak tut ayaklarını sıkı giyin geçmezse o zaman gidersin bir doktora havalar malum üşütme olma ihtimalin çok yüksek tabi...

ay safişim inş. güzel bir şey olur bu ara ihtiyacım varda....internette bekarların hamile olduunu görmesi ii deil falan dio:S ühüüühüü

yay burcuna gelince çok dik kafalı dedğim dedik biraz da kütük:D

Sen netteki yorumlara bakma güzelcim
Dinle ablacığını :7:

slm kızlar..açıkcası her defasında uğrayamadım kusura bakmayın gibi cümleler kurmaktan sıkıldığımı belirteyim öncelikle :31: paylaşım yapamıyorum farkındayım,ama elimde olmayan sebeplerden ötürü,cumadan beri kayınvaldem bende dizini incitmiş doktora götürdüm dinlenmesi gerekiyor bi yığın ilaç yollamadım evine nerdeyse bi haftadır bende,eşim zaten raporlu pazartesiye kadar uzadı raporu tam iyileşemedi,pişir taşır derle topla hizmet et..yorgunum bitkinim :37: kızın sınavları hepsi üst üste geldi,ben müsadenizle biraz ara vermek istiyorum diyetede odaklanamıyorum zaten kendimle başbaşa kalamıyorum,diyete ve yarışmaya biraz ara verirsem takım açısındanda kendi açımdanda iyi olacak,inanın geçmişe bile bakamadım ne oluyo ne bitiyo takımda bilmiyorum,bu kadar uzak kalıp takımda olmakta rahatsız ediyor beni..beni mazur görün fırsat buldukça buralarda olurum yine,zaten yılbaşından sonra kardeşimin düğün telaşı başlıyor şubat sonu düğünümüz var :16: tekirdağ izmir arası gidip gelmem gerekecek yani bu karar en doğrusu sanırım..şimdilik yazıp çıkmam lazım kararınızı öğrenmek üzre uğrarım bi ara hepinizi öpüyorum görüşürüz kızlar..

Ayşegülüm geçmiş olsun güzelim umarım ailecek bir an önce toparlanırsınız....
Ve sende kısa bir süre ara verdikten sonra son sürat hızla takıma dönersin umarım...

Offf şu fatura kontrol etme işini hiç sevmiyorum . şunlara bakayımda göndereyim muhasebeye . Imzalı formların fotokopilerini al. Faturanın arkasına zımbala kontrol et imzala sonra patrona götür o imzalasın . Sonra al muhasebeye bırak offffffffff offffffffffff

gözdem anneciğine saglıklı huzurlu mutlu bol kazançlı uzun bir ömür diliyorum canım :71:

sana gelincede canikom aeben ablamın sözlerinin üzerine ne söylesem kifayetsiz kalacagı için aeben ablanın nasihatlarini dinleyeceğine eminim :29:

Denizim çok teşekkür ederim rabbim hepimizin annelerine uzun ömürlerl versin sağlıklı huzurlu :nazar:

merhabalar canlarım.
kimse kalmamış ama okursunuz gelince.
dün okudum yazdıklarınızı,ama birtürlü cevaplayamadım.
malum sitede sorun vardı.yazdıklarım uçtu gitti.kusura bakmayın.:14:
arkadaşlar bende listeden çıkmak istiyorum.:50:
çünkü dün bir düşündüm neredeyse yazdan beri bir ileri bir geri aynı kilodayım.
birara 68.5 olmuştum okadar.:26:
farkettimki her hafta tartılıp hem kilo veremediğime,hemde takıma faydam olmadığına üzülüyorum.
biliyorsunuz adet olamadım 3aydır.kilom sürekli değişiyor.
yılbaşından sonra tekrar dr. gitcem.yani vücudumun düzene girmesi biraz zaman alcak.
yanlış anlaşılmasın.benim listeden çıkmamla diyeti bırakmam söz konusu bile değil.:61:
spora ve diyete tam gaz devam.:8:
ama anladımki herhafta tartıda bir sonuç göremeyince daha çok strese giriyorum.:44:
sizlerden asla ayrılamam.hep burdayım.:93:
hepinizi çok seviyorum canlarım.:16:
eheee.kendi kendimden alıntı yaptım.
nazım kaptanım.dün yazmıştım.görmedin heralde.:6:

annecin tıpkı senin gib çok güzel gözdem gördüm resimleri.....

çatlak seni demek dansöz çıksa. hı .:33:..

iyi akşamlar fıstıklar ....:16:
narinim hadi kuzuşunu almaya ..:3:...
nazlım sende yogunmuşun allah kolaylık versin ...
evine güle güle git ... yanlızlıgın tadınıda iyce çıkar . kayın validen gelmedi henüz galiba dimi*:61:

:54: özletme abliiiişşş kendini :54:

yumukum kaynanana ve eşine tekrar geçmiş olsun canım . Bu aralar herkes ara vermek istiyor takımada diyetede ne oluyor kızlar böyle .... Listeden çıkmanı istemem ama rahatsız olmanıda istemem takımda herzaman yerin hazır canım . Nezaman diyete adapte olursan beklerim yine ... Ama sen yine arada uğra özleriz seni

Ben yeniden başlayayımmı nazlım ? :75:

nazcım aslında en son düşündüğüm şeydi takımdan çıkmak.
ama kilom sürekli değişiyor adet olamadığım için.
bu sorunum hallolsun hayırlısıyla başka birşey istemem.
ben hergün burdayım.:87:

nazcım aslında en son düşündüğüm şeydi takımdan çıkmak.
Ama kilom sürekli değişiyor adet olamadığım için.
Bu sorunum hallolsun hayırlısıyla başka birşey istemem.
Ben hergün burdayım.:87:

hayırlısı olsun ablam . Inşallah en kısa zamanda adet düzensizliğin dengeye girer ....

Back
X