hemde büyük rahatlık safişş beni gördükten sonra kız kardeşlerimde başladı onlar benim kadar kıllı değiller benim bir bacaklar vardı mübarek erkek bacağı gibiydi . ama çok şükür şuanda hiç bişey yok . bende önce kol altımı iğneliyle bitirdim sonra genitelin üst kısmınada iğneliyle başladım ama iğneli çok acıtıyordu şimdi düşünüyorumda nasıl dayanmışım iğnelinin acısına ama lazerde acı yok ....
evet iğneli epilasyona hiç sıcak bakmamışımdır ben çıktığından beri.
Ama lazer için gerçekten olumlu yazılar okudum
Doğru diyorsun canım bir an önce başlamak gerek
benimde eskiden dediğin gibiydi bacaklar bekarlığımda hep makine ile alırdım 3-4 ayda birde batık olmasın diye jilete vururdum tabii kazık gibi çift çift çıkardı tüy değil kıl resmen

hamileliğimde ssir ağdaya başladım ve acaip azaldı sanırım lazer seanslarım bu yüzden fazla uzun sürmez diye düşünüyorum....
ben lazer epilasyon hakkında pek memnun kalan duymamıştım naz beni cesaretlendirdin.alexandır makinanın adımı yöntemin adımı ne bende tüm yüze gitmek istiyorum şuan yeni çıktılar olmadı kuaföre gideceğime ilk seansa başlarım alexandır ne oldugunu nasıl soracagımı söylerseniz sevinirim cahilim bu konuda maalesef ki :78:
estağfirullah canım netten araştır hatta burda da var onnla ilgili konular
aleksandır makinanın adı narinim . benim gittiğim yer gerçekten çok temiz bir yer ve lazeri yapan bayan gerçekten işini çok iyi yapıyor . ve sırf para kazanalım diyede gereksiz yerlere lazer yapmıyorlar . benim yüzümde ince tüyler var onlara yaptırmak istedim . yapmadı hatun gerek yok dedi yüzüne yazık belli bile olmuyor dedi . onun için gittiğim yere çok arkadaşımı götürdüm hepside çok memnun kaldılar .
canım o yerin adresini adını versen özelden bana
bende istanbulda yaptıracağım çünkü lazeri....