• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tünaydın arkadaşlar.
maşallah kaynatmışsınız yine.
her yanım ağrıyor.dün cozuttum yine.ama spor konusunda.:15:
2saat pedal çevirdim.1saatte bantta yürüdümç
toplam 1500 kalori harcadım:8:

tünaydın arkadaşlar.
maşallah kaynatmışsınız yine.
her yanım ağrıyor.dün cozuttum yine.ama spor konusunda.:15:
2saat pedal çevirdim.1saatte bantta yürüdümç
toplam 1500 kalori harcadım:8:

ablaaaa hoşgeldin naberr :3:

sen kalori yakmaya devam et applaaa

bu arada harcadığın kaloriyi nerden nasıl hesaplıyosun abla sen?

nazlım sen ve safiş hangi killu hatunlardan bahsediyorsunuz anlamadım merak ettim doğrusu resimleri varsa bende görmek isterim

kıss delüü resim ekledim yaa görmedinmi? :53:

15/12/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
1 Dilim Yağı Tuzu Alınmış Beyaz Peynir
10:00
1 Fincan Adaçayı
1 Fincan Kuşburnu
ÖĞLEN
Hindi ile iç pilav vardı
Öğlen sadece maalesef 1 Taba Salata 1 Tabak Tepeleme Yoğurt
15:00
1 Portakal
1 Elma
AKŞAM
3 Adet Ekmeksiz Köfte (Orta Boy)
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Kefir

Maalesef anca 1,5 litre su, eskiden lıkır lıkır içerdim şimdi içemiyorum nedenki ya hiç canım istemiyor zorla masamamı koysam, aslında 1,5 litre gün içerisinde normal ama zayıflamak isteyenler daha fazla içmeliymiş :63:

günaydın 6. takımın hatunları . sabah sabah işe geç geldim birde işyerinde kapının önünde kayıp düştüm kasem çok fena acıyor .

safişim ben tüm bacak ve genital gittim canım . kol altımı daha önce iğneli epilasyon yapmıştım . bende alexsandır da yaptırdım gerçekten çok güzel ben çok memnun kaldım canım . İNŞALLAH sende memnun kalırsın canım .

Geçmiş olsun nazlıcığım birşeyin varmı? :44:

15/12/2010
SABAH
2 Dilim Tam Buğday Ekmeği
1 Domates
1 Salatalık
1 Dilim Yağı Tuzu Alınmış Beyaz Peynir
10:00
1 Fincan Adaçayı
1 Fincan Kuşburnu
ÖĞLEN
Hindi ile iç pilav vardı
Öğlen sadece maalesef 1 Taba Salata 1 Tabak Tepeleme Yoğurt
15:00
1 Portakal
1 Elma
AKŞAM
3 Adet Ekmeksiz Köfte (Orta Boy)
1 Bardak Ayran
UYUMADAN
1 Bardak Kefir

Maalesef anca 1,5 litre su, eskiden lıkır lıkır içerdim şimdi içemiyorum nedenki ya hiç canım istemiyor zorla masamamı koysam, aslında 1,5 litre gün içerisinde normal ama zayıflamak isteyenler daha fazla içmeliymiş :63:

menün güzel gözdemim . ben masamın üstüne şişeyi koyup gördükçe zorla içiyorum canım sende öyle yap .

Geçmiş olsun nazlıcığım birşeyin varmı? :44:

sadece kuyruk sokumunun oldu yer ağrıyor canım . bide rezil oldum sabah sabah . işyerinin tam yanında etinin deposu var onlar bile gördü . ama adamlar sağolsunlar yardıma gelmeye hazırlanıyorlardı ben kalktım hemen ayağa

Ben galiba kan kaybından öleceğim :94: Kan verin bana yaaaaa:94:
Kan yapsın diye sabahtan beri 6 Fincan Kuşburnu içtim korkumdan :27:
Boyna ellerime bakıyorum kanım çekildimi diye ooooyyyyyyyyyyyyyy nerelere gideyimmmm :37:
İlgilenmiyorsunuz benimle arkadaşınız kan kaybından mefta burda oh herkesin keyfi yerinde maşallah :84:

gerçekten büyük cesarek o bayanlardaki taktir etmemek mümkün değil
ama ilk resimdeki kadınada ayrıca bayıldım yüzüde süper güzel o üzerine giydiğide çok güzel (onu nerden bulabilerem acep :60: :60:)sapıklığım tuttu atalarımız boşuna demiyorlar bir dirhem et bin ayıbı örter diye :13:

Ben düştüğümde kendime gülmekten ayağa kalkamıyorum, böyleliklede etraftakilerin gülmesinide engellemiş oluyorum kendime gülerek :52:

safiş bisikletimi ve koşu bandımın göstergesinde yazıyor.süre,hız,kalori v.s.
aslında bende şaşırıyorum.yarım saat bisiklet,harcadığın kalori.250.
yarım saat bantta yürüyüş 150 kalori.
ama sanki yürüyüş daha etkili zayıflamada gibi geliyor bana.
eğer bisiklette gösterdiği kadar kalori harcansaydı şimdiye kadar ben iğne iplik olmuştum.:14:
o yüzden bende bisiklete devam ama hergün en az yarım sat yürümeye karar verdim.:23:

Boyna ellerime bakıyorum kanım çekildimi diye ooooyyyyyyyyyyyyyy nerelere gideyimmmm :37:
İlgilenmiyorsunuz benimle arkadaşınız kan kaybından mefta burda oh herkesin keyfi yerinde maşallah :84:

kan gurubun nedir bacım
söyle bakem gelemde kan verem
ama benim kanımı aldınmı sapık olursan ben gibim karışmam heee :27:

gerçekten büyük cesarek o bayanlardaki taktir etmemek mümkün değil
ama ilk resimdeki kadınada ayrıca bayıldım yüzüde süper güzel o üzerine giydiğide çok güzel (onu nerden bulabilerem acep :60: :60:)sapıklığım tuttu atalarımız boşuna demiyorlar bir dirhem et bin ayıbı örter diye :13:

valla o kadar dirhem et olacağına olmasın gariiiii beeaa :50:
yavrucum vücut çorabı deniyor onlara ne çeşitleri var ne çeşitleri google amcaya bir sor hele göstersin sana....

Ben düştüğümde kendime gülmekten ayağa kalkamıyorum, böyleliklede etraftakilerin gülmesinide engellemiş oluyorum kendime gülerek :52:

aynen :60: :60: :60:

oyyy kıyamam ben sana . okadar kan kaybından ölünmez kız deli .... :34::34:

safiş bisikletimi ve koşu bandımın göstergesinde yazıyor.süre,hız,kalori v.s.
aslında bende şaşırıyorum.yarım saat bisiklet,harcadığın kalori.250.
yarım saat bantta yürüyüş 150 kalori.
ama sanki yürüyüş daha etkili zayıflamada gibi geliyor bana.
eğer bisiklette gösterdiği kadar kalori harcansaydı şimdiye kadar ben iğne iplik olmuştum.:14:
o yüzden bende bisiklete devam ama hergün en az yarım sat yürümeye karar verdim.:23:

hımmm anladım abla
e tabikide yürümek en doğru olanıdır bunu bize doktor söylemişti
(diyetisyen değil kbb doktoru)
hiç bir spor yürümenin yerini tutmaz asla eğer zayıflamak ve dinç kalmak istiyorsanız mutlaka her gün 5 km yürüyünüz tempolu demişti. Çünkü yürürken vücudun her yeri çalışıyor bir yerde odaklanmıyor enerji....
Bence bisiklete bineceğine koşu bandına 1 saat bin yeter abla düzenli olarak bir ay yap bak bakalım neler oluyor....

simoş bende senin gibiyim.hem kendime hem başkalarına gülerim.
hemde dakikalarca.
eşimde diyoki hadi biz düşünce gülüyorsun,insan kendi düşünce gülermi dio.:61:
bende napiim.kötü birşekilde düşmedikten sonra gülerim diyorum.
hayatta gülünecek okadar az şey varki.:86:

A RH + safişim, bak bunu bile kanımın son damlasında yazdım oyyyyyyyyyyyy :94::66:

simoş bende senin gibiyim.hem kendime hem başkalarına gülerim.
hemde dakikalarca.
eşimde diyoki hadi biz düşünce gülüyorsun,insan kendi düşünce gülermi dio.:61:
bende napiim.kötü birşekilde düşmedikten sonra gülerim diyorum.
hayatta gülünecek okadar az şey varki.:86:

ayyy süpperr
gülcen tabisiii
ne için yaşıyoruzki sankiiiiiiii :62: :62: :62:

A RH + safişim, bak bunu bile kanımın son damlasında yazdım oyyyyyyyyyyyy :94::66:

:50: :50: :50: :50:
tutmuyor canım malesef
benimkisi 0 RH +

ama senin kan gurubun maşallah herkeste var kolay bulunur rahat ol bu yüzden sana bişi olmaz :37: :36:

Back
X