• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözdem...
:14: :14: :14: :14: :14: :14:

ellerine yüreğine kalemine sağlık bebeğim....
Sulugöz balık oalraktan duygu seline kapıldım gidiyorum canım yaaaa
mahfoldum burda
Keşke benimde bu tür yazıları kağıda dökebilecğim sevgimi sınırsızca her yerde haykırabilecğim bir annem olsaydı keşke....
Belki annem bu şekilde olmadı ama ben bu anlattığın kadına benzeyen bir anne olacağım kızım için....
En azından elimden geleni yapacağım....

Canımmmm
Rabbim anneciğine uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin ve onu sizlerin başından hiç eksik etmesin.
Anneciğinin ellerinden öperim akşama öperken benim içinde kutla emi bebeğim...

Son düzenleme:
yaaa ben okuyamadıııımmmm:( ağlıyorum şu annn:(

Safişim çok teşekkür ederim birtanem , sen mükemmel bir annesin ve bunu hep sürdüreceksin, kızında inşallah büydüğünde böyle bir yazıyla gelir sana balcığım

simoşum anneciğinin doğum günü kutlu olsun güzelim

yazını okuyamadım bende malesef ,sağlık olsun napalım eminim çok güzel yazmışsındır :38:

simoşum anneciğinin doğum günü kutlu olsun güzelim

yazını okuyamadım bende malesef ,sağlık olsun napalım eminim çok güzel yazmışsındır :38:

seni ben bir yerrrrriiiiiiiiiiiiiiiim, sana da atarım özel mesajla kuzucuuğuuum , hatta şimdi atıyorum, çok teşekkür ederimmmm

kızlar ben bugünlerde çok yoğunum annem,babam ve halam geldi..annem ve babam varken sürekli nete giriyorum ama halam olunca pek giremiyorum :(( zaten iş yerinden artık hiç giremediğim için çok ayrılık oluyor maalesef:14: bu beni olumsuz etkiliyor tabi

ahh simoşuum eline yüreğine sağlık hem annen çok şanslıı böle vefalı bir evlada sahip olduğu için hemde sen. Allah ağız tadınızı ömür boyu bozmasıınn inş..

merhaba kizlar...su siralar o kadar cok sinavim var ki...inanin pek internette girip yazmaya vaktim olmuyor...bu aralar yediklerimede pek dikkat edemedim..iki üc gün etmeye calistim..ama karnim o kadar cabuk acikiyor ki ders calisirken...e birde arkadaslarla calisiyoruz..haliyle cikolata cipsler vs.havada ucusuyor...carsamba son sinavim ins sonra yine yediklerime dikkat edicem...simdilik kusuruma bakmayin lütfen...:59::59:

Cancanlarım çok teşekkür ederim annemin doğumgününü kutlama dilekleriniz için, rabbim kimsenin evinde ağız tadını bozmasın ve dileğim odur ki, rabbim hem size hemde bana ''kendim'' gibi , annesini benim kadar çok seven bir evlat versin, annem ağlamaktan komada şuan :66: öptüm sizleri, şimdi çok yorgunum hemen yatıyorum yarın görüşürüz

Back
X