• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ya görümcen bu kadar seviyosa anasını alsın yanına baksın Allahım yaaaa

kocanda ne demek arıycam babanı

siz evlenme kararı aldıınızda birbirinizi sevdiğinizde sana sölemedide babanamı söledi.

çok kızdım çoook... yangına ateşle gidiyorum biliyorum ama nazım dayanamadım.

ya görümcen bu kadar seviyosa anasını alsın yanına baksın Allahım yaaaa

kocanda ne demek arıycam babanı

siz evlenme kararı aldıınızda birbirinizi sevdiğinizde sana sölemedide babanamı söledi.

çok kızdım çoook... yangına ateşle gidiyorum biliyorum ama nazım dayanamadım.

bende aynılarını söyledim mirayım ama işte elden gelen bişi yok
can çıkmadıkça huy çıkmazmış
:50: :50: :50:

amin safişim benim için hayırlısı hangisiyse o olsun inşallah canım .

amin canım inşallah....

niye kendi aranızda halletmek yerine senin ailene başvuruyor her defasında nazlıcım? otursun ailesiyle konuşsun bir çözüme ulaşmaya çalışsın

ayrılık o kadar kolay mı ,onca yıl bekle ,ne hayallerle evlen ondan sonra hadi boşanalım demek kolay mı zora gelince?

çok üzüldüm ya canım benim inşallah çözersiniz en kısa zamanda

eşim her sıkıntıda ailenle konuşalım derdin neyse söyle onlara der . AMİN canım inşallah .

eşim her sıkıntıda ailenle konuşalım derdin neyse söyle onlara der . AMİN canım inşallah .

ya iyide
asıl siz ailesiniz
AİLE SİZSİNİZ

artık senin anne baban ile aile bağın eşinle çocuklarına yapacağın ziyaret ve evlatlık görevlerindir
Ne alaka ailenle konuş anlamıyorum yaaaaaaaaaaaaa

kızlar hepinizi merakta bıraktığım için özür dilerim . dün akşam eve gittim görümcem yine bizde ben bu akşamda sizde kalıcam dedi . bende bişey demedim . biliyorumki bu kalmaların ardı arkası kesilmeyecek . bide her yatak odasına geçişimde arkamdan gelmesini uyuz oldum . sonra eşim geldi benim surat asık tabi bende konuştum kendisiyle . hayatım ablanın böyle sürekli gelip kalmasını istemiyorum dedim zaten evliğimizin ilk altı ayını b... k ettiler bari bundan sonra bıraksınlar bizi dedim . ve ben kendi evim diyebileceğim kapısını kendimin açabileceğim kapatabileceğim bir evim olsun istiyorum başka eve çıkmak istiyorum dedim . oda şuanda öyle bişey yapamam başka eve çıksakta annemde gelir bizimle ... hemen ablasını koruma ve bana yüklenmeye başladı ... sonrada arayıp babanla konuşucam ayrılalım dedi . bende nasıl istiyorsan öyle yap ama neden hep benim ailemle konuşuluyor otur kendi ailenle konuş dedim . sonrasında hiç konuşmadık . sabah beraber geldik işe ama yinede konuşmadık .

naz neden eşine söyleyeceğine görümcene söylemiyorsun rahatsızlıklarını sonuçta eşin ne yapabilirki koskoca kadına ki kaldıki ablasına dönüpte evime gelme diyemez senden eşin böyle bişeyi istese kardeşin gelmesin dese kardeşine ne yapabilirsinki.evet görümcen son derece terbiyesizce bişey yapıyor ama belkide farkında değil bence direk onunla konuşmalısın.

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum, o kadar öfkelendimki , yanlış birşeyler söyleyip fişeklemiş olmak istemiyorum nazlı ama kısa ve öz şunu söylemek istiyorum...SEN BENİM ARKADAŞIMSIN-VE BEN SENİN İYİLİĞİNİ HERŞEYDEN ÖNCELİKLİ İSTERİM... Önceleri görümcene kayınvalidene kızıyordum nazlı ama bence burada bütün hata eşinde...Hele de bütün sorunlarda aileni arayalım demesi :20: Yok olmamış... Bekara koca boşamak kolaydır derler, eski delifişekliğim olsa ''boşa şunu nazlı'' derdim, ama duruldum biraz...Oturup kafa yormak lazım, bu ilişki düze nasıl çıkar, nasıl kurtarılır bir evlilik diye düşünmek lazım... Ama işte ben birinden soğudummu öldür allah sevemiyorum, öfkem boğazımı acıtıyor...Sana haksızlık ediliyor nazlı, ben bunu kabullenemiyorum işte...Ama görümceye kayınvaliye kızmayın kızlar-burada iş erkekte biter...

gözdem aynen bende bunu diyorum ya zaten
iş erkekte biter her durumda
erkek adam gibi elini masaya vurupta benim dediğim olacak deyip karısını savunamaz aksine ezer ve ezilmesine izin verirse
ben onun erkekliğinden şüphe ederim

ağır oldu belki ama kusura bakmayın öyle....

15-16 yaşında değilsiniz ki koskoca insanlarsınız kendi sorununuzu kimseye yansıtmadan çözebilirsiniz

eşinin bu tavrını anlayabilmiş değilim

tamam annesinden ayrılmak istemiyo olabilir ,her nekadar yakın olsa da sürekli anlamsızca sizde kalan ablasına git diyemiyodur ama seni babana şikayet eder gibi babanla konuşmasının mantığı ne?

çocuk musunuz yaramazlık yaptın diye babana şikayet etsin :57:

naz annesi uzun zamandır şehir dışındaydı annesini görmeye gelmesi çok normal ama kalmasına bende anlam veremedim.madem hasret gidermek istiyor annesinı bikaç gün kendi misafir etseydi keşke.nazcım eger sen konuşmazsan kafana takılanları üzgünüm ama her daim bunları yaşarsın çünkü karşı taraf için herşey yolunda gözüküyor.görümceni al karşına ve konuş eşinle konuşmaktan daha çok işe yarar .eşinin babana söyleyeceğim lafına yorum bile yapmak istemiyorum çocuklar gibi babana seni mi şikayet edecekmiş orda saçmalamış biraz arada kalmaktan herhalde şaşkınlaşmış

naz neden eşine söyleyeceğine görümcene söylemiyorsun rahatsızlıklarını sonuçta eşin ne yapabilirki koskoca kadına ki kaldıki ablasına dönüpte evime gelme diyemez senden eşin böyle bişeyi istese kardeşin gelmesin dese kardeşine ne yapabilirsinki.evet görümcen son derece terbiyesizce bişey yapıyor ama belkide farkında değil bence direk onunla konuşmalısın.

Hayır işte burada yanlışsın denizim, ben bu konuda katılmıyorum sana, eşi sen dur bakalım abla sen ne yapıyorsun diyecek.Bunu di-ye-cek arkadaşım! DEMELİ...

gözdem aynen bende bunu diyorum ya zaten
iş erkekte biter her durumda
erkek adam gibi elini masaya vurupta benim dediğim olacak deyip karısını savunamaz aksine ezer ve ezilmesine izin verirse
ben onun erkekliğinden şüphe ederim

ağır oldu belki ama kusura bakmayın öyle....

:46::46::46::46:aynen katılıyorum canikom:34:

Ben ne diyeceğimi bilemiyorum, o kadar öfkelendimki , yanlış birşeyler söyleyip fişeklemiş olmak istemiyorum nazlı ama kısa ve öz şunu söylemek istiyorum...SEN BENİM ARKADAŞIMSIN-VE BEN SENİN İYİLİĞİNİ HERŞEYDEN ÖNCELİKLİ İSTERİM... Önceleri görümcene kayınvalidene kızıyordum nazlı ama bence burada bütün hata eşinde...Hele de bütün sorunlarda aileni arayalım demesi :20: Yok olmamış... Bekara koca boşamak kolaydır derler, eski delifişekliğim olsa ''boşa şunu nazlı'' derdim, ama duruldum biraz...Oturup kafa yormak lazım, bu ilişki düze nasıl çıkar, nasıl kurtarılır bir evlilik diye düşünmek lazım... Ama işte ben birinden soğudummu öldür allah sevemiyorum, öfkem boğazımı acıtıyor...Sana haksızlık ediliyor nazlı, ben bunu kabullenemiyorum işte...Ama görümceye kayınvaliye kızmayın kızlar-burada iş erkekte biter...

eşimi çok seviyorum . onu hiç bir zaman kırmak yada üzmek istemedim . bende aynen senin gibiyim simoşum birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa beni pamuklarada sarsa bir daha hayatta sevemem o kişiyi ..... aman neyse boşverin kızlar sizide üsdüm sabah sabah .

kesinlikle katılıyorum gözdemcim kayınvalidede görümcede değil suçun büyüğü eşinde

arayı bulması lazım

nazlım malesef baştan kabul etti kayınvalideyle yaşamayı ,görümcesi de eltisi de gelip kalıcak yapçak bişey yok malesef

ama eşi ya dengeyi sağlamalı ,ya da alıp karısını beraber çekip gitmeli

Hayır işte burada yanlışsın denizim, ben bu konuda katılmıyorum sana, eşi sen dur bakalım abla sen ne yapıyorsun diyecek.Bunu di-ye-cek arkadaşım! DEMELİ...

hayatım naz görümcesiyle hiç konuştumu hiç durumu ona anlattımı kadının haberi bile yok rahat rahat yayılıyor.naz konuşsaydıda kadın hala bildigini okusaydı tamam adam girsin devreye.ee biz her yaşadıgımızda kocamızdan mı bekleyeceğiz sorunları çözmesini.erkekler korkaktır canım bunu yapacak çok az erkek vardır.nitekim nazın kocasıda gücünün yettigi kişi olan nazı susturma yolunu seçmiş.

naz annesi uzun zamandır şehir dışındaydı annesini görmeye gelmesi çok normal ama kalmasına bende anlam veremedim.madem hasret gidermek istiyor annesinı bikaç gün kendi misafir etseydi keşke.nazcım eger sen konuşmazsan kafana takılanları üzgünüm ama her daim bunları yaşarsın çünkü karşı taraf için herşey yolunda gözüküyor.görümceni al karşına ve konuş eşinle konuşmaktan daha çok işe yarar .eşinin babana söyleyeceğim lafına yorum bile yapmak istemiyorum çocuklar gibi babana seni mi şikayet edecekmiş orda saçmalamış biraz arada kalmaktan herhalde şaşkınlaşmış

tamam annesini görmeye geldi 1 gece kaldı ben ona bişey demiyorum narinim ama evi yakınken bir sonraki gün kalmasınada anlam veremiyorum . bide heryere girip çıkmasından heryeri kariştırmasına uyuz oluyorum . artık o evde yabancı birinin olduğunun farkında değil . ben buna kızıyorum ...

Back
X