• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

eşimi çok seviyorum . onu hiç bir zaman kırmak yada üzmek istemedim . bende aynen senin gibiyim simoşum birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa beni pamuklarada sarsa bir daha hayatta sevemem o kişiyi ..... aman neyse boşverin kızlar sizide üsdüm sabah sabah .
Biliyorum nazlıcığım, çok sevdiğini biliyorum...Bende çok seviyordum ama, sevgi yetmiyorki bazen, gerçekten yetmiyor...Keşke yetse... Biz kimseyi kırmak üzmek istemiyoruz ama onlar bizi kırıp üzüyor, biblo ya da porselen bebekmiyizki biz, hissiz,duygusuz,umursamayan... Belki benim kurallarım çok katı, belki bu yüksek taviz verememe huyumdan yalnızım şuan ama, örselenmenide istemiyorum be kuzu...Çok üzülüyorum... Ne olacak şimdi ne yapmayı düşünüyorsun?

Narinim canım
yani sazanlığımı burda da göstermek istemem ama
nazlının görümcesi ile konuşması ne kadar doğru olabilirki
zaten görümcede anlayış olsa idi yeni gelinin yatak odasına girmeye çalışmanın ne kadar saygısızca ve terbiyesizce bir davranış olduğunu idrak eder böyle bir girişimde bile bulunmazdı.
Kaldıki nazlı rahatsız olduğunu dile getirse bu kadına eminim o herşeyi tam tersi anlar ve olay büyür bence...

bence nazlının eşi halletmeli bunu...

hayatım naz görümcesiyle hiç konuştumu hiç durumu ona anlattımı kadının haberi bile yok rahat rahat yayılıyor.naz konuşsaydıda kadın hala bildigini okusaydı tamam adam girsin devreye.ee biz her yaşadıgımızda kocamızdan mı bekleyeceğiz sorunları çözmesini.erkekler korkaktır canım bunu yapacak çok az erkek vardır.nitekim nazın kocasıda gücünün yettigi kişi olan nazı susturma yolunu seçmiş.

daha önce söyledim hatta eltim bize geldiğinde . artık burada sadece annesi yada kardeşi yaşamıyor abinin yabancı biri var bu evde istediği kadar rahat hareket edemez bu senin içinde geçerli diye laf arasında söyledim 1 kere narinim . ama kendi üstüne alınmadı sanırım aynen devam ediyor .

kesinlikle katılıyorum gözdemcim kayınvalidede görümcede değil suçun büyüğü eşinde

arayı bulması lazım

nazlım malesef baştan kabul etti kayınvalideyle yaşamayı ,görümcesi de eltisi de gelip kalıcak yapçak bişey yok malesef

ama eşi ya dengeyi sağlamalı ,ya da alıp karısını beraber çekip gitmeli

Bunun dengesi olmaz artık bu saatten sonra, görümcesi ve kayınvalidesi çocuğun odasını girip karıştırmak isteyecek kadar saygısızlaşmış, bunların huyunu düzeltemezsin elif, her zaman söylüyorum size ya, biri kötüyse didinsen yıllarca bile onu değiştiremiyorsun abi, değişmiyor...
Bu durumun kesin çözümü karı-koca ayrı eve çıkmaktır, ya da durumu kabullenmektir - için içini yiye yiye...Yada çocukta yokken yolları ayırmaktır :50: Ama siz bana bakmayın ben bu konularda çok kesin tavırlıyımdır sonrada böyle dert yanarım yalnızım diye :50:

hayatım naz görümcesiyle hiç konuştumu hiç durumu ona anlattımı kadının haberi bile yok rahat rahat yayılıyor.naz konuşsaydıda kadın hala bildigini okusaydı tamam adam girsin devreye.ee biz her yaşadıgımızda kocamızdan mı bekleyeceğiz sorunları çözmesini.erkekler korkaktır canım bunu yapacak çok az erkek vardır.nitekim nazın kocasıda gücünün yettigi kişi olan nazı susturma yolunu seçmiş.

Eğer gidip onlarla konuşursa bizim kız, bu sefer ''saygısız'' gelin ünvanıyla gelecekler eşine...''Zavallı'' yaşlı annemin suçu ne bir köşede oturuyor diyece görümcesi, ben odana birşey bakmaya girdim diyecek, diyecek allah diyecek...Gidip görümceyle konuşmak eşinin ailesiyle yüz göz olmak demek, nazlı hanımhanımcık sessiz kimseyi kırmak istemeyen biri olduğundan da bunu yapamaz, ki bence yapmamalıda...Burada iş erkekte...

Hayır işte burada yanlışsın denizim, ben bu konuda katılmıyorum sana, eşi sen dur bakalım abla sen ne yapıyorsun diyecek.Bunu di-ye-cek arkadaşım! DEMELİ...

aynen canım
madem erkeğim diye gerim gerim gerilmesini biliyor
sadece karısına değil
ailesinede lafını sözünü dinletecek
bunu kadın değil erkek yapar
erkek sadece yatakta erkek olmamalı

:46::46::46::46:aynen katılıyorum canikom:34:

sağol canım :16:

eşimi çok seviyorum . onu hiç bir zaman kırmak yada üzmek istemedim . bende aynen senin gibiyim simoşum birinden soğudum mu ağzıyla kuşta tutsa beni pamuklarada sarsa bir daha hayatta sevemem o kişiyi ..... aman neyse boşverin kızlar sizide üsdüm sabah sabah .

canımmm saçmalama ne demek üzmek biz ne için burdayız zayıflamak için
ama inan diyetler kilolar bahane muhabbetler şahane
her zaman herkesi dinleriz biz seni hele hele seve seve
yeterki içine atma bebeğim yaa valla hasta olursun inan kimsenin kılı kıpırdamaz olan sana olur.

Bunun dengesi olmaz artık bu saatten sonra, görümcesi ve kayınvalidesi çocuğun odasını girip karıştırmak isteyecek kadar saygısızlaşmış, bunların huyunu düzeltemezsin elif, her zaman söylüyorum size ya, biri kötüyse didinsen yıllarca bile onu değiştiremiyorsun abi, değişmiyor...
Bu durumun kesin çözümü karı-koca ayrı eve çıkmaktır, ya da durumu kabullenmektir - için içini yiye yiye...Yada çocukta yokken yolları ayırmaktır :50: Ama siz bana bakmayın ben bu konularda çok kesin tavırlıyımdır sonrada böyle dert yanarım yalnızım diye :50:

severken yolları ayırtmak çok kötu kızlar alah kimseye yaiaşmasın bende eşimden ayrıldım ve çok kötu gunler geçirdim oyuzden nazcım biraz sabır eşin zamnla kimin haklı oldugunu anlayacak ozamn mukafatını alacan rabbim bol dayanma gucu versin

kızlar sizi üzdüm sabah sabah kusura bakmayın . artık herşeyi zamana bırakmaya karar verdim . artık hiç bir şekilde kimseyi takmıycam yeri gelincede lafımı esirgemeden söyleyeceğim . böyleleri daha kıymetli oluyor bunu anladım .

Nazlım;
sana sabahta söyledim balım
ani kararlar vermeyin
en doğru kararı verecek olan yine ikinizsiniz.
Evet eşinin tavrı hiç hoş değil ama dedim ya erkeklerin geneli böyledir malesef höt höt konuşurlar ama iş icraata gelince pıııssss

kocamı seviyorum diyorsun o halde evliliğe devam etmek istiyorsun
kocanda eminim seni eviyor ama anladığım kadarı ile birazda sanırım seni korkutmak için bunları söylüyor hani kaybetme korkum yok gidersen gidersin biterse biter der gibi
ama bence ne yap ne et sen o korkuyu kocana hissettir seni kaybedeceğini kaybedebileceğini ve bune tek sebep kendisinin olabileceğini fark etsin.
Eğer bunu hissederse emin ol herşey çok farklı olur
aynı yollardan bende geçtim balım hemde kucağımda kundakta bebekle hiç kolay değil bu işler
ama kadın kesin tavrını göstermez kararını belli etmez susarsa inan konuşan hep kocan olur ve hep tehditvari konuşur seninle.

severken yolları ayırtmak çok kötu kızlar alah kimseye yaiaşmasın bende eşimden ayrıldım ve çok kötu gunler geçirdim oyuzden nazcım biraz sabır eşin zamnla kimin haklı oldugunu anlayacak ozamn mukafatını alacan rabbim bol dayanma gucu versin

amin canım sağol . senin içinde üzüldüm . İNŞALLAH rabim karşına iyi yürekli insanlar çıkarsın .

ben oyle iy anlıyorum ki nazcım seni bunları birebir yaşadım benim altınlarımı odamdan çaldılar benide hırsız tuttular ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor canm bazen allaha havele etmek en iyisi ama hakkını savun yoksa yavaş yavaş yıkılırsın iç dunyanda canım

Üzüldüm çok, zamanında çok sevdiğim seve seve koptuğum insanlar oldu...acısını bilirim, ama hergün boğazında bir düğüm yaşamaya çalışmak daha zordur eminim, herkes en kötüsünü yaşadığını iddia etsede ateş sadece düştüğü yeri yakıyor, arkadaşlarımızın hatta ailemizin bile acısını tam olarak anlayamadığımızı düşünürüm, sadece kendi acımızı hisseder onunla ölçüp biçeriz...Hayat çok zor, adı üstünde yalan dünya işte...İmtihanı geçmek önemli, Güzel rabbim sevdiği kullarını en sevdiğiyle imtihan edermiş unutmayalım...

Nazlım;
sana sabahta söyledim balım
ani kararlar vermeyin
en doğru kararı verecek olan yine ikinizsiniz.
Evet eşinin tavrı hiç hoş değil ama dedim ya erkeklerin geneli böyledir malesef höt höt konuşurlar ama iş icraata gelince pıııssss

kocamı seviyorum diyorsun o halde evliliğe devam etmek istiyorsun
kocanda eminim seni eviyor ama anladığım kadarı ile birazda sanırım seni korkutmak için bunları söylüyor hani kaybetme korkum yok gidersen gidersin biterse biter der gibi
ama bence ne yap ne et sen o korkuyu kocana hissettir seni kaybedeceğini kaybedebileceğini ve bune tek sebep kendisinin olabileceğini fark etsin.
Eğer bunu hissederse emin ol herşey çok farklı olur
aynı yollardan bende geçtim balım hemde kucağımda kundakta bebekle hiç kolay değil bu işler
ama kadın kesin tavrını göstermez kararını belli etmez susarsa inan konuşan hep kocan olur ve hep tehditvari konuşur seninle.

aslında kocamın böyle bir korsu var safişim . benim karar verdiğimde ne olursa olsun dönmeyeceğimi bilir. onun beni kaybetme korsu çok büyük bilirki ben onsuzda yaşayabilirim. evlenmeden önce bu korkuyu yaşadığı için :1::1:

anladım nazcım .:29:inşallah eşinde biran önce bi orta yol bulur .sizin ayrılacagınıza asla ihtimal vermiyorum .sana kalkıp kahvaltılar hazırlayan o adam asla böyle bişey yapamaz.güya seni pıstırmaya çalışıyoır tamam hadi ailemle konuşalım ne olacaksa olsun de bakalım ne yapacak ozaman

aysun canım yaa çok üzüldüm inşallah mutlulugu bulmuşsundur herşey gönlüne göre olsun canım :29:

aeben abla sanada hayırlı cumalar bende içimden yetiş aeben abla diyordum sen herzaman heryönden olaya bakış açın var nazımız üzüldü abla yaa ne olacak şimdi :50:

ben oyle iy anlıyorum ki nazcım seni bunları birebir yaşadım benim altınlarımı odamdan çaldılar benide hırsız tuttular ama kimsenin ahı kimsede kalmıyor canm bazen allaha havele etmek en iyisi ama hakkını savun yoksa yavaş yavaş yıkılırsın iç dunyanda canım

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum
kendi kendini mahvedecek psikoloji gidecek snirleri yıpranacak tahammül gücü kalmayacak.
En ufak birşeye bile aşırı tepki verecek bu birikimlerin sonucunda
Umarım bunlar olmadan sağlığna zarar gelmeden bir hal çaresi bulunur

Back
X