Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hepinizi merakta bıraktığım için özür dilerim . dün akşam eve gittim görümcem yine bizde ben bu akşamda sizde kalıcam dedi . bende bişey demedim . biliyorumki bu kalmaların ardı arkası kesilmeyecek . bide her yatak odasına geçişimde arkamdan gelmesini uyuz oldum . sonra eşim geldi benim surat asık tabi bende konuştum kendisiyle . hayatım ablanın böyle sürekli gelip kalmasını istemiyorum dedim zaten evliğimizin ilk altı ayını b... k ettiler bari bundan sonra bıraksınlar bizi dedim . ve ben kendi evim diyebileceğim kapısını kendimin açabileceğim kapatabileceğim bir evim olsun istiyorum başka eve çıkmak istiyorum dedim . oda şuanda öyle bişey yapamam başka eve çıksakta annemde gelir bizimle ... hemen ablasını koruma ve bana yüklenmeye başladı ... sonrada arayıp babanla konuşucam ayrılalım dedi . bende nasıl istiyorsan öyle yap ama neden hep benim ailemle konuşuluyor otur kendi ailenle konuş dedim . sonrasında hiç konuşmadık . sabah beraber geldik işe ama yinede konuşmadık .
![]()
![]()
![]()
etmesin kıs o kadarda değil
onlar top olursa kadınlar ne etçek![]()
cocuk olmadı tatlım ve uzaklaştuık bir birimizden dayak sorumsuzluk beni kilomdan dolayı küçümsemesi bu arad butun sıkıntıları ben çekerken düşüne biliyormusunuz o istedi ayrılıgı bende aptal gibi ayaklarına kapanıp ayrılmayalaım diye yalvarmıştım şimdi,ki aklım olsaydı ben isterdim ayrılmayı onca dayagın üstunenaçizane bir sorum olucak belkide bir kaç
yaş kaç?30
kaç yıl evli kaldın?7
çocuk varmı?malesef yok
ailenlemi yaşıyorsun şuan?evet
en büyük sebep neydi boşanmanıza?
nazlım çekiliş işini bu gün halledelim bebeğim ben öğleden sonra yokum şirket dışına çıkıcam.
Zaten bu son haftasonu herkes rahatça halleder hediye işini
haftayada kargoya vermek için vaktimiz kalır ne dersiniz kızlar
Nazlım çekiliş işini bu gün halledelim bebeğim ben öğleden sonra yokum şirket dışına çıkıcam.
Zaten bu son haftasonu herkes rahatça halleder hediye işini
haftayada kargoya vermek için vaktimiz kalır ne dersiniz kızlar
Safişin ciğerini deldin bu beddua ile diyarking, bak hemen nasıl bütün konunun içinden kendini ilgilendiren kısmı buldu çıkardı
![]()
cocuk olmadı tatlım ve uzaklaştuık bir birimizden dayak sorumsuzluk beni kilomdan dolayı küçümsemesi bu arad butun sıkıntıları ben çekerken düşüne biliyormusunuz o istedi ayrılıgı bende aptal gibi ayaklarına kapanıp ayrılmayalaım diye yalvarmıştım şimdi,ki aklım olsaydı ben isterdim ayrılmayı onca dayagın üstune
cocuk olmadı tatlım ve uzaklaştuık bir birimizden dayak sorumsuzluk beni kilomdan dolayı küçümsemesi bu arad butun sıkıntıları ben çekerken düşüne biliyormusunuz o istedi ayrılıgı bende aptal gibi ayaklarına kapanıp ayrılmayalaım diye yalvarmıştım şimdi,ki aklım olsaydı ben isterdim ayrılmayı onca dayagın üstune
Narin = gözdem
gözdem = zilan
safiş =narin
nazlı = miray
miray = safiş
zilan = nazlı
evet kızlar çekiliş sonucu böyle
zilan bende 1 tane okurum allah kabul etsin
ne ouyorsunuz kıslar ne için şu an reglim ama 1.2. Güne okurum .olsun cnm canın sağolsun güzelim:)) okuyan arkadaşlar özel mesajla bana bildirsinler ben gelince bakarım
ben gözdeme mi alıyorum yaniii :44:
ben anlamadım çekilişten bişey biri bana anlatsın bana kim düştü??
ve ben kime düştüm
ne komik bir cümle oldu![]()
Eveeet, hanımefendi![]()