- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl olcek biliyonmuuuuuuuuuuuuu
tttiiiiiiiiiiiiitttttt titricezzzzz yağları sıvıya çevircezzzzz
sonra kalkıp iki göbek atıceeezzzz veeeee incelicezzzzzzzzz![]()
![]()
![]()
![]()
ben ne alacağım zilana şimdik yahu , karnıma ağrılar girer her hediye öncesi pppööööffffff![]()
kavitasyondan sonra bol su içip yarım saat tempolu yürüyüş yapmak gerekiyormuş . En çok ıslak mı kurumu yapıcaklar onu merak ediyorum .
ıslak yaparlardır herhalde nazlım, onun bir losyonu falan vardır bence
kıs simoşşşşş bu mimu gacısı bizi bu ara çok boşladı farkettinmi sende
ne haltlar karıştırıyor bu hatun aceebaaaa :44: :44:
Kimi önerdin bana yaaa, hatırlamadım :26:
Evet miray bizi sevmiyor artık herhal![]()
miray sen hoşlandığın ve istediğin şeyleri söyledin gülüm ama benim onları alabilmem için 40 fırın ekmek yemem lazım . özellikle istediğin hoşlandığın başka birşey var mı ?
aslında ben miraya ne alıcam onu düşünüyorum yarın bir çıkıp gezineyim .....
ya bebeğimmm geçmişi okuyorum tam bişe yazıcaaam iş çıkıooo hayy allaaaamm diorum işeee...
Sonra yine sayfalar doluooo höööfffff
çook sevioruummm simoşş teyzoşş:d:d
ahahaha istediklerimi söledim bağane:d:d
bağa boyma kitabıyla kuru boya al nihahahahah:d:d
ayyyy banadaaa safişş çıkmışşş:dd: Ayyy ben ona iççamaşırı almazsam beni boğar :d hediyeyi kafama atar:d:d
aslında ben miraya ne alıcam onu düşünüyorum yarın bir çıkıp gezineyim .....
Islak yaparlardır herhalde nazlım, onun bir losyonu falan vardır bence
inşallah ıslak yapıyorlardır ıslak yapılan kurudan daha çabuk sonuç veriyormuş .
ya bebeğimmm geçmişi okuyorum tam bişe yazıcaaam iş çıkıooo hayy allaaaamm diorum işeee...
sonra yine sayfalar doluooo höööfffff
bağa boyma kitabıyla kuru boya al nihahahahah![]()
ayyyy banadaaa safişş çıkmışşşD: ayyy ben ona iççamaşırı almazsam beni boğar
hediyeyi kafama atar
![]()
kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum acayip kafam dagınık birtürlü işlerimi toparlayaamıyorum kendimi toparlayamıyorum bi bereketsizlik var yaa ne yapayım ben çıldıracagım tuhaf bi hal böyle avazım çıktıgınca bagırmak istiyorummm :84:
safiş yaa ne alırsan al be kuzum hiç fark etmez inanki almasanda olur seni kazandım tanıdımyaa o bana yeter bebekim![]()
heeee geziver gariii hem açılırsın
kıısss miraya alırken aldığının aynından banada al kıskanırım yohsaaa
Kıss delüüüü ıslak demek losyon demek değillll bebeğimm
ıslak kavitasyon demek cildin altına sıvı enjekte ediyorlar enjektörle o demek
ama bana mantıklı gelmiyor bu kurusu daha iyi kanımca
valla gülüm bence kuru olsun geç olsun önemli değil
Yaaa bırak geçmişi geçmiş geçmiştir günümüze gel be anacım
Sağaaa kızımın boyanmış kitaplarından yollarım birazda yırtık
Kısss sakınn o kadarda değil manyaklaşma sakın iç çamaşırı felan almaaaaaaaa
Ne oldu bebekim yaaaaa neden dağınıksın bu kadar
Sen avazın çıktığınca bağır rahatlarsın anacım yaaaa
ooyyyy senin ağzın ne güzel laf yapıyor kıs öyleee şımarcam heeeeee![]()
![]()
Simoş teyze deyip durma müüraaaayyyy hanım, hasbinallah yaaaa bennnn takımın en büyüğümüyüm beeeeeeeeeeeeeeee şimdi yolarım saçımı başımı :78::89::131:
Yahuuuu birde yaşlı göstersem gam yemeyeceğim, geçen hafta otobüse binince şöför öğrenciye bastı kartımı okutmadan , ben öğrenci değilim dedim, olsun kızım talebe kartın olmasada olur belli öğrencisin dedi, o günde saçlarım iki kuyruk tu :76: böyle işte
mirayım kaç numara ayakkabı giyinirsin . üst beden olarak hangi benden giyersin sevdiğin renkler nelerdir bunlarla ilgili azcık tiyo ver barı
bennn şaka yaptıımmmm eminimmm herkesten büüük gösteriormdur![]()
kızlar kusuruma bakmayın ben çok katılamıyorum sohbetlere iki tane patron var bende düşman başına takıma gireme ama sohbetlere katılırım arada galiba
kızlar kusuruma bakmayın ben çok katılamıyorum sohbetlere iki tane patron var bende düşman başına takıma gireme ama sohbetlere katılırım arada galiba
alayım safişimmm canım sağolsun özelden adresini ver sadana alıp gönderirim gülüm
mirayım kaç numara ayakkabı giyinirsin . üst beden olarak hangi benden giyersin sevdiğin renkler nelerdir bunlarla ilgili azcık tiyo ver barı
ahaha nazım ben senden ayakkabı istesem bile alamazsın:d ayağım 42 numara çünkü:d nihahahah
bedenimde belli olmuyor 38 40 42 böle karışık vallaa beden konusu...
Hahaha benn herşeyi çok severimmm makara bi yana...
Hmm seni kurtarmak için şunu söliiim takı akssuar çok severim ama her ürünü takamıyorum. %80 i bende alerji yapıyor canım o yüzden mesela tanıdığım bir bujiteri var oradan alıyorum bir kaç gün deniyorum vücudum tepki göstermezse kullanmaya devam ediyorum çok cins ve kötü bir durum benim gibi biri için ama napıııım![]()