sayım listelerini temize geçirip fiyatlandırıyorum canım
anladım canım bak işine sen kolay gelsin
safinaz senin özel mesaj kutun doluymus..sil kiz mesajlariiii![]()
hee biliyom yönetim bana mesaj çekti boşalttım bende haydin yolla gari
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayım listelerini temize geçirip fiyatlandırıyorum canım
safinaz senin özel mesaj kutun doluymus..sil kiz mesajlariiii![]()
kötüyüm ben, her yerim uyuşuk,kaşım açıktı allaha şükür topladılar hiç iz kalmayacakmış, ama ruhen izini bilemem... Kafam şiş, kollarımda bacaklarımda yer yer ezikler var,morarmalar var, ağlamaktan bitap düştüm, dün gece bir tır altına alıyordu benimle arabamı, araba pert, polisler geldiğinde şok geçirdiler sen bu arabadan nasıl böyle kurtuldun diye, akordiyon gibi oldu arabamız, tır şöförü inanılmaz alkollü, vurdu ve uçurdu beniAllahım kimseye yaşatmasın, ölüyordum kızlar resmen ölüyordum hala yaşadığıma inanamıyorum
Kötüyüm ben, her yerim uyuşuk,kaşım açıktı allaha şükür topladılar hiç iz kalmayacakmış, ama ruhen izini bilemem... kafam şiş, kollarımda bacaklarımda yer yer ezikler var,morarmalar var, ağlamaktan bitap düştüm, dün gece bir tır altına alıyordu benimle arabamı, araba pert, polisler geldiğinde şok geçirdiler sen bu arabadan nasıl böyle kurtuldun diye, akordiyon gibi oldu arabamız, tır şöförü inanılmaz alkollü, vurdu ve uçurdu beniallahım kimseye yaşatmasın, ölüyordum kızlar resmen ölüyordum hala yaşadığıma inanamıyorum
Kötüyüm ben, her yerim uyuşuk,kaşım açıktı allaha şükür topladılar hiç iz kalmayacakmış, ama ruhen izini bilemem... kafam şiş, kollarımda bacaklarımda yer yer ezikler var,morarmalar var, ağlamaktan bitap düştüm, dün gece bir tır altına alıyordu benimle arabamı, araba pert, polisler geldiğinde şok geçirdiler sen bu arabadan nasıl böyle kurtuldun diye, akordiyon gibi oldu arabamız, tır şöförü inanılmaz alkollü, vurdu ve uçurdu beniallahım kimseye yaşatmasın, ölüyordum kızlar resmen ölüyordum hala yaşadığıma inanamıyorum
Amin kızlar babam delirdi milyon tane dava açacak, süründüreceğim diye bas bas barıyor, iç kanama vardı diye baktılar beklediler şimdiye dek birşey yok ama liflerim zedelendiğinden korkunç ağrım vardı, 4-5 gün kalacağım sanırım hastahanede ama laptopum yanımda yazarım size
zilanada özel mesajla mail adresimi atmıştım ondan ricam adresini postalayıversin bana, onuda kargoya vereceğim ama sanırım pazartesi salıya sarkabilir kargolamak, benim yerime özür dilersiniz aksaklık için, uyuturlar birazdan beni, çok ağrım var kollarım bacaklarım ağrıyor zaten bunlarıda ağlayarak yazıyorum...
ama size yemin ederim kızlar araba paramparça... evliyalarmı kurtardı seni diyor ailemdekiler... ya size nasıl anlatayım, cümle kurmakta zorluk çekiyorum, perişanım, umarım günahlarıma kefarettir bu yaşadığım dün gece
yeni yıla böyle girmek varmış, kısmet işte ötesi yok... hoş alemli,sazlı,sözlü kutlamayacaktım ama... hastahane odasında da olmak istemezdim belki o ana kadar çıkartırlar beni bilemiyorum
2010 giderayak kötülüğünü gösterdi gene bana... şöyle bir bakıyorumda bu yıl hiç iyi geçmedi benim için, ama geçen yılbaşı da huzursuz girmiştim yeni yıla , bu yıl dua ederek gireceğim inşallah mutlu mutlu... tüm arkadaşlarımın ve benimde güzel geçsin 2011 imiz inşallah... yeni yıl nazlıma öncelikle kimse kırılmadan-gücenmeden ayrı bir ev-sonra sağlıklı bir bebiş, safişime de öncelikle huzurla oturacağı bir ev, elifime önce bebişen çok ona, sıra onda
, aeben ablişimin huzururun devamı, denizime içindekileri atacak güç-eşide denize yardım edecek ve kızdırmayacak,fatoş ablamın ablasına sağlık sıhhat, eşiyle çocuklarıyla güzel bir sene, emineciğime yeni bir aşk
, miroşşşa evlilik için adım
, bana da huzur,sağlık, birde daha fazla yardım edebilmem için-daha fazla insana ulaşabilmem için çok fazlaca para... aşk evlilik falan uzak bana, o konudada umudum kalmadığından 2011 dilek ağacına bunları yazdım umarım dileklerim kabul olur
Haaa unutmadan diğer başlıktan ömürümüze de huzur istiyorum
Unuttuklarım varsa affetsin kızlarcığım kafam sisli gibi![]()
2010 giderayak kötülüğünü gösterdi gene bana... şöyle bir bakıyorumda bu yıl hiç iyi geçmedi benim için, ama geçen yılbaşı da huzursuz girmiştim yeni yıla , bu yıl dua ederek gireceğim inşallah mutlu mutlu... Tüm arkadaşlarımın ve benimde güzel geçsin 2011 imiz inşallah... Yeni yıl nazlıma öncelikle kimse kırılmadan-gücenmeden ayrı bir ev-sonra sağlıklı bir bebiş, safişime de öncelikle huzurla oturacağı bir ev, elifime önce bebişEn çok ona, sıra onda
, aeben ablişimin huzururun devamı, denizime içindekileri atacak güç-eşide denize yardım edecek ve kızdırmayacak,fatoş ablamın ablasına sağlık sıhhat, eşiyle çocuklarıyla güzel bir sene, emineciğime yeni bir aşk
, miroşşşa evlilik için adım
, bana da huzur,sağlık, birde daha fazla yardım edebilmem için-daha fazla insana ulaşabilmem için çok fazlaca para... Aşk evlilik falan uzak bana, o konudada umudum kalmadığından 2011 dilek ağacına bunları yazdım umarım dileklerim kabul olur
Haaa unutmadan diğer başlıktan ömürümüze de huzur istiyorum
Unuttuklarım varsa affetsin kızlarcığım kafam sisli gibi![]()
Safişşşşşşşşş canım sıkılıyor . Sadece işletmeden gelen sayım listeleri kaldı hiç canım yapmak istemiyor ....
boşver yapma o zaman![]()
Bende kasa defterini işliyorum tabloya birazdan da programa kaydedicem
sonra bende boşummmm
ne yapçeezzz
yatıyorumki zaten , 1 saat sonra doktor gelecek ondan sonra uyuyacağım kızlarcığım çok seviyorum sizi![]()
selam 6.takımın çıtırları .....![]()