• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar :25: sağol mirayım, çok ağrım var, serum ve ilaçlardan kusacağım artık, midem bulanıyor canım hiçbirşey istemiyor,yataktan kalkamadım henüz, kucağımda laptop karsımda tv yatıyorum hastahanede, ama şu yatağın in-kalk mekanizmasını bozdum, oynarken doktorada yakalandım, afacaaan seni dedi bana :30: salıncak gibi oluyor :27:
Doktorumda dostlar başına, enginaltandüzyatanın doktor versiyonu, hey maşşallah yahuuuu :37:

günaydın kızlar :25: Sağol mirayım, çok ağrım var, serum ve ilaçlardan kusacağım artık, midem bulanıyor canım hiçbirşey istemiyor,yataktan kalkamadım henüz, kucağımda laptop karsımda tv yatıyorum hastahanede, ama şu yatağın in-kalk mekanizmasını bozdum, oynarken doktorada yakalandım, afacaaan seni dedi bana :30: Salıncak gibi oluyor :27:
Doktorumda dostlar başına, enginaltandüzyatanın doktor versiyonu, hey maşşallah yahuuuu :37:

günaydın canım . Allah beterinden korusun canım bunada şükür . Doktor evlimiymiş bakarsın bir aşk doğar.

Bakmadımki alyansına falan, ama ben ayıldığımda ilk geldiğimde onu gördüm karşımda :35: annemlerde etrafımda, doktorum gittikten sonra ilk cümlem, ''göz kalemimle dudak parlatıcım nerede çantamı getirmedinizmi'' oldu :66: annemler ağlıyordu ama sonra bütün oda yerlerde olduk :52:

bakmadımki alyansına falan, ama ben ayıldığımda ilk geldiğimde onu gördüm karşımda :35: Annemlerde etrafımda, doktorum gittikten sonra ilk cümlem, ''göz kalemimle dudak parlatıcım nerede çantamı getirmedinizmi'' oldu :66: Annemler ağlıyordu ama sonra bütün oda yerlerde olduk :52:

çatlak seni . çok şükür canım verilmiş sadakan varmış allah beterindan saklasın

günaayydııınn nazımmmm simoşummmm :) nasılsınızzzz

nazııımmm bbu arada bana kargo hala gelmedi bilgin olsun. çarşamba demiştin yaaa o yüzden haber veriiim dedim tatlım:)

bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim
gunler oyle çabuk geçiyorki vızır vızır bir yılıda arkada bırakıyoruz yarın :71:

Safiş in işleri çok herhalde son gün ya, nazlım ben yataktan kalkamıyorum tartılamamki yarın napıcaz?

bugunku menun
sabah 3 ince dilim tbe+3 zeytin+marmeat+yeşillik+bir çay bardagı süt
oyle tavuk salata yogurtdum biti iş yerinde oyuzden yarım çay bardagı süt
ara bir portakal
akşam peynirli cevizli salata+ayran marketten almaya çalışacagım
bu hafta akşam yemeklerin 6dan önce yedim ve yatarkende tarçınlı yogurt yedim çok açlık hissetmedim
gunler oyle çabuk geçiyorki vızır vızır bir yılıda arkada bırakıyoruz yarın :71:

günaydın aysuncuğum . Menün gayet güzel çok çabuk adapte oldun montiye :46::46:

Back
X