iyi olma çabasındayım tatlım nasıl olıyım
geçen hafta kuzum hep hasta idi cuma tekrar doktora kontrole götürdük ve malesef zatürree başlangıcı dedi o kadar kötü oldumki çocuğum minicikken daha iğne vurulmaya başladı ben gözünün içine baktıkça herşeyi onun için yaptıkça o hasta oluyor iyileşemiyor. Kreşin etkileri bunlar biliyorum ama ne yapabilirim. Işi bırakamıyorum çünkü çalışmam gerek bakıcıya güvenemiyorum evde yalnız kalacakları için. Kaldıki eşimin annesi ile altlı üstlü oturuyoruz bakıcı bulsam tutsam ben evde yokken yukarı çıkıp her boka karışacak müdahale edicek ve ben delircem. Doktor kesinlikle kreşten alın yoksa bu çocuk hiç iyileşemiyece diyor. Anlayacağın çıkmazdayım ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Bugün yine iste ister istemez kreşe götürdüm çünkü başka alternatifim yok. öğretmenine tembihledim ama bakalım ne olacak. Birde bunlar yetmez gbi bende grip oldum yorgunluktan. Sıkıntılı dönemden geçiyoruz anlayacağın.
Ayyy ne çok dert yandım
çok şükür bugünümüze allahım beterinden korusun....
Canım benim b gel-gitleri inan bana zaman zaman hep yaşayacaksın. Malesef yaşananlar unutulmuyor bir süre uzaklaşıyor beynimizden sonra tekrar nerden çıkıyorsa çıkıp geliveriyor zihnimizin bize oyunları işte bunlar. Asında beyin olumsuzlukları unutmak için çaba gösterirmiş ama sanırım bizim beyinler fazla çaba sarf etmiyor

Bugün daha iyi olmana sevindim ama bunlara alışmalısın birtanem. Bunlar bizim seçimlerimiz malesef.