• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam kızlar hepinizi çoookk özledimmmm .:38:umarım herkesin keyfi yerindedir.bana bugün işe gelmek çoookkk zorrr geldiii :59:ama sizlere kavuştugum evime kavuştugum ve kendi düzenime kavuştugum için çook mutluyummm :32:

selam kızlar hepinizi çoookk özledimmmm .:38:umarım herkesin keyfi yerindedir.bana bugün işe gelmek çoookkk zorrr geldiii :59:ama sizlere kavuştugum evime kavuştugum ve kendi düzenime kavuştugum için çook mutluyummm :32:

oooooo narinim h.g gülüm nasılda özlemişim ay balam valla kaç gündür aklımdan geçiyon ne zaman gelir diye düşünüyordum eee anlat bakem nasıl geçti neler yaptın nereleri gezdin güzel geçtimi :52:
yediğin içtiğin senin olsun gezdiğin yerleri bizlere anlat :))9

denizimmmm :38: :38:

ne güzel sizin yerinizde olmayı çoooooooookkkk isterdim :25: inanınki ev hanımlığı daha sıkıcı ve zor :78:

ikisininde kendine göre zorluğu var canımcım ya

ama evlendiğim ilk 4 ay evhanımıydım :1: gerçekten çok zor geçmişti o günler, bir de çoluk çocuk ,gelen giden olmayınca can sıkıntısından peçeteleri ,poşetleri katlardım :27: dolapları boşaltıp boşaltıp yerleştirirdim :1:

tabi senin işin bitmez çocuklar eşin derken daha da zor

ama çalışırken de hiç bişeyi yetiştiremiyorum gibi geliyo :58:

zilancım durumlar biraz karışık şuan çok yogunum bi ara girebilirsem siteye herşeyi anlatırım.geçmişede bakamadım şimdi çıkmalıyımmm canım lütfen kusura bakma

denizimmmm :38: :38:

ikisininde kendine göre zorluğu var canımcım ya

ama evlendiğim ilk 4 ay evhanımıydım :1: gerçekten çok zor geçmişti o günler, bir de çoluk çocuk ,gelen giden olmayınca can sıkıntısından peçeteleri ,poşetleri katlardım :27: dolapları boşaltıp boşaltıp yerleştirirdim :1:

tabi senin işin bitmez çocuklar eşin derken daha da zor

ama çalışırken de hiç bişeyi yetiştiremiyorum gibi geliyo :58:

tabiki hepsinin ayrı bir zorluğu var ama ev hanımlığı nankör bir meslek inanki yap yap bitmiyor artık bunaldım evde bir an önce bir işe başlamak istiyorum yada eşimin başını şişirip bana bir iş yeri açmasını istiycem :27:küçük olsun ama dışarda çalışıyor olayım
gerçi söyledim ama yaza kadar bekle diyorr :57:ööfff yaa

kızlar nedendir bilmiyom bende bu aralar bunalım takılıyorum en iyisimi ben bugün psikoloğa gideyim konuşursam rahatlarım belki kafayı yiycem durup durup ağlamak geliyor içimden :43:
çok çabuk sinirleniyorum herşeye çocukların yaptığı hiç bir davranışı kardıramıyorum :50:
bakın aklıma ne geldi acaba beyin nakli varmıdır :27: bu şekilde geçmişe gitmem :37:

kızlar nedendir bilmiyom bende bu aralar bunalım takılıyorum en iyisimi ben bugün psikoloğa gideyim konuşursam rahatlarım belki kafayı yiycem durup durup ağlamak geliyor içimden :43:
çok çabuk sinirleniyorum herşeye çocukların yaptığı hiç bir davranışı kardıramıyorum :50:
Bakın aklıma ne geldi acaba beyin nakli varmıdır :27: Bu şekilde geçmişe gitmem :37:

bende sendenim bu aralar hep sanki dokunsalar ağlayacağım modundayım .... Keşke öyle birşey olsa yada kafamızdaki herşeyi silip sıfirdan yükleme yapsalar ...

bende sendenim bu aralar hep sanki dokunsalar ağlayacağım modundayım .... Keşke öyle birşey olsa yada kafamızdaki herşeyi silip sıfirdan yükleme yapsalar ...

aynen kızz geçen banyoya girdim rahatlamak için geçmişe gittim ve ağlamaya başladım :43:
eşimle konuşuyorum normal bir şekilde ve gözlerim doluyor durup dururken :59:
ne yap cam bilmiyom kızz hayattan zevk almamaya başladım hiç bişey beni mutlu etmiyor
elimde olsa tek başıma bir adaya gider herşeyden ve herkesten uzaklaşırdım buna ailemde dahil
onları bile görmek istemiyorum :50:

şuanda dinlediğim bir şarkı var dinlesene naz çok güzel
link vermeyi bilmediğimden sanatçının adını ve şarkısını yazayım
gökhan türkmen rüya

şuanda dinlediğim bir şarkı var dinlesene naz çok güzel
link vermeyi bilmediğimden sanatçının adını ve şarkısını yazayım
gökhan türkmen rüya

tamam internetten bakıp dinliyorum hemen ...... Bende iyiki spora ve halk oyunlarına gidiyorum . Bana iyi geliyor ikisi yoksa dahada kötü olurdum herhalde ...

hayatımda çok sevdiğim iki kişi beni bu hale düşürdü onlardan dolayı hastaneye yattım psikiyatri tedavi gördüm neler neler yaşadım bunları silemiyorum kafamdan bazen diyorum kafama şok uygulasalardı acaba unuturmuydum acaba :((
çok şey yaşadım bu yaşta çooooookk unutmak istiyorummmmm doktora gitmeliyim ama ilaç kullanmak istemiyorum tam bir yıldır bırakmışken offf yaaa :43:
tek suçum onlara değerinden fazla değer vermektiiiiii vermiyorum artık o değeri ama neye yarar benden çok şey aldı gitti
bu aralar yine çok kötüyüm delircem ne yapcam bilmiyorum kızlar bugün çok duygu yüklüyüm :43:
daha doğrusu son haftalarda hep böyleyim :((

bu diyeti sırf kendimi belki daha iyi hissederim diye yapıyorum güzel giyinirsem kendimi iyi hissederim diye düşünüyorum ama nafile hiç bişey beni mutlu etmiyor
Allahım isyan etmiyorum aslaa ama ne yapcam bilmiyorum böyle olmayı kimse istemez :50:inanın kızlar

kusua bakmayın kızlar sizleride dertlendirdim
kolay kolay anlatamam ama ne bileyim birden anlatmak geldi içimden:((
neyse sizleri fazla sıkmadan kapatıyorum konuyu

kızlarcımmmm günaydıııınnn :)

neler yaıyosunuz bakalım ? dün annemle zilimin geçen gün verdiği elmalı kupu yaptıkk harika olduuu

2 tane elmayıı rendeledik tarçınla bi de doğanın şekersiz marmelatından azcık damlatıp kavurdukkk

kuplarınn altına doldurduk, tarçınlı yoğurt ve cevizzz karıştırdıkkk elmaların üstünede onu koyduk...

en üste tekrar elmaaaa sonra dolaba attıkkk dün akşam ki kasemi yerkeeeen resmeeen dibini yaladım mükeemmel olmuştu:)

hayatımda çok sevdiğim iki kişi beni bu hale düşürdü onlardan dolayı hastaneye yattım psikiyatri tedavi gördüm neler neler yaşadım bunları silemiyorum kafamdan bazen diyorum kafama şok uygulasalardı acaba unuturmuydum acaba :((
çok şey yaşadım bu yaşta çooooookk unutmak istiyorummmmm doktora gitmeliyim ama ilaç kullanmak istemiyorum tam bir yıldır bırakmışken offf yaaa :43:
tek suçum onlara değerinden fazla değer vermektiiiiii vermiyorum artık o değeri ama neye yarar benden çok şey aldı gitti
bu aralar yine çok kötüyüm delircem ne yapcam bilmiyorum kızlar bugün çok duygu yüklüyüm :43:
daha doğrusu son haftalarda hep böyleyim :((

canım benim ALLAH bir daha öyle şeyler yaşatmasın . düşünme sil kafandan diycem ama olmuyor biliyorum . ne kadar düşünmek istemesemde ,kafamdan atmak istesemde olmuyor . ancak ve ancak içimdekileri kusarsam rahatlarım diye düşünmeye başladım . boşver sıkmayalım canımızı olan bize oluyor .

Back
X