- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
iyi diyelim iyi olalım meleğim sağol sen nasılsın tatlım
iyiyim canımcım bende nasıl olayım ,haftasonu çok çabuk geçti yine işe geldik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi diyelim iyi olalım meleğim sağol sen nasılsın tatlım
iyiyim canımcım bende nasıl olayım ,haftasonu çok çabuk geçti yine işe geldik![]()
![]()
selam kızlar hepinizi çoookk özledimmmm .umarım herkesin keyfi yerindedir.bana bugün işe gelmek çoookkk zorrr geldiii
ama sizlere kavuştugum evime kavuştugum ve kendi düzenime kavuştugum için çook mutluyummm
![]()
selam kızlar hepinizi çoookk özledimmmm .umarım herkesin keyfi yerindedir.bana bugün işe gelmek çoookkk zorrr geldiii
ama sizlere kavuştugum evime kavuştugum ve kendi düzenime kavuştugum için çook mutluyummm
![]()
ne güzel sizin yerinizde olmayı çoooooooookkkk isterdiminanınki ev hanımlığı daha sıkıcı ve zor :78:
![]()
denizimmmm![]()
ikisininde kendine göre zorluğu var canımcım ya
ama evlendiğim ilk 4 ay evhanımıydımgerçekten çok zor geçmişti o günler, bir de çoluk çocuk ,gelen giden olmayınca can sıkıntısından peçeteleri ,poşetleri katlardım
dolapları boşaltıp boşaltıp yerleştirirdim
tabi senin işin bitmez çocuklar eşin derken daha da zor
ama çalışırken de hiç bişeyi yetiştiremiyorum gibi geliyo![]()
kızlar nedendir bilmiyom bende bu aralar bunalım takılıyorum en iyisimi ben bugün psikoloğa gideyim konuşursam rahatlarım belki kafayı yiycem durup durup ağlamak geliyor içimden
çok çabuk sinirleniyorum herşeye çocukların yaptığı hiç bir davranışı kardıramıyorum
Bakın aklıma ne geldi acaba beyin nakli varmıdırBu şekilde geçmişe gitmem
![]()
bende sendenim bu aralar hep sanki dokunsalar ağlayacağım modundayım .... Keşke öyle birşey olsa yada kafamızdaki herşeyi silip sıfirdan yükleme yapsalar ...
şuanda dinlediğim bir şarkı var dinlesene naz çok güzel
link vermeyi bilmediğimden sanatçının adını ve şarkısını yazayım
gökhan türkmen rüya
hayatımda çok sevdiğim iki kişi beni bu hale düşürdü onlardan dolayı hastaneye yattım psikiyatri tedavi gördüm neler neler yaşadım bunları silemiyorum kafamdan bazen diyorum kafama şok uygulasalardı acaba unuturmuydum acaba(
çok şey yaşadım bu yaşta çooooookk unutmak istiyorummmmm doktora gitmeliyim ama ilaç kullanmak istemiyorum tam bir yıldır bırakmışken offf yaaa
tek suçum onlara değerinden fazla değer vermektiiiiii vermiyorum artık o değeri ama neye yarar benden çok şey aldı gitti
bu aralar yine çok kötüyüm delircem ne yapcam bilmiyorum kızlar bugün çok duygu yüklüyüm
daha doğrusu son haftalarda hep böyleyim(