• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selam güzeller ....:16:

yine derin konulara girilmiş .

rabbım herkese yardımcı olsun ...:16:

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım...ben de kilo vermek istiyorum.. yalnız nasıl katılacağım ve şu başlamgıç ve bitiş kilolarının gösterildiği sevimli çizelgeden nasıl edineceğim....artık canıma tak dedi klilo milo veremiyorum ..............:43::84: ben de kilo vermek istiyoruuummmmmmm böhüüüüü....77 kioyum hedefim 63 böhüüüüüüüüüüüü:27:

merhaba hanımlar aranıza yeni katıldım...ben de kilo vermek istiyorum.. yalnız nasıl katılacağım ve şu başlamgıç ve bitiş kilolarının gösterildiği sevimli çizelgeden nasıl edineceğim....artık canıma tak dedi klilo milo veremiyorum ..............:43::84: ben de kilo vermek istiyoruuummmmmmm böhüüüüü....77 kioyum hedefim 63 böhüüüüüüüüüüüü:27:

HOŞGELDİN CANIM . BİZİM TAKIMDA BOŞ YER VAR AMA 1 HAFTALIK DENEME SÜRESİ OLUYOR AZMİN VE PAYLAŞIMIN NE KADAR YÜKSEK OLURSA TAKIMA GİRME ŞANSIN OKADAR YÜKSEK OLUYOR CUMA GÜNLERİ KİLO BİLDİRİM GÜNÜMÜZ EN GEÇ SAAT 11:30 A KADAR KİLONU BİLDİRMİŞ OLMAN GEREKİYOR .

Weight Loss - Diet Ticker KİLO ÇİZELGESİNİDE BURDAN YAPABİLİRSİN

kızzlarr bu aradaaa h.sonuu direksiyon derslerine başladım:)

valla canım kocadan hoca olmaz:) 4 senedir ehliyetim var ve ben artık hocayla öğrenmeye karar verdimD:D

günaydin fistiklar,
kizlar buara baya bir yogun ders planim...sinavlar felan derken buraya hic vakit ayiramiyorum...kusuruma bakmayin...sinavlar bitsin telafi edicem...diyettim cok sükür yolunda:D...ders calisirken bile abur cubur yememeye calisiyorum..öptüm hepinizi...

günaydın kızlarcım:16::16:güzel bi gün olsun hepimiz için

dün malum haftabaşı idi,yoğundum pek katılamadım sadece ara ara okumakla yetindim

safişim kuzucuğa geçmiş olsun,tez zamanda şifa versin rabbim,sanada kolaylık canım,:38:

nazlıcım zilancım sizde bozmayın moralinizi,maalesef hepimizde var geçmişi bi türlü unutamıyoruz,hep bazı şeyleri kafamızda kuruyoruz,aynı şey bendede var,bazen eşimin yerine bile cevap verdiğim oluyo kendi kendime ama kendimize ediyoruz,herşeyi oluruna bırakmak lazım,bazı şeyler eminim zamanla düzelecektir,yeterki ruh sağlığımız yerinde olsun:34:

elifim tekrar diyet moduna dönmene, kilo vermene çok sevindim bitanem,inş.devamıda gelecektir:81:

narinim
gelmiş hoşgelmiş,:71:özlettin kendini canım,işlerini yoluna koyup dön aramıza bebekim

miraycım sende direksiyon kursuna başlamışsın,ne güzel,benim araba konusunda hiç cesaretim yok,hayatta o koltuğa oturamıycam galiba:1:

amorecim sanada derslerinde kolaylıklar canım,:38:

aysuncum sende iyiisndir umarım:26:

aeben ablam
:38::38::38:

kızlar bende acaip motive olmuş durumdayım,diyetime tam gaz devam ediyorum,burda işe yeni başlayan arkadaşla yarışa bile girdik,benimle kilosu hemen hemen aynı,sabah gelir gelmez iksirimzi yapıyoruz,elimizde su şişesi 1,5 - 2 litre işe yerinde bitirmeye çalışıyoruz,öğle yemekleride mümkün olduğunca gelen yemeklerden kendimize uygun olanı seçiyoruz,bu sefer sonuna kadar götürücem,bakalım cumaya ne kadar farkedecek..bu arada işe başlayan arakadaş dün ilk maaşına pasta almış ,herkes götürdü,hatta o bile yarışta olmamıza rağmen yedi,ama ben yüzüne bile bakmadım,benim payımı kocişim yedi:1::1:

dünki menümüde vereyim

sabah
3 ad wasa (% 100 tahıllı olandan)
dil peyniri,zeytin

ara
1 elma

öğle
1 tabak kuru fasulye (yanında turşu ve bugur pilavı vardı,ben yemedim ama diğer arkadaş yedi:1:)

ara
2 elma,1 mandalina

akşam
3 ad ızgara köfte
kabak yemeği,salata,yoğurt

2 litre su,1 litre iksir,yarım saat yürüyüş + gece sporu:74:

Son düzenleme:
günaydıınn 6.takıımm günaydııınn sevgi kelebkleriii

menüm;

07:00 bir kaşık barbunyaa :) nasıl olmuş die tadına baktım
08:30 2 dilim tb ekmeği acı sos peynir salatalık ayran beyaz leblebii
12:00 1mandalina
12:45 yarım kase mercimek çorbası kuru fasülye az salata ve yoğurt
17:00 1 mandalina 1 elma
19:30 tarçınlı barbunyaaaaaa ( harikaaa mükeemmeeell bişeee) yoğurt

yatmadanda o elmalı kupu yaptım ama bu sefer marmelat koymadım 1 elmayı rendeleyip pişirdim tarçınlı oğurtla yedimm

amaa +1 im:( sanırım karbonhidrattan:S

artık
bugunku menum
sabah klasik monti kahvaltısı lor peyniri marmelat 3 ince dilim t.b ekmegi
oyle ıspanak yogurt yeşillk
ara ekşi elma
akşam işteyim salata peynirli cevizli
ara süt yada tarçınlı yogurt

krazcım teşekurler iyim bende ama sen diyet açısından daha iyisn maşşalah kesin kilolar kaçarak bir daha gelmemk üzere gidecekler senden :D

Back
X