• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

güüünaydınlaarrr hafif sabahlar ve hafif günleeeerr :) HAFİFİM HAFİFSİN HAFİF :32::32::32:

benim gibi bağırsak problemi olan varsa mucizevi bişey paylaşmak istiyorum doğadan bitki çayının kayısılısı yok bişey mükemmmmmeeelllllll :32::32::32::32:

bu gidişle ben bu doktoru boğcam :57: ben ne zorluklarla verdim bu kiloları bilmiyor sankim birebir şahit yinede bana bu kötülüğü ediyor gıcık neymiş efendim bu ilaç tek başına kilo aldırmazmış verdirirmiş bende dedimki tek başına almıyorumki onunla beraber 3 ilaç daha alıyorum hepsi birleşince demekki böyle bir etki ortaya çıkıyor tmm dedi 1 hafta daha sabret dedi :44:

ben listeden çıkıyom ama sizlerden kopamıyorum gördüğün gibi nazlıcım :80: :16: sizlersiz bir gün düşünemiyorum eksik hissediyorum kendimi (zaruri durumlar olmadıkça )mutlaka sizlerleyim :69:

Günaydınlar kızlar ......

Günaydın kaptanım :3:

:18: abooowww korrkkktuumm kıızzz :18: bak gece 2.30 2 yada 3 dilim beyaz ekmekle tahinli pekmez yedummm :17: :57: valla sonra vicdan azabı çektim kızlar :50: sırf o yüzden sabah çok az peynir birazcık haşlama nohut(burda fırınlarda kahvaltı için satılır) yedim ve şekersiz çay pazar gününden bu yana iksir içiyom 2-2.5 litre su günde 1 saat tempolu yürüyüş (1 günde 1.5 saat yürüdüm) belkide bunları yapmassam şimdi 70 kilo olmuştum :59: ama inanın elimde değil 15 aydır hiç böyle olmamıştım bu son ilaç mahfetti beni :57:

oohhhh maşallah yarasın güzelim yaaaa
ama bence bu gidişe bir dur de artık birtanem sonucu çok sarısıcı olacak yoksa....
ayrıca sporada ağırlık vermen çok iyi olmuş güzelin sakın bırakma
evdeki işi bırak yarım kalsın ama sporu bırakma sakınnnnnnnn

günaydın nazlım
benim için gün çokta aydın olmadı :50: yine

kısss hemen böyle karalar bağlanmasana
anane gibi göründüğün halleride biliyoruz cancağızım
o hallere asla geri dönmeyeceksin saçmalama kendine gel
gün hepimize aydın :32:

güüünaydınlaarrr hafif sabahlar ve hafif günleeeerr :) HAFİFİM HAFİFSİN HAFİF :32::32::32:

benim gibi bağırsak problemi olan varsa mucizevi bişey paylaşmak istiyorum doğadan bitki çayının kayısılısı yok bişey mükemmmmmeeelllllll :32::32::32::32:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn karamelimmm :3: :3:

woowwww umarım bu bitki çayı bir süre sonra bağışıklık yapmaz sende hep aynı etkiyi gösterir inşallah

bu gidişle ben bu doktoru boğcam :57: ben ne zorluklarla verdim bu kiloları bilmiyor sankim birebir şahit yinede bana bu kötülüğü ediyor gıcık neymiş efendim bu ilaç tek başına kilo aldırmazmış verdirirmiş bende dedimki tek başına almıyorumki onunla beraber 3 ilaç daha alıyorum hepsi birleşince demekki böyle bir etki ortaya çıkıyor tmm dedi 1 hafta daha sabret dedi :44:

ne için bu ilaçlar güzelim?
Psikolojikmi?

ben listeden çıkıyom ama sizlerden kopamıyorum gördüğün gibi nazlıcım :80: :16: sizlersiz bir gün düşünemiyorum eksik hissediyorum kendimi (zaruri durumlar olmadıkça )mutlaka sizlerleyim :69:

sen zaen bence kanımca listeden çıkma güzelim
çünkü listeden çıktığın an emin ol daha fazla artıyla geri döneceksin ne gerek var bunlara....

safiş bana iksirin tarifini tam olarak verirmisin fayda edebilecek tarif yani
benim yaptığım şuydu
1.5 litre kaynar suya 3 poşet yeşil çay ve bir limon bazende birkaç tanede karabiber diğer malzemelerde evde yoktu şartmı ?

safiş bana iksirin tarifini tam olarak verirmisin fayda edebilecek tarif yani
benim yaptığım şuydu
1.5 litre kaynar suya 3 poşet yeşil çay ve bir limon bazende birkaç tanede karabiber diğer malzemelerde evde yoktu şartmı ?

canım benimmmm zaten bu tarife ilaveten çubuk tarçın atılıyor birde karanfil ama onlar şartmı bilemiyorumki
ben her seferinde ekledim ve acaip işe yaradı sık sık tuvalete çıkarıyor ve ödem atıyor.
Sen bu şekilde devam et istersen
bilemedimki
yinede vereyim tarifi....

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...

zilan Rabbim enkısa zamanda şifanı versin, sıkıntılarının biran önce yok olup gitsinler inşallah canımmm :38: 4444 tefriciye yapalım mı ne dersin tatlım eger istersen ben sana yardım ederimmmm inşallah :29:

işte menum
sabah yulaf ezmesi+bir kaşık şekersiz marmelatla yedim 3 yemek kaşıgı yulaftı
ara bir elma
oyle ıspanak yemegi+çorba+yogurt
ara bir portakal
akşam iki yumurtayl ayapılmış bol salata
ara meyva yada yogurt

günaydın narinim aslında çok düşündüm regl bitsin sizlerden yardım istiycem bu konuda tatlım tşk ederim içimi okudun vallahi :80: :16:

off kızlar ya böyle biraz uzaklaşıp tamamen değişip dönmek istiyorum geri ,kendimi hiç iyi hissetmiyorum ,diyet yapamıyorum ,spor deseniz hiç yok , çok sıkılıyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden

kıyafet alıcam nasıl olsa ne giyersem giyeyim çirkinim deyip vazgeçiyorum ,saçıma fön çekerdim falan şimdi tarayıp toplayıp çıkıyorum ,2 hafta oldu boyay alalı daha boyucam inşallah

herşey bunaltıcı geliyo kendimi hiç beğenmiyorum ,beğenmedikçe bunalıyorum derken kısır döngü şeklinde gidiyo :14: :14:

off kızlar ya böyle biraz uzaklaşıp tamamen değişip dönmek istiyorum geri ,kendimi hiç iyi hissetmiyorum ,diyet yapamıyorum ,spor deseniz hiç yok , çok sıkılıyorum hiçbişey yapmak gelmiyo içimden

kıyafet alıcam nasıl olsa ne giyersem giyeyim çirkinim deyip vazgeçiyorum ,saçıma fön çekerdim falan şimdi tarayıp toplayıp çıkıyorum ,2 hafta oldu boyay alalı daha boyucam inşallah

herşey bunaltıcı geliyo kendimi hiç beğenmiyorum ,beğenmedikçe bunalıyorum derken kısır döngü şeklinde gidiyo :14: :14:

benim de böyle oluyo sıkça ama bi kere süslenip gezmeye çıktıktan sonra alışveriş yapıp bi kaç şey aldıktan sonra düzeliyorum.. okulların tatil olması daha da beter yaptı beni banyoya girip yıkanmak bi zor geliyo.. bi de havalar kötü sıkıcı :14:

canım benimmmm zaten bu tarife ilaveten çubuk tarçın atılıyor birde karanfil ama onlar şartmı bilemiyorumki
ben her seferinde ekledim ve acaip işe yaradı sık sık tuvalete çıkarıyor ve ödem atıyor.
Sen bu şekilde devam et istersen
bilemedimki
yinede vereyim tarifi....

1,5 litre su kaynatıyorsun sürahiye alıyorsun....
içine 3 poşet yeşilçay atıyorsun....
1 limonu istersen suyunu sık istersen doğruyorsun...
eğer seviyorsan 1 çubuk tarçın bir kaç tane karabiber 2,3 tane karanfil atıyorsun...
3 dk demleyip süzüyorsun...
gün içinde aklına geldikçe içiyorsun...
bir süresi yok canım ben 1 hafta içtim acaip ödem atıyor...

soğuk içiyosunuz di mi kızlar bunu? akşamdan yapsam termosa koyup yanımda getirsem olur di mi?

iyiyim safişimmm çok şükür senden naberrr yaa bişey soracaktım safiş antibiotik kullanmak vücutta ödem yaparmııı :26:sence

canım bildiğim kadarı ile yapıyor
hayırdır grip içinmi kullanıyorsun antibiyotiği?

işte menum
sabah yulaf ezmesi+bir kaşık şekersiz marmelatla yedim 3 yemek kaşıgı yulaftı
ara bir elma
oyle ıspanak yemegi+çorba+yogurt
ara bir portakal
akşam iki yumurtayl ayapılmış bol salata
ara meyva yada yogurt

afiyet olsun aysunummmm :56:

hay allah yaaa sana ne oldu
monotonluktanmı sıkıldın yoksa bebekim yaaa
eh birde havaların karanlığını eklersek aslında normaldir bu ruh halleri
cancağızım uzaklaşma sende buralardan yaf daha sık gel yaz paylaşımda bulun
elbet birinden biri sana iyi gelir kendini iyi hisedersin....

bebekim zaman zaman hepimize oluyor bu giibi durumlar hatta bana 2 günde bir oluyor o derece vahim yaniii :27:şimdi neyap biliyormusun tatlım bırak evdeki boyayı falan işçıkışı kuaföre git boyayı bırak onlar yapsın arkasından bide fön kaş maş artık ne gerekiyorsa hepsini yaptır bak kendini nasıl iyi hissedeceksin ordan çıkıncada dogru bi avm ye bir iki bişey al kendine bak nasıl mutlu olacaksın ve eminol ondan sonra diyet yapmaya daha bi motive olmuş olacaksın.elifçim kendi kendine ahlamakla vahlamakla olmuyor canım ancak harekete geçince insan yol alabiliyor.ben senin eninde sonunda istediğiklerine ulaşacagına inanıyorum birazda sen inansan kendine :29:

benim de böyle oluyo sıkça ama bi kere süslenip gezmeye çıktıktan sonra alışveriş yapıp bi kaç şey aldıktan sonra düzeliyorum.. okulların tatil olması daha da beter yaptı beni banyoya girip yıkanmak bi zor geliyo.. bi de havalar kötü sıkıcı :14:

alışveriş bile yapmak gelmiyo içimden ki ,nasıl olsa yakışmıcak diye düşünüyorum sonra vazgeçiyorum

zilancım sen abdestini al nezaman başlayacaksan banada haber ver bende yardım ederim canım inşallah Rabbim hayırlısıyla kabul edip sıkıntılarını gidersin canım :29:

Back
X