Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

selammın helloooo yoğunluk fırsat bulduklça gelmeye çalışıorum

NAZLIMM
herkesin işi başından aşkınnnnn
aksi gibi seninde işin yok iyimiiiii
bekle bebekim haftaya buralarda olacağım inşallahhhhhh

nazım hala çalışıoruzz gece yarılarına kadar cuma günleri gece kalıoruz bi de... bu ay böyle geçicek...

performanslar bazlarrr...

200 kişi çalışıoo ama çok yoruldummm.. hepimiz hasta oldukkk artık benim bide rakamlarla aram pek ii deil :)

aman işimiz olsundaaa ne yapalım

nazım hala çalışıoruzz gece yarılarına kadar cuma günleri gece kalıoruz bi de... Bu ay böyle geçicek...

Performanslar bazlarrr...

200 kişi çalışıoo ama çok yoruldummm.. Hepimiz hasta oldukkk artık benim bide rakamlarla aram pek ii deil :)

aman işimiz olsundaaa ne yapalım

kolay gelsin mirayım . Evet iş olsunda çalışalım canım . Bizimde yükleme olacak bugün ...

kızlar selamlar..ben hiç işim yokmuş gibi face de country life oyununa başladım şimdi sürekli vaktim onunla gidiyor zaten iş-öğrenci-ev işi-dinlenme-kitap okuma gidiyordum (ki ingilizce çalışmam gerek ama çalışamıyorum canım hiç istemiyor kendimi suçlu hissediyorum:(

Farkettim sürekli oyun daveti geliyor senden naaannn banaaaaaaaaaa :52::51: oynamayacağım işte :51:

Günaydın kızlarcığım bu ara çok yoğunum anca okuyabiliyorum, bu akşam da ankaraya gidiyoruz iş için hafta başı döneceğiz sanırım :25:

simerenya ( 95,1 / 94,3 / 0,8 / 0,84 % )

bu da kilo bildirimim gene durdu bu :50:

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış, erginsena merhaba hoşgeldin aramıza :48:

Neslişle deniz nerelerde ya haber de vermediler dimi benmi yanlış hatırlıyorum :91:

günaydın kızlarcığım bu ara çok yoğunum anca okuyabiliyorum, bu akşam da ankaraya gidiyoruz iş için hafta başı döneceğiz sanırım :25:

simerenya ( 95,1 / 94,3 / 0,8 / 0,84 % )

bu da kilo bildirimim gene durdu bu :50:

800 gr vermişsin gözdoşum azmı kız.

aramıza yeni arkadaşlar katılmış, erginsena merhaba hoşgeldin aramıza :48:

Neslişle deniz nerelerde ya haber de vermediler dimi benmi yanlış hatırlıyorum :91:

nesliş listeden ayrıldı canım . Denizde geçen cumadan bu yana yok . Ben merak ediyorum aslında denizi . Haber vermeden gitmemezlik yapmazdı

Back
X