Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar nerelerdesiniz yine herkes kaybolmuş.. ben bugün nöbetçiyim arkadaşım evde annemle birlikte şükür ki annemin yanıma geldiği bir zaman oldu ki yalnız kalmadı arkadaşım ama benim asıl mesleğim öğretmenlik olduğu için de arkadaşlarımın çoğu öğretmen ve onların tatil olduğu zamanalr ben hep çalışıyorum böylece arkadaşlarımdan ister istemez uzaklaşmak durumunda kalıyorum..artık birlikte plan yapamaz oluyoruz(
kötü olmuş emineciğim . atanabilmen için tekrar sınavamı girmen gerekiyor öğretmenlik için .benimkardeşim çok şanslı bu konuda sınava girdiği ilk sene oturduğumuz yere yakın bir okula atandı ... arabayla 15 dk da gidiyor .
kızlar sonuncu olmuşuz bu hafta .....![]()
Gamzeeeeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnn![]()
nerelerdesin bacım sen gel anlat bakem neler yaptın neler ettin diyet yoktu o belli
yediğin içtiğin senin olsun neler yaptın onları anlat
Evet tatlım dün buluşma vardı nazlımla ben vardım sadece diğer arkadaşların işleri uymadı malesef....
Bir dahaki buluşmamız daha kalabalık olur heralde diye düşünüyorum...
günaydın kızlar ben bandırmadan dondum ve hemen buraya gireyim dedim keyifler nasıl
bugun montiye kaldıgım yerden devam ediyorum safiscim nazcımve diğer kızlar nasılsınız nazcım benım işi nasıl yapalım bu hafta deneme haftam mı olsun takıma benıde alın![]()
herkese günaydınlarrrrr :80:
nasılsınız bakalım çıtırlarrrrr :87:
ben bayadır giremedimçocuklar bügün okula başladı bende bugün iş başı yaptum
![]()
Allah bir daha böyle ayrılık vermesun yahuuu :92: bu arada bildirimde yapamadım nazlım tatildeydim özür dilerim![]()
Gamzeeeeeeeeeee hoşgeldinnnnnnnnn![]()
nerelerdesin bacım sen gel anlat bakem neler yaptın neler ettin diyet yoktu o belli
yediğin içtiğin senin olsun neler yaptın onları anlat
Evet tatlım dün buluşma vardı nazlımla ben vardım sadece diğer arkadaşların işleri uymadı malesef....
Bir dahaki buluşmamız daha kalabalık olur heralde diye düşünüyorum...