• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

berilim kuzum yumurtanı yaptım yedim yanında 1 tane de salatalık yedim. şimdi çayımı içiyoru. bana karnabaharla bi yemek bul bebişim tarif istiyorummm

beril kuşuuuum yapayım mı senin yumurtayı ne diyosun şimdiii?

hoşbuldum teşekkürler tmm okurum canım ben 26 yaşındayım ismim ece ve 3 aylık evliyim henüz çocuk yok :) ve şu fazlalığı verip o dengede kalmak iyi olurdu

anacim yap ye kocaman bir tabak oluyor yaklasik 125 kalori ediyor
icerini zengin tutki tadi olsun
zaten sucuk bir dilim ekle ondaki yag ile baharatin tadiyla yeniyor
yoksa yag tuz koymam gerek onuda ben koymak istemiyorum
eger istersen renkli biber koy
sucuguda pisince disari cikar yeme
bir dilimekmek 50 kalori civari
hesapla sen bilirsin
kiloda sanirim adetten sanirm ki su topladi vucudun bir iki gune gider diye dusunuyorum
iyi bir terle yuru bacimmmmmmmmmmmmmm

yürüyemiyorum bacım yağmur yağıyo en sonunda aldırcaksın bana bi yürüyüş bandı evde yer yok nereye koycam sonra onu. yaptım kuşum yedim yemeğimi sucuk biber koymadım. tırnak ucuyla tuz attım ama ekmeksiz yedim. 1 tanede salatalık yedim. şimdi de çayımı içiyom...

kızlar eskiden bizi beğenmiyorlardı şimdi paylaşılamıyoruz

bizi beğenmeyen kız utansın

:3::3::3::16::16::16::16:
biz bize yeteriz degilmi balimmmmmmmmmm

inş cnm hep beraber vercez inş.
agzindan bal damliyor

berilim kuzum yumurtanı yaptım yedim yanında 1 tane de salatalık yedim. şimdi çayımı içiyoru. bana karnabaharla bi yemek bul bebişim tarif istiyorummm

tadi guzel oldu sanirim
karnibaheri az tuzlu suda hasla diriligi olmesin
istersen uzerine sarmisakli yogurt yap
boyle olunca hafif bir siskinlik yapiyor catlayana kadar yemis gibi hissediyorsun
yada kizart az kasarla firinla ama altina yag yerine az su koy tercihen bulyon at tadi gelsin kasari kurutman alki tadiyla yumusacik ye karabiber cok yakisiyor bacim
yaparsan afiyet olsun ikinci bahar tarifi cok hafif oluyor

biz bize yeteriz degilmi balimmmmmmmmmm

agzindan bal damliyor

tadi guzel oldu sanirim
karnibaheri az tuzlu suda hasla diriligi olmesin
istersen uzerine sarmisakli yogurt yap
boyle olunca hafif bir siskinlik yapiyor catlayana kadar yemis gibi hissediyorsun
yada kizart az kasarla firinla ama altina yag yerine az su koy tercihen bulyon at tadi gelsin kasari kurutman alki tadiyla yumusacik ye karabiber cok yakisiyor bacim
yaparsan afiyet olsun ikinci bahar tarifi cok hafif oluyor

2. ni yaparım bacım sarmısak çiğ sevmiyom. nasıl kızartcam çiğden mi yoksa haşlayıp mı bi daha açıkça yazsana bi

anacim yap ye kocaman bir tabak oluyor yaklasik 125 kalori ediyor
icerini zengin tutki tadi olsun
zaten sucuk bir dilim ekle ondaki yag ile baharatin tadiyla yeniyor
yoksa yag tuz koymam gerek onuda ben koymak istemiyorum
eger istersen renkli biber koy
sucuguda pisince disari cikar yeme
bir dilimekmek 50 kalori civari
hesapla sen bilirsin
kiloda sanirim adetten sanirm ki su topladi vucudun bir iki gune gider diye dusunuyorum
iyi bir terle yuru bacimmmmmmmmmmmmmm

beroş sana bir öneride bulunmuştum okudunmu

2. ni yaparım bacım sarmısak çiğ sevmiyom. nasıl kızartcam çiğden mi yoksa haşlayıp mı bi daha açıkça yazsana bi
hasla bahari
fazla olmesin dise kitir gelsin biraz
sonra bir tepsiye al icine az bulyonlu su koy yada az tuzlu su koy dibi tutmasin
uzerine kasari yada beyaz pey. serp folyoyla kapat firinla peynir yumusayinca al sicak ye karabiber serp
bence kasar yakisiyor beyaz peynir normaldede sevmiyorum belki ondan

beroş sana bir öneride bulunmuştum okudunmu
ney kissssssssss okuduklarimi yaziyom ya yavruuuuuuuuuuuu
yada kactimi
ne bileyim
kacak gocek anca bu kadar yakaliyom sizi
okumamış herhalde canım
kisssssssssssss ne diyonuz

hasla bahari
fazla olmesin dise kitir gelsin biraz
sonra bir tepsiye al icine az bulyonlu su koy yada az tuzlu su koy dibi tutmasin
uzerine kasari yada beyaz pey. serp folyoyla kapat firinla peynir yumusayinca al sicak ye karabiber serp
bence kasar yakisiyor beyaz peynir normaldede sevmiyorum belki ondan

ney kissssssssss okuduklarimi yaziyom ya yavruuuuuuuuuuuu
yada kactimi
ne bileyim
kacak gocek anca bu kadar yakaliyom sizi

kisssssssssssss ne diyonuz

karnıbahar tarifi verdi kuşum bugü yapıcam onu söylüyo. anneleri evdeymiş mercimekte biraz huysuzmuş arada geliyorum diyo beroş

ilknur ben kizlarin okuluna gidecem merak etme emi
hiltonum bur50 lim gelince siki yonetimdesiniz artik seker yok yirttarim bakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun bernvildanim geldi arkam saglam artik bir saat kararlastiralim bir konusalim hep beraber
bir duzene girelim lutfen

ilknur ben kizlarin okuluna gidecem merak etme emi
hiltonum bur50 lim gelince siki yonetimdesiniz artik seker yok yirttarim bakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun bernvildanim geldi arkam saglam artik bir saat kararlastiralim bir konusalim hep beraber
bir duzene girelim lutfen

tamm kuzucuk ben burdayım çok geç kalma hemen git gel baaakkk kızarım ona göree özledim muhabbeti haaa

yok canim ya allah razi olsun ben esimin ailesiyle ayni binadayim 4 kaynim gorumcem ve k.annem beraberiz annem buyuttu ben o donem izin almadim okuldaydim
benimki daha bir daha yapariz 40 da diyor
canim disiplin ve hayiri ogret gerisi kolay ben sanirim fazla sinirli bir anneyim
kissssssssssss ne guzel gozlerin var

ohh ohh yapın yapın :1: ben en fazla bi tane daha kısmet olursa tabi şimdilik eğitim oglum ew zor geliyo walla. tesekkurler eşimde gözlerime wurulmus :52:

Back
X