• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

toyga corbasi pek olmamis muhtemelen yogurt icine ya dogme ya princ eklendi bunun yaninda ekmek yendi hemde iki dilim olmamis fistigim en az aksam yemegin 4 dilim ekmekli olmus
kizmiyorsun degilmi yorum yapiyorum diye

olur mu öyle şey ya kızar mıyım hiçç aksine hoşuma gidiyor, öğretin bana kızın bana akıl akıldan üstündürr beroşş :34:

günaydın kuşuuuuuuuummmm. kotam açıldı nihayet yaşasııııınnn :15::15::32::32::52::52::13::13::54::54::54::54::54::54::54:

Ayy çok şükürrrr :34:

tmm gördüm bende katılayım aranıza 3 aylık evliyim ilk kış ım olacak evde oturuyorum ne güzel bu gidişle 100 kilo olurum şimdilik 5 kilo fazlam var onu bi atmak gerek 65 kiloyum 60 olmak istiyorum 60 ken çok seviyorum kendimi :))

Hoşgeldin tatlımm..hep beraber kilolara elvedaa...:32:

günaydın fıstıklar
nasılsınız

beril bence sen kaptan ol eğer püskküüt kabul ederse
ama sonra eski kaptan gelirse ne olur bilmem
gelmiyecek gibi ama
benimde int de problem var bazen mssj yazamıyorum ama okuyorum sizi
sizinleyim fıstıklar öpüldünüz:54::54::54::54:

Ben de beroş da gördüm o ışığııı :9:

ilknur ben kizlarin okuluna gidecem merak etme emi
hiltonum bur50 lim gelince siki yonetimdesiniz artik seker yok yirttarim bakinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugun bernvildanim geldi arkam saglam artik bir saat kararlastiralim bir konusalim hep beraber
bir duzene girelim lutfen

Ayyy şeker yok tabi tabiiii..uyacam buna uyacammm

KIZLAR NERDEİNİZ YAA maşallah nasıl zayıflıcaz böyleeee:41::41::41:

Şimdi hemen suyumu içip geliyorummm :34::34:

olur mu öyle şey ya kızar mıyım hiçç aksine hoşuma gidiyor, öğretin bana kızın bana akıl akıldan üstündürr beroşş :34:

Ayy çok şükürrrr :34:

Hoşgeldin tatlımm..hep beraber kilolara elvedaa...:32:

Ben de beroş da gördüm o ışığııı :9:

Ayyy şeker yok tabi tabiiii..uyacam buna uyacammm

Şimdi hemen suyumu içip geliyorummm :34::34:

3 bardak iç tamam mı bende içiyorum hadi bütün topik içelimmmmm yehuuuuuuuuu

Herkese selamlarrrr....
Sabahtan adliyede olmam geekiyordu ancak gelebildim yine ama resmen gün içinde aklımda oluyosunuz,ay neler yapıyolarrr ne yazıyolarr daa ben okuyamıyorum diyeee :9::9:
Vee 3 bardak suyumu da içtimmm :7::7::7: bana da içenlere de alkışşş:46::46::46:

ayy çok şükür birileri geldi. nerdesiniz siz bakiiiimmm bugün kimse yoookkk :43::43:

geldim fıstık bende

Ben de beroş da gördüm o ışığııı :9: /QUOTE .!.:
bende gördüm ama beroş okumadı galiba
kız beroş iyi bir kaptan adaysın bence sen de

iç bebişim iç valla bol su içelim bol kilo verelim :7::7::7:

okuyunca içtim çok büyük bir bardak 400 ml falan

hoşgeldin canım takıl bize zayıfla :1::1: ben sucu başıyım. ismim ilknur hadi su içelim 3 bardak hazır berili de görmüşken hadi bakalım beroşum suuuuuu içellliiiiiimmmmm:9::9::9:

su içenleri ve kendimi alkışlıyorum:46::46::46::46::46::46:

geldim fıstık bende

Ben de beroş da gördüm o ışığııı :9: /QUOTE .!.:
bende gördüm ama beroş okumadı galiba
kız beroş iyi bir kaptan adaysın bence sen de

okuyunca içtim çok büyük bir bardak 400 ml falan

su içenleri ve kendimi alkışlıyorum:46::46::46::46::46::46:
hoşgeldin bebişim bencede beroş olsun kaptan hem iyi bu konuda güzel de yönlendiriyo ama ilk önce bi ecza.mis a danışalım onun onayını alalım çünkü eski kaptan izindeymiş eğer o gelince kırılırsa üzülürüm onu bi kalemde diskalifiye de etmeyelim. bu arada su için sana da alkış ve öpücükler. :46::46::46::46::46::46::54::54::54::54::54: benim 2 litrenin dolması için 1 bardağım kaldı hızlıyım galiba su konusunda. diete başlamadan önce aklıma gelmezdi hiç burda coştum resmen :1::1::1::9::9::9::9:

kelebek hiltoncuk paris hiltondan da güzelsin maşallah
çok da :nazar::nazar:

yakışmışsınız yazmıştım çıkmamış :nazar::nazar:

Ayy çok teşekkür ederimmm :17: Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inşallah hep mutlumesut olalım :29:

berenvildan,bur50 valla ben de sayenizde içiyorum yaniii,bugün 1,5 litre oldu bile benim deeee olleyy :52::10::9:

Bir de kızlarrr menüsünü düzenli yazmayanlar varrr...dikkat dikkat beroş ve berenvildan sizi mahveder bakınnn, biri kalori cadısıı biri su cadısııı :9:

Son düzenleme:
kaptan olamam canocanlar biriniz olun ben desteklerim ama yazim hesaplamalarla hiccccccccccccc ugrasamam bende bur50 yi dusunmustum o iyi yapiyor bu hesaplamalari
yada bernvildan kotasida acildi biraz takimin isleriyle ugrasirda su icelim su icelimi demeyi unuturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kaptan olamam canocanlar biriniz olun ben desteklerim ama yazim hesaplamalarla hiccccccccccccc ugrasamam bende bur50 yi dusunmustum o iyi yapiyor bu hesaplamalari
yada bernvildan kotasida acildi biraz takimin isleriyle ugrasirda su icelim su icelimi demeyi unuturrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kuşum benim kota çabuk doluyo bu hesaplamalardan da hiiiç anlamıyorum bebeğem yaaa

ben suyu hiç unuturmuyum kuşum bak şimdi yine su içesim geldi. hadi kızçeler suyaaaaaa 3 bardak hadi bakeeeeemmm :7::7::7:

kelebeğim hiltonum nerdesin bakem sen hep uçuyon kaçıyon kayboluyon bak benim kota açıldı konuşcak kişi yok ağlıyorum haaa :14::14::43::43::43:

Back
X