artık sporu arttırmanın zamanı geldi diye düşünüyorum fırsat bulup uzun süreli yürüyüşler yapamıyorum o yüzden her gün 1 saat yürüyüş şartı getirdim bu 15 er dk lık ya da 10 dk olabilir hiç yoktan iyidir diye ve mekik sayısıda 300 50 şerli vs kaç olursa artık ve resim eklemişsiniz bel diski bende var hem tek hem de koşu bandında ben koşu bandındankini kullanıyorum ,onunlada 250 dönüş yapacağım bundan sonra dediğim gibi rakam gece tamamlanmalı ama yeteri kadar yapabildiğim kadar diyeyim bazen aniden bırakabiliyorum ,
bacak egzersizlerine de başlamam lazım odun gibiler hala hiç bir azalım yok durduğu yerde duruyor 60 cm şuan tek bacak kalınlığım ,benden böyle ,yarın aktif girip sohbete katılırım kızlar,iyi geceler tüm geçmişi okudum ,rakibem güzel ilerliyor bakalım perşembe günü inşallah ikimizde yeterince çok veririz
bacak egzersizlerine de başlamam lazım odun gibiler hala hiç bir azalım yok durduğu yerde duruyor 60 cm şuan tek bacak kalınlığım ,benden böyle ,yarın aktif girip sohbete katılırım kızlar,iyi geceler tüm geçmişi okudum ,rakibem güzel ilerliyor bakalım perşembe günü inşallah ikimizde yeterince çok veririz