• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

artık sporu arttırmanın zamanı geldi diye düşünüyorum fırsat bulup uzun süreli yürüyüşler yapamıyorum o yüzden her gün 1 saat yürüyüş şartı getirdim bu 15 er dk lık ya da 10 dk olabilir hiç yoktan iyidir diye ve mekik sayısıda 300 50 şerli vs kaç olursa artık ve resim eklemişsiniz bel diski bende var hem tek hem de koşu bandında ben koşu bandındankini kullanıyorum ,onunlada 250 dönüş yapacağım bundan sonra dediğim gibi rakam gece tamamlanmalı ama yeteri kadar yapabildiğim kadar diyeyim bazen aniden bırakabiliyorum ,
bacak egzersizlerine de başlamam lazım odun gibiler hala hiç bir azalım yok durduğu yerde duruyor 60 cm şuan tek bacak kalınlığım ,benden böyle ,yarın aktif girip sohbete katılırım kızlar,iyi geceler tüm geçmişi okudum ,rakibem güzel ilerliyor bakalım perşembe günü inşallah ikimizde yeterince çok veririz :52:

Kızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?
biraz zorlarsan neden olmasın canım azim yaparsın bizde yardımcı oluruz. ama internette daha yoğun bulun ki yardımcı olabilelim :34:
Keşke öğlen de bi şeyler yesen canım yoksa gerisi gayet kral :46: ya şubat biraz erken olmaz mı tatlım 10 kilo yani, 5 falan normal olur ve gayet de iyi olursun yani :34: Şok diyet yapıp açlıktan kırılman lazım o da hiç sağlıklı olmaz benim fikrim tabi buu :19:

Veee herkesee iyi gecelerrr...
günaydın canım :9:
aramıza hoşgeldin canım. menünde gayet güzel yazıları okudum et yemeyi seviyormuşsun ben de çok severim etin her türlüsünü ,
bende bende tam etçiyim yahuuuu
mrb kızlar gecenin karanlığında çocukların yatışından sonra ancak fırsat bulup girdim ,haftasonu evde yoktum eşim sağolsun yüzmeye gidiyor çocukların yemekleri vs derken akşam oluyor sonra hayatın koşturmacası derken giremedim ,haftaiçi daha istikrarlı giriyorum ,bu arada cumadan sonra haftasonu yani biraz cozuttum diyebilirim :53: kendinden gıcık alıyorum , bugün de niyetliydim menümü yazayım
iftar : 1 kupa 9 lu çay
1 activia kahvaltı zamanı gevreksiz olarak saat 5 te yenildi
ara: yarım kücük nar +çeyrek ayva
saat 22:00 da 3 dilim ekmek içine kaşar peyniri ve 3 dilim sucuk nefsime yeninldim tos yaptım ve yedim sahur olarak kabul ettim
spor: 150 mekik 15 dk yürüyüş koşu bandında, ve koridorda 500 adımlık yürüyüş yaptım
3 lt su tükettim
yarında niyetliyim inşallah ,

ekmekler fazla olmuş sanki bebişim ama oruç tutuyosan lazım sana. başka türlü halsiz kalırsın

Keşke öğlen de bi şeyler yesen canım yoksa gerisi gayet kral :46: ya şubat biraz erken olmaz mı tatlım 10 kilo yani, 5 falan normal olur ve gayet de iyi olursun yani :34: Şok diyet yapıp açlıktan kırılman lazım o da hiç sağlıklı olmaz benim fikrim tabi buu :19:

Veee herkesee iyi gecelerrr...

şok diyet yapmayın ben yaptım pişman oldum. diet esnasında oh verdim dedim ama şok diyet bitip normale dönünce verdiğimi de geri aldım...yine karar sizin tabiii...

günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
-soğan domates bir tutam kaşar peyniriyle yağsız 1 yumurtadan omlet
-1 fincan kiraz saplı form çayı
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
-brokli ve soğanı haşladım üzerine kekikli yoğurt döktüm 1 kase yedim
ara:
-1 fincan limonlu form çayı
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
spor yok 2 gündür yapamıyorum

günaydın arkadaşlar. dünkü menümü yazayım da beni bi yorumlayın kuzucuklarım yaaa...
sabah:
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
ara:
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su
menun cok guzel
ama brokoliye yogurtta soganda yakismaz canim
keske brokoloyi az yagda kizartsaydin yada salatasini yapsaydin
brokoli en iyi patatesle yakisiyor
yada azcik princle plav gibi yap doyurucu olur bir tanem

menun cok guzel
ama brokoliye yogurtta soganda yakismaz canim
keske brokoloyi az yagda kizartsaydin yada salatasini yapsaydin
brokoli en iyi patatesle yakisiyor
yada azcik princle plav gibi yap doyurucu olur bir tanem

hay allah razı olsun kuşum. hiç beğenmedim zaten öğüre öğüre zorla yedim zaten. bidahakine patatesli haşlayayım daha iyi olur

günaydın kızlar
dün akşam giremedim menümü de yazamadım
şimdi yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 zeytin
öğle
yarım simit
biraz peynir
bir türk kahvesi
1 avuç antep fıstığı
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek

yarım saat yürüyüş
10 katlı merdiven çıkma
bol su bol bitki çayı

artık sporu arttırmanın zamanı geldi diye düşünüyorum fırsat bulup uzun süreli yürüyüşler yapamıyorum o yüzden her gün 1 saat yürüyüş şartı getirdim bu 15 er dk lık ya da 10 dk olabilir hiç yoktan iyidir diye ve mekik sayısıda 300 50 şerli vs kaç olursa artık ve resim eklemişsiniz bel diski bende var hem tek hem de koşu bandında ben koşu bandındankini kullanıyorum ,onunlada 250 dönüş yapacağım bundan sonra dediğim gibi rakam gece tamamlanmalı ama yeteri kadar yapabildiğim kadar diyeyim bazen aniden bırakabiliyorum ,
bacak egzersizlerine de başlamam lazım odun gibiler hala hiç bir azalım yok durduğu yerde duruyor 60 cm şuan tek bacak kalınlığım ,benden böyle ,yarın aktif girip sohbete katılırım kızlar,iyi geceler tüm geçmişi okudum ,rakibem güzel ilerliyor bakalım perşembe günü inşallah ikimizde yeterince çok veririz :52:

bu spor çok ii hergün uyabilirsen süper

sabah:
ara:
-1 avuç leblebi
öğle:
ara:
akşam:
-1 kepçe etli nohut
-3-4 kaşık pirinç pilavı
1-2 kaşık yoğurt
2 litre su

menün güzel cnm ii gidiyoruz takım olarak:nazar::nazar:

Bugünkü menümmmm:

Sabah:
1 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
biraz peynir
2 zeytin
1 şekersiz çay

Öğlen:
1 kase ezogelin çorba
1 dilim kepek ekmek

Ara:4 kuru incir
7-8 adet fıstık

Akşam:
1 dilim kepek ekmek
1 tabak yoğurtlu haşlama ıspanak yemeği

1 yeşil elma
Yarım portakal

SU:2 lt
Spor:50 mekik+biraz bel diski

Dikkat dikkattt şeker yokk çikolata yokkk :9::9: az ekmek fazla kaçmış da sankiiii :45: gerisi iyi gibiii :34:

kelebek hiltoncum menünde sporunda iii

Kızlar benim 4 şubata kadar 59 olmam lazım :| imkansız mı sizce ?

imkansız değil cnm ama bencede şok diyet yapma

günaydın kızlar
dün akşam giremedim menümü de yazamadım
şimdi yazayım
sabah 1 haşlanmış yumurta
1 ceviz
2 zeytin
öğle
yarım simit
biraz peynir
bir türk kahvesi
1 avuç antep fıstığı
akşam
1 tabak kuru fasülye
1 dilim ekmek

yarım saat yürüyüş
10 katlı merdiven çıkma
bol su bol bitki çayı
kuzucum aralar nereye kaçmış bul bi getir onları kulaklarını çekelim.araları yap ki metobolizman tembelleşmesin bebiş
nerdesiniz kızlaaar merak ettim sizi

burdayım canım kimse olmayınca sıkılıp face de takılıyom.

kuzucum aralar nereye kaçmış bul bi getir onları kulaklarını çekelim.araları yap ki metobolizman tembelleşmesin bebiş

cnm ben araöğün yapmamaya çalışıyoruum bazen yapıyorum ama bu sıralar karataya taktım o araöğünü önermiyor

burdayım canım kimse olmayınca sıkılıp face de takılıyom.

evt yaaa pek kimse olmuyo sabahları bende akşam zor giriyorum

cnm ben araöğün yapmamaya çalışıyoruum bazen yapıyorum ama bu sıralar karataya taktım o araöğünü önermiyor

senin msjın içine yazmışım yaf nası oldu anlamadım:9::9::9::9:

senin msjın içine yazmışım yaf nası oldu anlamadım:9::9::9::9:

hııı peki o zaman benim bildiğim kadarıyla ara öğünler vücudun yağ yakım hızının düşmesini engelliyo arabaya benzin koymak gibi diye biliyorum ama koskoca karatay ablama saygım sonsuz onun da vardır bildiği :16::16:

ilk katıldığım cuma yarışması olacak:). kuralları okudum. perşembeye kadar beklioruz heralde yediklerimizi, sporumuzu yazmak için??

ilk katıldığım cuma yarışması olacak:). kuralları okudum. perşembeye kadar beklioruz heralde yediklerimizi, sporumuzu yazmak için??

hoşgeldin canım öncelikle. biz burda kardeş gibi olduk.sende bi kardeş olarak buraya gel. samimiyiz birbirimize öncelikle. ilk sayfadaki kurallarımızı oku ilk olarak. günlük yediğin menünü, içtiğin suyunu ve sporunu yaz. ve gün içinde ne kadar çok paylaşım yaparsan o kadar çabuk motive olursun bebişim. kaptanımız şuan izinde. ecza.mis kaptan yardımcımız. akşamları gelir genelde. bizde üyeleriz. perşembe günü kilo bildirimi yaparız. cuma günü de yayınlanır. yeni gelenler listeye 2 hafta sonra alınır. ama çok kilo verirsen hemen aldırırım ben seni listeye :34::34: şimdilik bu kadar bebişim. bu arada kendimi tanıtayım. ismim ilknur 28 yaşındayım. 7 yıllık evliyim ve 5 yaşında allah bağışlarsa bi bıdık kızım var resimdeki gibi. bi de canım kilo çizelgeni de yapabilirsen senin için daha kolaylık olur.

hay allah razı olsun kuşum. hiç beğenmedim zaten öğüre öğüre zorla yedim zaten. bidahakine patatesli haşlayayım daha iyi olur
sakin kiyma patelerime ya
brokoliyle patatesi az hasla firinla uzerine kasar ekle yada az krema ekle
patates dusmani brokoli katili olma ne olurrrrrrrrrrrrrrrrr

Back
X