• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

guzel bir yerde yer ayirt
bebikini anana birak
dis kapiyi acinca gorece bir yere bir not yaz yanina bir gul koy
nota yatak odasina git diye yaz
yatak odasina ona giyecegi elbiseleri ayarla koy yanina bir not birak nota banyo ya git yaz notu dudak ruju izi yap
banyoya guzel bir parfum koy banyonu yap ve su adrese gel yaz
ve sen o adreste onu bekle
herifin gelincede yemeni ye eve gelince kapinin onunde ona aldigin ic camasiri paketini eline ver
direk banyoya git hazirlan herif paketi acinca gelecegi yeri anlar herhalde
gerisi hayal gucun bebikim
bu benim gecen seneki suprizimdi
vawwwwwwwww vaybe neler var sende kısssssssssssssss:52::52::52::52:
bu arada iremcim seni biz kaptan seçelim diyoruz beril ve ben de sana yardımcı olmaya çalışırız ne dersin kuşummm :54::54:

kızlar ecz imiş çok ii yapıyor bu işi
izin alana kadar o yapsa
hem bize öğrenmemiz gerekenleri öğretse
karar defterini bilmek lazımmış ben bilmiyorum
püsküüt öle yazmış
başka kurallar da var sanırım
bide ben bazen akşamları giremiyorum nete
ama hesaplamayı listeyi falan biliyorum yardımcı olmaya çalışırım

ecz imiş de yok niyeki bişi demişmiydi
özledim onu da:43::43::43:

izin alana kadar o yapsa
püsküüt öle yazmış

yaa bebişim eğer ecza.mis gelirse ona da bi danışır öğreniriz diyoruz. birbirimize yardımcı oluruz.tabi yine karar senin.gerçekten o nerelerde 2-3 gündür gelmiyo hiçç

izin alana kadar o yapsa
püsküüt öle yazmış

bence is bolumu yapalim
takim bizim tipki yaglarimiz gibi

pilav yeme kuşum pilav yeme çok kızıyo beroş kulaklarımızı çekiyooo :4::4::4:
su pilavi bir anlatamadim
bari bulgur yeyin ya
cukulatayi biraktirdik pilav cikti basimiza

kizlar bir kahve fincani princi haslayin ama suyunu dokmeyin sogurken suyunu ceker kendi
sut kaynamaya baslayinca princi ekleyin ve princler eriyene kadar kaynatin
icine biraz kayisi kurusu biraz uzum kurusu birazda incir ekleyin yada ne seviyorsaniz abartmayin bak karismam
hepsini kaaynatin kivam almasi icin icine biraz princ unu ekleyin ve istenen kivama gelince kapatin altini
seker yok
unuttum sanmayin
kaplara koyup uzerine tarcin ekleyin catlayincaya kadar yeyin
sekeri meyveden alir merak etmeyin
tarcinda kan sekerinizi ayarlar

bence is bolumu yapalim
takim bizim tipki yaglarimiz gibi

su pilavi bir anlatamadim
bari bulgur yeyin ya
cukulatayi biraktirdik pilav cikti basimiza

ayy ben menümü yazmasam mııı tırstımmm ama cok az pilav var cok azzz :17:

kizlar bir kahve fincani princi haslayin ama suyunu dokmeyin sogurken suyunu ceker kendi
sut kaynamaya baslayinca princi ekleyin ve princler eriyene kadar kaynatin
icine biraz kayisi kurusu biraz uzum kurusu birazda incir ekleyin yada ne seviyorsaniz abartmayin bak karismam
hepsini kaaynatin kivam almasi icin icine biraz princ unu ekleyin ve istenen kivama gelince kapatin altini
seker yok
unuttum sanmayin
kaplara koyup uzerine tarcin ekleyin catlayincaya kadar yeyin
sekeri meyveden alir merak etmeyin
tarcinda kan sekerinizi ayarlar

Vay anamm tariflere bak yaaa...ay vall asenin bu tarifler çok kral da nerde bende o hamaratlıkk :52::9: akşam geldi mi anam ne yaptıysa o heçç yemeğimi de düşünemem :9: ama uyardım onu dikkatli yapıyo artık, bu akşam sadece mercimek çorba vee salataa yedik meselaaa :24:

YAAA BEN SENİN BU GIZINI DOLMA YAPAR YERİM BEROŞŞŞŞ :17::9::9:

Benim menümm:

Sabah:
Biraz peynirli sahanda yumurta
Biraz peynir
2 zeytin
1 dilim ekmek

Öğlen:
Pilav üstü et döner ama cidden pilavından çok acıcık yedimmm :17: et çok canım çekmişti yaaa :1:
Ayran

Akşam:
1 kase çorba
1 dilim ekmek
Havuç salata

1 porsiyon meyve

Su:1,5 litre
Spor:1 saat platessss

bende menümü yazam bari beroş kızmaz inşallah
sabah:
-2 tane salatalık
-2 dilim çavdar ekmeğinden salamlı tost
-1 fincan limonlu form çayı
ara:
-1 yeşil elma
öğle:
-1_2 kaşık etli nohut susuz
-1 kaşık yoğurt
ara:
-1 fincan 5i1 yerde form çayı
akşam:
-1 küçük patates ve soğanı haşladım püre yapıp içine 1 kaşık yoğurt
ara: henüz belli değil ama herhalde form çayı içerim
beroşşş nasıl kuzuuuumm
yaklaşık 2 litre su yatana kadar 2 litre tamamlanır
spor yapamıyorum 2 gündür ama yatmadan 50 mekik çekerim sözüm olsun :34::34:

:56::56::56::56::56:KAHVLTI onerim
sbah sabah sorma diye
bir haslanmis yumurta biraz peynir az ama tercihen krem olandan 1 tk biraz az ince kiyilmis maydanoz dereotu ve yesil yoganin yesil yeri
yumurta ve peyniri catalla ez iyice karissin
yesillikleri incecik dogra abartma hepsinden 1.2 dal olsun
sonra hepsini karistir ekmek uzerine bolca sur afiyet olsun
bu karisimdan iki dilim ekmek cikiyor
her bir ekmek yaklasik 100 kalori gerisini sen dusun
tuz koyma istersen peynirle yesillik yeter
ama sumak ekle boyle eksimsi bir hava veriyor hos oluyor

Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....

Slm bayanlaarr. :3: Nasilsiniz bakalim? Özlediniz mi beni? :) Ben çokk özledim sizi. :( Sizsiz diyetin de tadi yok. :/ E haliyle diyet de yok. :)) Yani azicigi yok, azicigi var. :))
Ya benim bilg e bir sey oldu. Cumartesi aksamdan beri interneti algilamiyor. İnternette sorun yok, tüm yurt kullaniyor ama benim bilg algilamaz oldu. :/ O sebepten gelememisim kaç gündür. Gelememisim diyorum çünkü ben sorunun internette degil de bilgisayarda oldugunu dün farkettim. Kusura bakmayin. :( Bugün de eczane nöbetçiydi, yarina ödev teslimi vardi derken bilgisayari bir bilene danisacak zamanim da olmadi. :/ Şimdi de tel den girdim,haber vereyim istedim. Bu tel beni fitil ediyor. >:/
Zaten yarin ve ya pers eve gidicem ins. Haftaya kadar ordayim. :) Ve karar degistirmezsem bilgisayarimi da götürmeyi istiyorum. ;) Ama bu haberin kötü kismi su ki, gelirken tekrar getirmicem bilgisayarimi.. :S
Bu arada izne bu hafta ayrilmak istedigimi söylemis miydim? İnternetsizlik yüzünden bir hafta erkene çekiyorum iznimi. Zaten finallerin stresi de bastirdi. :S Çok dua edin bana oldu mu. Eger bu dönemden dersim kalirsa mezun olamiyorum çünkü. :S

Yok cnm dememistim bir sey. :( Ben de çok özledim sizi. <3
Kuzum karar defterini bilmek her üyenin görevi. Yani ben karar defterini bilmiyorum gibi bir mazeret olmamali. :P
Hemen hatirlatayim kizlar, tüm üyeler karar drfterindeki kurallari bilmeli ve güncellemeleri takip etmeli. Ve yine tüm üyeler paylasim alanini da takip etmeli. ;)

Bennnn geldim. Kendimi tanitayim. Ben 1.55 boyunda 53 kiloyum. Universite bitince kilo vrrmeye karar verdim. Ve 16 kilo totalde vrrdim. Nisanda 50 kilo daha sonrada 49u gorerek ayrildim. Ama simdi ise basladim yorgunluk yeme bozuklugu derken paaat 4 kilo aldim. Meslegim hasta danismanligi. Ozel bi hastanedyim. Hatta diyetisyenin asistanligni yapiyorum. O verme desede taktim 45e vermem lazim.... gunduzleri girmeye calisirim. Disiplinliyim bol paylasm yaparim. Vermedende gitmem....

Hosgeldiinn. :3: Vermeden gitme zaten, biz de göndermeyiz. :P :)
Ben Ecz.imis. Takimin bu hafta izne ayrilacak elemaniyim. ;) Sik sik uzun süreli izne ayrilirim ki bakiniz sen o 16 kiloyu verirken de ben burdaymisim. :S :))
23 yasinda ögrenciyim. Finallerim baslayacak. Sonrasinda da o sehir senin bu sehir benim gezecegim(iki ablam da farkli farkli sehirlerde:( ) yeniden kendi evimde yerlesik düzenimi buluncaya kadar aranizda olamayacagim. Ama size söz olsun geldigimde 64 ü de görmüs olacagim. ;)

sinlarinda basarilar kiloya takma once derslerin
kalbi,iz yaninda unutma
seni cok sevdigimizide

yazim hatalari olmus tatlim geldinde insallah bizde seni varmak istedimiz kiloda karsilariz
bir sen vardin bizi toplayan simdi ne yapacagiz

Bu arada kurallarimiz topigin 1. Mesajinda yaziyor. ;)
En önem verdigimiz kuralimiz haftaici günde 5, haftada toplam 30 mesajin olmasi en az. ;)
Sonracigimaa, 2 haftalik deneme süren var zaten, biliyorsundur. ;)
Kalanini da okhrsun ilk mesajdan. ;)

Bu arada kurallarimiz topigin 1. Mesajinda yaziyor. ;)
En önem verdigimiz kuralimiz haftaici günde 5, haftada toplam 30 mesajin olmasi en az. ;)
Sonracigimaa, 2 haftalik deneme süren var zaten, biliyorsundur. ;)
Kalanini da okhrsun ilk mesajdan. ;)

Gunduzleri firsat buldukca yazarim. Aksamda 5 tane atmaya calisirim. 16 kiloyu nssil verdigimide bi ara firsat bulup oaylasirim doping olur tum uyelere :) fotolar ahhhhh... en guzel fark onlarda. Kurallar kabulumdur....

Back
X