• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

menün gayet güzel canım.

maşallah canım ne güzel dilleniyor minnoşun. kocakarı ilacı ne merak ettim

canım ne güzel bir gün geçirmişsin , diyeti bırakma ama kg alıcak şeyler yapma
öncelikle 2 porsiyon meyve çok geldi bana, ve zeytin sayın da çok 3 tane yeterli , aralarda yine meyve var şeker yüklü bunlar gün içinde 6 meyve yemişsin canım , 4 kestane de var ve incirde var zaten , yemeklere ağırlık vermiyor meyveye mi saldırıyorsun canım bana pek iyi dağılmış gibi gelmedi menü , eğer ekmeğin kepekse meyveyi 2 ye çekip gerisini yemeklerde kaşık arttırımı yapmandan yana

haklısın, dün çok meyve yedim. ben çoook seviourm meyveyi. dün misafir olunca evde, onlarla birlikte kaynadı:). 2 porsiyon meyve derken, mesela büyük bir elma oluyo, o yüzden 2 porsiyon olarak da yazıorum. bi daha dikkat edicem meyvelerime:((. ekmekler, ya köy ya da çavdar ekmeği falan oluyor.

hayırlı günler kızlar ,herkes iyi gidiyor sanırım moreller yüksek :3:
bende gece uyuyamadım 5 bucukta yatıp 7 de kalktım ve 15 yürüyüş yaptım koşu bandında ve 40 kalori yaktım
1 kupa 9 lu hayat çayı içip üstüne yarım lt su içtim ve yattım :) saat 9 da ve 1 de uyandım.
1 kupa 9 lu hayat çayı daha içtim ve 1 kepekli beyaz peynirli tost yedim 1 dilim ayva reçeli ve maydanoz yedim çok az, 5-6 dal
sonra yarım lt su daha tükettim.
şimdi yarım lt daha su içerek su miktarım 1.5 lt oldu
ara yapacağım activia yoğurt yicem bağırsaklarım çalışması içn ki kabızlıktan çatlattık yine :(( :53:
akşama da pırasa var ekmeksiz ve yeşil roka ,tere ile
akşamda ara olarak 1 meyve düşünüyorum o da portakal olacak

evet :) haklısın senın az kalmıs galıba öndekı şemadan onu anlıyorum :) benım da 15 kilom var inşalah onu da verebılırım 12 kılosunu verdım ama bakalim gerisi gelicekmı :) 2 hafta sonramı tam uyelik oluyo yarın verdım kiloyu yazman etkılemıyor galiba gurubu ?

son kilolar biraz zor gidiyor maalesef:(. maşallah baya güzel kilo vermişsin. kendi başına mı verdin, diyetisyen falan mı? spor da yapmış mıydın Armağancığım?

hayırlı günler kızlar ,herkes iyi gidiyor sanırım moreller yüksek :3:
bende gece uyuyamadım 5 bucukta yatıp 7 de kalktım ve 15 yürüyüş yaptım koşu bandında ve 40 kalori yaktım
1 kupa 9 lu hayat çayı içip üstüne yarım lt su içtim ve yattım :) saat 9 da ve 1 de uyandım.
1 kupa 9 lu hayat çayı daha içtim ve 1 kepekli beyaz peynirli tost yedim 1 dilim ayva reçeli ve maydanoz yedim çok az, 5-6 dal
sonra yarım lt su daha tükettim.
şimdi yarım lt daha su içerek su miktarım 1.5 lt oldu
ara yapacağım activia yoğurt yicem bağırsaklarım çalışması içn ki kabızlıktan çatlattık yine :(( :53:
akşama da pırasa var ekmeksiz ve yeşil roka ,tere ile
akşamda ara olarak 1 meyve düşünüyorum o da portakal olacak

ooo, süper menü:).iradene nazar değmesin:)). 9'lu hayat çayını hazır mı aldın cicim?

ooo, süper menü:).iradene nazar değmesin:)). 9'lu hayat çayını hazır mı aldın cicim?

canım bir haftadır kg veremiyordum regl dönemine de girince metabolizmamı çalıştırmak için az yemeye çalışıyorum.
çayları aktardan tek tek aldım canım karışımı kendim yapıyorum günde 3 kupa tüketiyorum. oruçluyken 2 kupa oluyor ,

destinayı bu haftadan ekleyebiliriz bence de menü bildirimleri de mesajlar da düzenli
mmis kayboldu bu ara,gökçeden ses yok,armagan denemede
fatos,ayyildizim ve cigdem kurallara pek uymuyoooor :19:

oyyy :emir_bebek: tabi ya her gün onunla yaşıyorum napayımmm :44:

İnşallah canım çok sağolll...midyatta neyse ki sınırda değil, snein de zor geçmiştir tabi bi de eşinden ayrı amannn :26:

ben de pek doğru bulmuyorum şahsen amaç paylaşım her an başlığa ulaşmaya çalışıyoz biz burdaaa :45:
aynen oyle herkesin bir ozel hayati var tabii
ama burada bir amac icin birbirimize destek icin toplandik
hastalik denmiyor
coluk cocuk denmiyor
is guc vs... denmiyor bir sekilde gelinip mazeret bildiriyoruz katilim yapamiyoruz diye
bu nedenle biraz daha dikkatli olalim
burada belli kurallara uymaya calisip kilo vermeyi amacladik arada bir ugranip ceeeeeeeeeeee deyip kacilacak cok topik var malesef
biraz sert oldu ama gelip gidenler sayesinde gercekten isteyerek kilo vermeye bizimle devam edeceklerede guvenim kalmadi
bazen sohbete bile girmiyorum nasilsa gidecek diye guvenmiyorum yani
biraz sert yazdim belki ama kimse uzerine almasin
yeni kardeslerim hic mi hic almasin

ben şimdi bu cumadan itibaren eklenmeyecek miyim:(? 1 hafta daha bekliycem galiba:(
ben beklemeden yanayim
listeye bir girdimi bir daha cikmiyor
isim yanina bildirim yapilmadi yazip duruluyor
yine siz bilirsiniz bu benim nacizane fikrim
motivasyon için aktif bir gruba katılmak istemiştim kızlar.sanırım doğru adresteyim.sabah yazmıştım.şimdi geçmişi oku oku bitiremedim.harikasınız harika
sende harika ol bizimle ol seker

Evet buyur canım demiştik biz de katılımına göre 2 hafta sonra sende listede olursunn :34::34:

evet bence artık kuralı katı olarak işletelim mesaj sayan bi arkadaşımız hala yok sanırım, artık olsun ve 2 hafta üstüste 30 altında kalanı cızalım :41: ama tabi ki bazı durumları affederiz (sağlık durumlarıdır,tatildir,düğündür falann:33::9: )
bence iki hafta kuralina uyulmali
kaptanligi istemedim cunku burellim gibi yakismazdi bana
ama mesajlari saymak istiyorum sizcede uygunsa
cunku burda biraysel basarinin yaninda takimcada bir agirligimiz var haftalardir o nedenle bir butun oldumuz bilincini unutmayalim
baska takimlar kan kaybederken hemde bayagi oturmus takimlar biz yeniden ayaga kaldirdik bu takimi
hem ecz.misin emaneti farkindamiyiz
10 kiloyu bu takimda verdim ve daha gidilecek bayagi bir yolum var kizlar
cnm katılımın ii bu şekilde devam edersen bu hafta ekleriz seni de

kıslar o zaman sizde onay veriyosanız bugünde itibaren mesajları sayalım 2 hafta 30 mesaj kuralını uygulayalım:51::54::8::8::12::12::12::12:
uygulayalim canim hemde tezelden
ben hayatımı baya iş ev arası yaşiyormusum kimi segilisıyle kımı nısanlısı kımı eşiyle mutlu banada kılo vermek kaldi galiba mutlu olmak için :( :) hepinizin mutlulugu daim olsun :)
sen kendinle mutlu olmaya baslayarak basla canim
sen mutlu olursan inanki mutluluk bulasir yanindakilere

bir karar verelim ve son iki haftada 30 mesaji doldurmamis arkadaslari gelmek istemedikleri yere gelsinler diye beklemeyelim derim

son kilolar biraz zor gidiyor maalesef:(. maşallah baya güzel kilo vermişsin. kendi başına mı verdin, diyetisyen falan mı? spor da yapmış mıydın Armağancığım?

dıyetisyene başda gıtım ama onun verdı benım bunyem kılo vermedı 2 hafa denedım ama olmadı sonra vücudumun tepkılerıne göre nasıl kılo vermem gerktını buldum ona göre verıyorum kılolardan dolayı dıyabet olma rıskıde vardı şimdilik veriyorum ama kılom azaldıkça verme hızım düşüçek buda muhtemeden 74 dusunce olcak cunku boyum 76 yı kaldıra bılıyo sonrası iin benım kılo vermem hızımda yarıyarıya düşücek :)

kızlar kurallara uyamıyor diyorsanız ben gruptan çıkışımı isteyebilirim.
her gün düzenli girip menü paylaşmasamda her gün girip bakmaya çalışıyorum ,elbette hastalıklar kendi irademle olmuyor giremeyip yoğun olabiliyorum tek çocukla fır fır heryere yetişirken malesef 2 ile geride kalıyorum.
eğer kabul ederseniz bu şekilde yoksa sizi zorda bırakmak istemem çıkabilirim ,boşa yer işgal etmeyim

kızlar kurallara uyamıyor diyorsanız ben gruptan çıkışımı isteyebilirim.
her gün düzenli girip menü paylaşmasamda her gün girip bakmaya çalışıyorum ,elbette hastalıklar kendi irademle olmuyor giremeyip yoğun olabiliyorum tek çocukla fır fır heryere yetişirken malesef 2 ile geride kalıyorum.
eğer kabul ederseniz bu şekilde yoksa sizi zorda bırakmak istemem çıkabilirim ,boşa yer işgal etmeyim

sen degilsin canim
sen hem oruclusun ve yetmiyormus gibi hala bizimlesin
nasil boyle dusunursun

67 ile başladım ben,hedef 57 şu aralar 64 65 arasındayım :31: hızlanmalıyımmmm...:52::9: ben hayatta haftada 2 kilo vermedim yaaa :8:

bence azm edersen olur burda bır sırda verım :) azımle ılgılı benım ilk okulda o kadar temeldımkı bır hocam okuldan alınmamı ıstemısti :) bende ona hırs etım lıseyı derceyle bıtırp şimdi 2 ünı ye gitim :) belkıde hocayı kınlenıp hiç bir şey yapmasaydım şimdi nerde ne yapıyodum onun gıbı sende hırs et emın ol 3 bile verırsın :)

karışımda mate yaprağı,biberiye,funda yaprağı,yeşil çay,sinirli ot,çobançökerten,bilye kekik,barutağacı kabuğu ,cinnema,

seni goremedigimde birseymi oldu diyorum merak ediyorum
hem oruclusun hemde az yiyorsun
sagligin onemli biliyorsun degilmi canim

seni goremedigimde birseymi oldu diyorum merak ediyorum
hem oruclusun hemde az yiyorsun
sagligin onemli biliyorsun degilmi canim
canım valla kızımla uğraşıyorum cumadan pazara kadar ateşliydi , pzt ateşi geçti salı 1 yaş aşısını yaptırdım gece uyuyamadığımda geliyorum geçen haftalar taşınıcam derken oğlan hasta derken ihmal ettim. oruçluydum malum gece uyumayınca öğlene kadar uyuyor oluyorum sonrada kız besle yemek yap oğlan geldi onu yedir akşama koca gelicek ona yemek yap derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum :( geçen hafta kg veremedim bu hafta listeye güzel kg vereyim diye oruçta tutmadım açıkcası cünkü oruçlu iken ne yürüyebiliyorum ne de çay filan içemiyorum. haftaya da regl olucam zaten en azından 2 kg vermek istiyorum bu 2 hafta bakalım cuma gününe inşallah güzel bir rakam görücem :) hatta tartıda resim çekicem rakamı gösteren :) allahım utandırmasın bakalım akşamda yürücem

canım valla kızımla uğraşıyorum cumadan pazara kadar ateşliydi , pzt ateşi geçti salı 1 yaş aşısını yaptırdım gece uyuyamadığımda geliyorum geçen haftalar taşınıcam derken oğlan hasta derken ihmal ettim. oruçluydum malum gece uyumayınca öğlene kadar uyuyor oluyorum sonrada kız besle yemek yap oğlan geldi onu yedir akşama koca gelicek ona yemek yap derken zaman nasıl geçiyor bilmiyorum :( geçen hafta kg veremedim bu hafta listeye güzel kg vereyim diye oruçta tutmadım açıkcası cünkü oruçlu iken ne yürüyebiliyorum ne de çay filan içemiyorum. haftaya da regl olucam zaten en azından 2 kg vermek istiyorum bu 2 hafta bakalım cuma gününe inşallah güzel bir rakam görücem :) hatta tartıda resim çekicem rakamı gösteren :) allahım utandırmasın bakalım akşamda yürücem

ay deme hic
cocuklar hastalanmasinda ben sirtimda tas tasisam yorulmam 3 gundur buzde oyleydik ikizler ishal kusma
kucukta dis derdinde
ama diyet yaparken oruc tutma 1 gun tut bir gun dinlen yoksa ictigin caylar az yemen metobolozmani bozacaksin
iki kilo kalici kilo veriminde tavsiyede edilmiyor kilon yuksekse tamamda
ama hatirladim kadariyla benim kadar dombili degilsin sen
seni kiracak birsey soyledimse vabalini aldimsa lutfen kusuruma bakma
inanki sozum sana degildi yildizim

sabah:kepekli tost,öğlen:ızgara tavuk kanat,akşam:nohut yemeği salata.aralar:mandalina ve kuru kayısı.bugünde böyle geçti yeşilçay ve 1,5 lt su hergün aynı zaten

Yıldönümünüz kutlu mutlu olsun, her yıldönümünüz bol neşeli, sağlıklı, az kalorili geçsin;)). günde 1,5 saat süperr:). bne spor salonunda alışmıştım eliptik bisiklete, eve de aldık yeni. eliptik bisiklet de kullanıo musunuz spor salonunda? çoook işe yarıyo. kısa zamanda bol kalori kaybı:).
teşekkür ederim bebişim güzel dileklerin için.valla salondaki vatandaşın adını bilmiyorum da sana tarif edeyim sanki bisikleti ayakta sürüyomuşsun gibi ama pedallar da ileri doğru kollar da ileri doğru oynuyoo herhalde anlamışsındır :9::9:
tmm canım cuma sabah toplayalım ama bildirimleri
arada girip devam etmeyenler var
bu hafta kimin 2 haftası doluyo kimi eklicez mmis 2 düzenli giriyodu 2 gündür yok
başka varmı kızlar eklencek

tmm canım alalım kontrole
ben çukulata yemiyorum artık ama bu hafta aynı çıksam bile ii yani
kızlar ben bu hafta çok kötüyüm büyük ihtimal + çıkarım ama kendime ceza verdim yılbaşında abartmak yok sadece tadımlık olacak herşey

bu hafta etkilemicek canım, ama paylaşımın iyi olursa haftaya eklenirsin :34: sen yine de bizimle paylaş tabiii

hmmm...anladım canım hakkında hayırlısı olsn tabi ki öyle bi şey olmaz ben de kabul etmem..zamanı gelmemiştir :34:
bunu niye etiketledim unuttum :9::9: bu unutkanlık beni deli ediyooo
menün gayet güzel canım.

maşallah canım ne güzel dilleniyor minnoşun. kocakarı ilacı ne merak ettim

canım ne güzel bir gün geçirmişsin , diyeti bırakma ama kg alıcak şeyler yapma
öncelikle 2 porsiyon meyve çok geldi bana, ve zeytin sayın da çok 3 tane yeterli , aralarda yine meyve var şeker yüklü bunlar gün içinde 6 meyve yemişsin canım , 4 kestane de var ve incirde var zaten , yemeklere ağırlık vermiyor meyveye mi saldırıyorsun canım bana pek iyi dağılmış gibi gelmedi menü , eğer ekmeğin kepekse meyveyi 2 ye çekip gerisini yemeklerde kaşık arttırımı yapmandan yana
ah canım daha o 1.5 saat spor salonunun üstüne bide bi saat yürüyüş yaptım ama yorulmuşum
haklısın, dün çok meyve yedim. ben çoook seviourm meyveyi. dün misafir olunca evde, onlarla birlikte kaynadı:). 2 porsiyon meyve derken, mesela büyük bir elma oluyo, o yüzden 2 porsiyon olarak da yazıorum. bi daha dikkat edicem meyvelerime:((. ekmekler, ya köy ya da çavdar ekmeği falan oluyor.
bebişim köy ekmeği yeme en kalorisi yüksek ekmek o ben ya tambuğday yada çavdar tüketiyorum bilgin olsun tavsiye ederim.
sabah:kepekli tost,öğlen:ızgara tavuk kanat,akşam:nohut yemeği salata.aralar:mandalina ve kuru kayısı.bugünde böyle geçti yeşilçay ve 1,5 lt su hergün aynı zaten

canım yediklerini miktarlarıyla ve alt alt yazarsan daha rahat görülür yoksa buna yorum yapma imkanımız olmaz.

Back
X