destinayı bu haftadan ekleyebiliriz bence de menü bildirimleri de mesajlar da düzenli
mmis kayboldu bu ara,gökçeden ses yok,armagan denemede
fatos,ayyildizim ve cigdem kurallara pek uymuyoooor 
oyyy
tabi ya her gün onunla yaşıyorum napayımmm :44:
İnşallah canım çok sağolll...midyatta neyse ki sınırda değil, snein de zor geçmiştir tabi bi de eşinden ayrı amannn :26:
ben de pek doğru bulmuyorum şahsen amaç paylaşım her an başlığa ulaşmaya çalışıyoz biz burdaaa
aynen oyle herkesin bir ozel hayati var tabii
ama burada bir amac icin birbirimize destek icin toplandik
hastalik denmiyor
coluk cocuk denmiyor
is guc vs... denmiyor bir sekilde gelinip mazeret bildiriyoruz katilim yapamiyoruz diye
bu nedenle biraz daha dikkatli olalim
burada belli kurallara uymaya calisip kilo vermeyi amacladik arada bir ugranip ceeeeeeeeeeee deyip kacilacak cok topik var malesef
biraz sert oldu ama gelip gidenler sayesinde gercekten isteyerek kilo vermeye bizimle devam edeceklerede guvenim kalmadi
bazen sohbete bile girmiyorum nasilsa gidecek diye guvenmiyorum yani
biraz sert yazdim belki ama kimse uzerine almasin
yeni kardeslerim hic mi hic almasin
ben şimdi bu cumadan itibaren eklenmeyecek miyim

? 1 hafta daha bekliycem galiba
ben beklemeden yanayim
listeye bir girdimi bir daha cikmiyor
isim yanina bildirim yapilmadi yazip duruluyor
yine siz bilirsiniz bu benim nacizane fikrim
motivasyon için aktif bir gruba katılmak istemiştim kızlar.sanırım doğru adresteyim.sabah yazmıştım.şimdi geçmişi oku oku bitiremedim.harikasınız harika
sende harika ol bizimle ol seker
Evet buyur canım demiştik biz de katılımına göre 2 hafta sonra sende listede olursunn 

evet bence artık kuralı katı olarak işletelim mesaj sayan bi arkadaşımız hala yok sanırım, artık olsun ve 2 hafta üstüste 30 altında kalanı cızalım
ama tabi ki bazı durumları affederiz (sağlık durumlarıdır,tatildir,düğündür falann
)
bence iki hafta kuralina uyulmali
kaptanligi istemedim cunku burellim gibi yakismazdi bana
ama mesajlari saymak istiyorum sizcede uygunsa
cunku burda biraysel basarinin yaninda takimcada bir agirligimiz var haftalardir o nedenle bir butun oldumuz bilincini unutmayalim
baska takimlar kan kaybederken hemde bayagi oturmus takimlar biz yeniden ayaga kaldirdik bu takimi
hem ecz.misin emaneti farkindamiyiz
10 kiloyu bu takimda verdim ve daha gidilecek bayagi bir yolum var kizlar
uygulayalim canim hemde tezelden
ben hayatımı baya iş ev arası yaşiyormusum kimi segilisıyle kımı nısanlısı kımı eşiyle mutlu banada kılo vermek kaldi galiba mutlu olmak için

:) hepinizin mutlulugu daim olsun :)
sen kendinle mutlu olmaya baslayarak basla canim
sen mutlu olursan inanki mutluluk bulasir yanindakilere
bir karar verelim ve son iki haftada 30 mesaji doldurmamis arkadaslari gelmek istemedikleri yere gelsinler diye beklemeyelim derim