Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bebşm hedef kilosu yazalım daha azim yaparız ben bu hafta 66 diyorum inşallah yaparımdurum böle ama haftaya öle olmasın takımca
sonuçlar belli olunca herkes haftaya olacak hedef kilosunu yazsın bence o yöntem işe yarıyodu
benim hedef kilom 67.2
bende kitap var ama hiçbişey anlamadım yaadukan diyetine başlıyorum canımcımlrr bu böyle olmıcak yarın kitabını almak ilk işim![]()
bebiş suyun az artı döner ekmek olmazselam kızlar.nasıl gidiyo.benim eh işte.çok kötü değil ama hep böyle oluyo benim.ilk kilolar çabuk gidiyo.şu an duraklama dönemindeyim motivasyonum azalıyo sanki.bugünkü menüm
sabah:kepekli tost
ara:3 badem
öğlen:sandviç ekmek arası tavuk döner(hata)
akşam:1 çorba kasesi salata(ceza)
su:1.5 lt
sabah yok
öğlen: 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
1 activia kahvaltı zamanı yenildi
akşamdan önce 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
akşam:6 adet kücük ev poğçası kendim yaptım peynirli 1 bardak çay ile
ara vs yok poğçadan sonra spor yaptım
sporlar: 15 dk hızlı yürüyüş 6,6.5 kg hızında 40 kalori yakıldı
100 mekik çekildi
100 oklava çevirme
100 yanlara eğilme bel diski ile
30 ar yattığım yerden bacaklar yandan yukarı kaldırma iki bacak 30 ar tane
düz yatıp plates lastiği ile 30 ayaklar yukarı kaldır indir, yana aç kapa 30 ar tane,makas hareketi 30 tane
dizler karnıa çekilme 50 adet
100 tek bacak sayarak 100 bisiklet çevirme
olduğun yerde tek bacak sayarak uyguladım mars 600 sayma
10 ar adet dambul kaldırdım sağ kol sol kol. bu sayıyı arttırıcam ama direk kas olmasını istemiyorum ,kas sevmiyorum çünkü
3 lt su
gunaydin herkese.......
hayirli cumalar
gunaydin herkese.......
hayirli cumalar
günaydın bebişkom sanada hayırlı cumalar.spora gtmeden önce bi ceeeee diyeyim dedim 11:30 gibi gelirim inşallah öpüyorum hepinizi gelince menümüde yazarım canlarım[
bu ne heves ilknurum ya
sabah itibariyle 81.5 oluyorum
kilo vermem durdu sanirim
dünkü poğçanın pişmanlığını yaşıyorum malesef bu kadar kalorili olduğunu bilmiyordum![]()
kg bildirimim 63.4 gr
haftaya hedef : 62.9 fazla uçmak istemiyorum ,haftalık yarım kg bile benim için harika.
sanada günaydın canım.
cuman mübarek olsun
dünkü menüm
sabah bir bardak sıcak suyun içine bır tatlı kaşiği elma sirkesi ile içtim daha sonra canım bir şey istemedı
öglen kuru fasülye ama 1 posıyonun yarısı ancak bıraz da yogurt
aksamda bır küçük kase yoğur orta boy kasede çorba
ve her yemek ten sonra yeşil çay
2.5 litre su
dünkü menüm
sabah bir bardak sıcak suyun içine bır tatlı kaşiği elma sirkesi ile içtim daha sonra canım bir şey istemedı
öglen kuru fasülye ama 1 posıyonun yarısı ancak bıraz da yogurt
aksamda bır küçük kase yoğur orta boy kasede çorba
ve her yemek ten sonra yeşil çay
2.5 litre su
heklısın normalde bu kadar az yemıyordum haftada bır gun vücüdümü dinlendiriyorum dunku giripten dolayı meyve yemek istedım ama yatak daha cazıp geldı :)yemek listelerini begeniyorum biliyorsun ama kahvaltisiz olmaz
bu arada yaptigin ise gore az yada yeterli beslendigini bir daha kontrol et istersen
az yemeyle vucut panik oluyir ve bir donemde kendini guvenceye alip yag yakimini durduruyor
sabah yok
öğlen: 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
1 activia kahvaltı zamanı yenildi
akşamdan önce 1 su bardağı 9 lu hayat çayı
akşam:6 adet kücük ev poğçası kendim yaptım peynirli 1 bardak çay ile
ara vs yok poğçadan sonra spor yaptım
sporlar: 15 dk hızlı yürüyüş 6,6.5 kg hızında 40 kalori yakıldı
100 mekik çekildi
100 oklava çevirme
100 yanlara eğilme bel diski ile
30 ar yattığım yerden bacaklar yandan yukarı kaldırma iki bacak 30 ar tane
düz yatıp plates lastiği ile 30 ayaklar yukarı kaldır indir, yana aç kapa 30 ar tane,makas hareketi 30 tane
dizler karnıa çekilme 50 adet
100 tek bacak sayarak 100 bisiklet çevirme
olduğun yerde tek bacak sayarak uyguladım mars 600 sayma
10 ar adet dambul kaldırdım sağ kol sol kol. bu sayıyı arttırıcam ama direk kas olmasını istemiyorum ,kas sevmiyorum çünkü
3 lt su
günaydın cicim. hedef kilon, başlangıç kilon; bunları belirtsen çizelgende, daha iyi olurdu sanki. çünkü böyle olunca vücu kitle indeksin hedefine göre aneroksiyaymış gibi gözüküyor.
bunu cicili bicili görunce dayanamadım :) ilerde degiştiririm itiraf edım o rakamları görmekten hoşlanmıyorum :)
tahmin eder gibi oldum bu durumu ama sen nasıl istersen, öyle olsun tabiki cicim:).
ben samimiyetten 'sen' diye hitap ettim ama, nasıl istersen öyle hitap edebilirim:). işteyim ama iş yok şu anda:).