• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

spor su

destina_88
bur50 _______________ + + :46:
Ayyıldızım ___________ - + :20:
Berenvildan __________ + + :46:
Kelebek.hill___________ - + :20:
Fatoş0808 ____________ + + :46:
Oradabenisevenbirivar
ayase
tombikella

şunu bile hazırlamak içinn 10 dakika uğraştımm sakın ne var demeyinn uğraştırdı valla :9::9::9::9::9:

Arkadaşlarr su spor miktarını belirtmeyenlerin yanları boş dünkü spor ve sularımız bunlar yazarsanız eklerimm :16::16::16:

günaydın kızlar dün spordan sonra uğrayamadım. Dün 1,5 saat yürüdüm 2,5 lt su içtim.

Bugün de lahanaya devam sabah öğlen akşam lahana çorbası . Dün de öyleydi. Kendini tanıtan arkadaşlarada teşekkürler. Rejime devam.

ekledimm cnmm maşallahh güzel yürümüşün azminin böyle devam etmesini dilerim...

kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla

Acaba diyorum bu spor su işini haftalık mı yapsak böyle unutup kaçırma ihtimalimiz yüksek gibi geldi..tabi sadece öneri, hem o gün giremeyen falan olur hopp sıra kaçar yani..
Neysee ben de kaçyorum herkese iyi gecelerr.fikirlerinizi yazın konuşuruzz :34:

hoppppppp kaçarmıı yirimm seniii:9::9::9::9: yakalarız ablamm biz onu :9::9::9::9: tabii olabilir aslındaa iremm başkann buraya önerii değerlendirmeye :36::36::36:

kızlar bugün spor salonuna gitmedim.canım hiiiçç istemedi gitmek. alışveriş merkezine gidip yürüsem mi diyorum kendi kendime yoksa - alıcam valla

neden istemedikii kuzumm sen salona başlayalı ne kadar oldu vildanncım ama istemiyosa gitme tabii değişiklik olurr gitt gezinn açılırsınn hemdee çok harcama yanlız :9::9::9::9::9:

düne ait mesaj sayıları:

fatoş0808: 23 :8::10::6:
kelebek.hill: 14:6::8::6:
bur50:13 :6::6:
berenvildan:12 :16::8:
destina:9 :52:
ayyıldızım:7 :55:
ayase:5 :24:
oradabenisevenbirivar: 2 (İzinli görünmek istiyor.) :25:
tombikella:1 :20:

artık rakibeni tutamazdım koptum ben :)) yetişebilene aşk olsun

dıt dıt bu hafta veremiceksin rakibem azaltt pilav 4 kaşığı geçmesin ,

sporlar çok güzel ama benim için gün dolu geldi, en azından haftalık yarım kg verileblir bir uygulama .bu arada 9 lu hayat çayın afiyet olsun canım ,

canım benim sen çok özelsin benim için ki rakamları görünce hayran kaldım azmine yine bırakmamışsın devam ediyorsun eminim ,bunca yaşadığın sıkıntıdan sonra istediğin kiloya erişiceksin

bu menüyü tutuyorum

güzel yine idareli olmuş ,kola zero iç canım aklında bulunsun şekersizmiş kalorisi kaç ki 0.2 yazıyordu sanırım ,içtim bugün
saoll cnmm gerçektenn ömrümm diyetle geçti diyebilirimm..ama nolduu hep hayal kırıklı inşallah bu sfer szinle başaracağımm..:16::16::16::16: ahh ahh neler yaşadımm bilsen medine... ahhhh.. kızz ikramm geldii kuzumm arkadaşa bana zero kola al mı diyimm kendimm zaten sevmem aramam ialmamda içmemde kuzum :)
çekilin cırcır olan dukancı geldi :3: :52:
anam anam bir haller bir haller bende o bicim
sabah yarım yumurta beyazı yedim sabah derken saat 14:00 idi
ara:1 su bardağı light süt
akşam :yulaflı krep+2dal maydanoz+1 dal tere+1 ısırım beyaz peynir
ARA:coca cola zero , serbestmiş
ara:1 çerezlik light yoğurt
midem bulanıyo su içmekten daha doğrusu ,yarın daha güzel birşeyler yicem et köfte mesela ,peynir

SU MİKTARIM 2.5 LT
SPOR YOK -
MESAJ SAYIM BUGÜN: 7
ah yavrumm kıyamam midenii bozdunn tabii :(( ama bakk bugünn et günüymüş sevinn barimm :)
günaydın kızlar, inşallah iyisinizdir ,ben dünü zor ettim valla dukan çok zor geliyor midem gar gur gur birşeyler oldu.başım bir hallerdeydi sanırım yapamacagım
bir günlük maceram burda noktalanmış oldu ,
şimdi gidip yatacagım
öğleden sonra görüşmek dileğiyle

gell öğleden sonra sen kendini biliyon cnmm eğerkii dokunuyosa bırakmalısın bencede

düne ait mesaj sayıları:

günaydınn şekerimmm maşallah çenemm düştüydü dünn :9::9::9::9:
biz görevlerimizi tamaladıkk şekerimm görevdaşımm nasılsınn bugün bakalım :) öretmenim :)

neden istemedikii kuzumm sen salona başlayalı ne kadar oldu vildanncım ama istemiyosa gitme tabii değişiklik olurr gitt gezinn açılırsınn hemdee çok harcama yanlız :9::9::9::9::9:
1 ay oldu kuzum.yok komşumla beraber gidiyoruz hafta içi 4 gün.bugün biraz rahatsızmış.gitmeyelim dedi.bende tamam dedim.bende bi alışveriş merkezine gidem de dolaşam dedim .
düne ait mesaj sayıları:

ellerine sağlık bebişiiiimm
ayy o bursa'saki alışveriş merkezi de baya büyük, gezerken baya kalori harcanır:3:

büyük büyük 3 katlı da öğle yemeğini orda yeriz de ne yeriz acepp inşallah cıs yemem

destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm

ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm

bebiş bana en yakın carefour var oraya giderim herhalde.komşumda gelcek.biraz kilolu pek yürütmek istemiyorum onu. kafa dengim biri olsaa ooooohhh ne gezerim bursa kazan ben kepçe vallaaa :9::9::9:

dünkü menümü, sporumu biraz geç yazıorum, karnelerle uğraşıoruz bu ara, yoğunum. menüm:
sahur: 1,5 kase yulaflı, sütlü müsli
iftar: 2 kepçe çorba, 4 köfte, yarım dilim ekmek, salata, 2 şeker (bunu harcamak için gece yürüyüş yaptık, yarım saat kadar:52:)
ara: 2meyve
ara: 1 meyve, 1bardak süt

spor: 65-70 dk yürüyüş
su: 2,5 lt

bebiş bana en yakın carefour var oraya giderim herhalde.komşumda gelcek.biraz kilolu pek yürütmek istemiyorum onu. kafa dengim biri olsaa ooooohhh ne gezerim bursa kazan ben kepçe vallaaa :9::9::9:

yüğrüt yürüt iylik etmiş olursunn canımmm:9::9::9::9:
ne diycemm cnmm carefour nerdeydii ben bursayıı okadar bilirimm unutmuşumm yaa ay içimm sızladıı nasıll unuturumm:14::14::14:

bu arada kendimi tekrar anlatmak istiyorum , adım medine,ankara yaşıyorum .1.56 boya sahip minnoş biriyim.
martta evlilikte 6. senemizi kutlayacağız inşallah. 28 yaşındayım
5 yaşında enes adında bir oğluşum var kendileri anaokuluna gidiyor seneye 1. sınıf inşallah
13 aylıkta rümeysa adında tombiş bir kızım var o da beşikte uyuma çalışması yapıyor şuan :emir_bebek:
ailem maraşta yaşıyor ,eşimin ailesi istanbulda burda yalnızım tek başımayım hiçbir akrabam yok :31:
ilk hamileliğime 56 kg ile başlayıp 70 ile doğuma girmiştim kızımda 56 ile kalıp 77 ile doğuma girmiştim , ilki kadar hızlı kg verirdim belki ama kızımı tek gögüs emziriyorm diye 40 ımda 62 e inmişken tekrar 70 e çıkmıştım ağustoda 70 idim,eylülde bu gruba katıldım 67.5 ile başladığım bu yolculuğuma şimdilik 61.8 ile devam ediyorum.
hedef kilom 49 fakat ne kadar aşağı düşünürsem ideal olan 52-53 e daha hızlı yaklaşırım diye düşündüm.
şimdilik böyle kızlar .hepinizi seviyorum samimi içtensiniz

ne güzel anlatmışsın kendini, çok beğendim:8:. böyle tanımak çok güzel oluyormuş daha ayrıntılı:51:
ben de eşimin ailesinin yanındayım; tek başına olmak zor ama 3 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum karadeniz'e:10::10: çok özlüyor insan ailesini.

SPOR SU

DESTİNA_88___________ + + :46:
BUR50 _______________ + + :46:
AYYILDIZIM ___________ - + :20:
BERENVİLDAN __________ + + :46:
KELEBEK.HİLL___________ - + :20:
fatoş0808 ____________ + + :46:
oradabenisevenbirivar
ayase_________________ + + :46:
tombikella

tombikellam ve ilknur ablaydı ismi aklıma gelmedii onlar kaldı bir..

1 ay oldu kuzum.yok komşumla beraber gidiyoruz hafta içi 4 gün.bugün biraz rahatsızmış.gitmeyelim dedi.bende tamam dedim.bende bi alışveriş merkezine gidem de dolaşam dedim .

ellerine sağlık bebişiiiimm

büyük büyük 3 katlı da öğle yemeğini orda yeriz de ne yeriz acepp inşallah cıs yemem

tost ya da salata mesela. ton balıklı salata:8:

ne güzel anlatmışsın kendini, çok beğendim:8:. böyle tanımak çok güzel oluyormuş daha ayrıntılı:51:
ben de eşimin ailesinin yanındayım; tek başına olmak zor ama 3 haftada 1 ailemin yanına gidiyorum karadeniz'e:10::10: çok özlüyor insan ailesini.

karadenizinn neresii oyy toprağummm benümm gell öpeyummmdaa :54::54::54::38::38::38:

destinacımm dünkü yaptığın spor ve içtiğin su miktarını yazarmısınn cnmm

ayy evet bursamın her şeyi güzell hangisine gitçenn cnm berennvildancımm

günaydın cicim, karnelerle uğraşıoruz, o yüzden yoğunum az birazcık. yeni yazmıştım sporumu ve suyumu:
su: 2,5 lt
spor: 65 dk yürüyüş

Back
X