• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

nasıl yapılıyo o?

Alıntı yapıyorsun bi' önceki liste mesajdan içinde adın yazan yerdeki yerleri dolduruyosun (geçen haftaki kilon/bu haftaki kilon/geçen haftaki-bu haftaki kilon/yüzde) yüzde hesabını önceki mesajlarda anlatmıştım okursan sevinirim tatlımm :34:

Alıntı yapıyorsun bi' önceki liste mesajdan içinde adın yazan yerdeki yerleri dolduruyosun (geçen haftaki kilon/bu haftaki kilon/geçen haftaki-bu haftaki kilon/yüzde) yüzde hesabını önceki mesajlarda anlatmıştım okursan sevinirim tatlımm :34:

tamam canım... çok özür diliyorum herkesten.. lüffen affedinnn.... :(:(:( bundan sonra öyle yapcam. :(

bu arada burda şırnaktan bahseden biri vardı.şırnakta öğretmenlik kim yapıyo??? benim sözlüm de şırnak idil de öğretmenlik yapıyo da..

tamam canım... çok özür diliyorum herkesten.. lüffen affedinnn.... :(:(:( bundan sonra öyle yapcam. :(

bu arada burda şırnaktan bahseden biri vardı.şırnakta öğretmenlik kim yapıyo??? benim sözlüm de şırnak idil de öğretmenlik yapıyo da..

aramızdaki öğretmeni açıklıyorumm : destina88 :) Sanırım bi dönem Şırnak'ta görev yapmıştı onu görmüşsündür :34:
Ayrıca özür dileyecek bi durum yok canımmm biz de bu sisteme yeni geçmeye çalışıyoruzz :34::34:

Menümm:

Sabah:
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal
1.00 x 100gr Köy Peyniri (98 kcal)98 kcal
1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
1.00 x 1 Adet Yeşil Biber (12 kcal)12 kcal
1.00 x 1 Adet Yumurta Beyazı (Haşlanmış) (15 kcal)15 kcal
0.25 x 100gr Çilek Reçeli (286 kcal)72 kcal
3.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)21 kcal
1.00 x 1 Çay Bardağı (100ml) Çay (Şekersiz) (1 kcal)1 kcal

Ara:
1.00 x 1 Fincan Türk Kahvesi (Şekerli) (23 kcal)23 kcal

Öğlen:
1.00 x 1 Porsiyon Yayla Çorbası (115 kcal)115 kcal
1.00 x 1 Porsiyon Domates Soslu Makarna (332 kcal)332 kcal

Ara:
1.00 x 1 Adet (10.5gr) Nescafe Cappucino Kahve (Şekersiz) (47 kcal)47 kcal

Akşam:
1.00 x 1 Adet Yumurta (Haşlanmış) (80 kcal)80 kcal
2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
2.00 x 100gr Brokoli (35 kcal)70 kcal
1.00 x 1 Dilim Kepekli Ekmek (55 kcal)55 kcal

1.00 x 1 Adet Elma (60 kcal)60 kcal
1.00 x 100gr Ayva (63 kcal)63 kcal

Alınan Kalori Toplamı1269 kcal

Su:2,5 lt (alıştım artık içmeyince canım çekiyyoo:9:)
Spor: bugün de yok :50: ama yarın da hava böyle güzel olursa annemle yürüyüşteyim inş.

Son düzenleme:
Canım,3 günde sadece 1 gün spor yapa bildim oda ilk gün koşu bandında,tempolu yürüyüş 5.3 km/saat((
süpersin canım
kızlar tebrikler
etap üçüncüsüyüz

ayyıldızımda bireyselde 3. olmuş tebrikler

haftaya 1. olalım inş

maşallah bizeee :46::46: ayyıldızım tebrikler bebişim

kızlar benim yiğen tekrar hastaneye yattı.bugün ziyaretine gittim.iyiydi maşallah.bu apandisit ne garip bişey yahuuu.
baya yürüdüm sporum :1saat yürüyüş olmuştur.
su malesef 1 litre anca olmuştur.dışarda koşturmacadan fırsat kalmadı suya
ayy şu okullar biran önce açılsın yahu benim bütün düzen bozuldu yaaa

bugün son mesajım bu büyük ihtimal kızım oyun oynuyo vermiyo bana bilgisayarı öpüyorum sizi kuşlarıııımm

bugünkü menüm

sabah

domates
salatalık
tere
roka
peynir
şekersiz çay
1 çay kaşığı bal

öğlen

yoğurt corbası yarım kase
kıvırcık salatası

akşam

bir kase yoğurt
100 gr çiğer

2 bucuk litre su... simdi sporumu yapıcam.30 dakka mekik çekicem.. :):):) :)

destine_88 eğer görürsen bi yazabilirmisin :):):) şırnak ortamı nasıl braz endişeliyim de...

Canım kendisi yola çıkacağını söylenişti annesini ziyarete ereğliye, büyük ihtimal bi süre görmez mesajını ama özlem kız başına kaştarmış şırnağı seninki de halleder bi şey olmaz merak etmee :31:

bugün son mesajım bu büyük ihtimal kızım oyun oynuyo vermiyo bana bilgisayarı öpüyorum sizi kuşlarıııımm

Ahh ilknur ablacım cadı berenvildan caldı seni bizden özledim valla yahuu :16::16:

Ayy menüme 2-3 avuç da leblebi ekleyim :9:

fatos ablamm, ayyıldızım ve lemancım, su ve spor bildirimlerinizi unutmayınızz :34: Ayyıldızım tebrıklerımı de ayriyeten sunarım ancak hala mesaj saymamaktasın, vall abi sen kaldın :9:

Son düzenleme:
Kimsecikler gelmemişşş...bildirim yapmamışşşş...menü paylaşılmamışşş ohoo ben de çıkarım arkadaşşş :9::8:

süpersin canım

maşallah bizeee :46::46: ayyıldızım tebrikler bebişim
teşekkür ederim canım. bu durum sonunda abarttım bugün menü yok :))

kızlar benim yiğen tekrar hastaneye yattı.bugün ziyaretine gittim.iyiydi maşallah.bu apandisit ne garip bişey yahuuu.
baya yürüdüm sporum :1saat yürüyüş olmuştur.
su malesef 1 litre anca olmuştur.dışarda koşturmacadan fırsat kalmadı suya
ayy şu okullar biran önce açılsın yahu benim bütün düzen bozuldu yaaa
geçmiş olsun canım.

bugünkü menüm

sabah

domates
salatalık
tere
roka
peynir
şekersiz çay
1 çay kaşığı bal

öğlen

yoğurt corbası yarım kase
kıvırcık salatası

akşam

bir kase yoğurt
100 gr çiğer

2 bucuk litre su... simdi sporumu yapıcam.30 dakka mekik çekicem.. :):):) :)
gayet güzel afiyet olsun canım.

Ayy menüme 2-3 avuç da leblebi ekleyim :9:

fatos ablamm, ayyıldızım ve lemancım, su ve spor bildirimlerinizi unutmayınızz :34: Ayyıldızım tebrıklerımı de ayriyeten sunarım ancak hala mesaj saymamaktasın, vall abi sen kaldın :9:
teşekkürler canım. kusura bakma akşam acile gittik kızım ateşlendi 2 gündür hastaydık ki ilerlemiş ,dikkat etmezsem de ilerlicek :( tüm önlemleri alıyoruz allaha emanet ,boğazı felaket olmuş ciger einmesin dedi doktor ,yarında sanırım az girerim ,şimdi ateş nöbetindeyim.

teşekkürler canım. kusura bakma akşam acile gittik kızım ateşlendi 2 gündür hastaydık ki ilerlemiş ,dikkat etmezsem de ilerlicek :( tüm önlemleri alıyoruz allaha emanet ,boğazı felaket olmuş ciger einmesin dedi doktor ,yarında sanırım az girerim ,şimdi ateş nöbetindeyim.

Amann minik fare hastalanmış,çok geçmiş olsun canımm..sen bana bakma genel konuşuyorum nerden bileyim..umarım hemencik iyileşiverir dönersiniz evinize,çok dikkat et kendine de bebişine dee :2:

Son düzenleme:
selam arkadaşlar dün giremedimm kusura bakmayınn ..çok hastayım ben kızlar..akşam eşim vikisleyip terletti biraz iyim kuru öksürük çok berbat şükür bugün biraz daha iyim ama durum çok fena anlatmakla olmaz görmeniz lazım yavrum arasla bile ilgilenemedim gece babası yatırmış :(

hillacim su + benim dün
sporda 25 dakka anca dayandım fenalık geçiriyodum bandın üstünde eşim de dünya kızdı hastasın hala spor yapıcam diye uğraşıyon diye...

dün menüm kalori hesaplamadım valla giremedim halim yoktu
sabah rutin kahvaltı
akşam salata sadece bide mercimek çorba öksürmekten yemek yiyemiyorum...

Back
X