az_uz (7) menu+ su+ spor+
concept(10) menu+ su+ spor+
Pusküüt(5) menu+ su+ spor- (doktordan raporlu)
fulias (5) menu+ su+ spor+
destina_88 (11) menu+ su+ spor+
kelebek.hill (11) menu+ su+ spor- (hasta)
berenvildan (6) menu+ su+ spor+
Mahurbeste (1)....beklıyoruz
melikea123 (1) --->ızın alacagını soyledın, kesınlestı mı?
degua-->hayırdır? su Canakkale gezılerınde mısın? gıtmedı sanırım mısafırler henuz:))
canım malesef dün giç mesajım yok
mısafirlerimizin bi kısmını yolculadık daha ev kalabalık bu akşam yolculamamız var bitek annemn teyzesi kalıcak bizde oda haftasonu dönmeyi planlıyor keşke hep kalsalar
ay biz böyle edi büdü pek bi yalnız kaldık ayy duygulandım bak şimdi
mısefırlıkteyız..ıkramlar gelıyor..
"oncesınde cay ıcmek ıstıyorum..kendım alırım zahmet etme" dıyoruz..ve secımı kendımız yapıyoruz.
asla "dıyetteyız..yedıklerıme dıkkat edıyorum" demıyoruz.
Nıye demıyoruz ben de bılmıyorum. ben bu tarz ortamlarda bulunamıyorum bılıyorsunuz.
sıze lazım olur belkı dıye yazdım.
(5333kıtabından..)
benim taktik se önume gelen tabağı kalabalıkda çaktırmadan masaya bırakıp sıvışmak aa çok güzel olmuş diyip kalabalıkda ev sahibinin gözunden kaçırmak genelde işe yarar
yoksa ısrarların önu arkası kesılmıyor
Sen nasıl kilo almıştın, bilmiyorum hikayeni..
5 mesaj da neymiş.. bkz: yukarı
Tarçın dedin unutmuşum dünkü mönümde yediğim meyve salatasında bol tarçın vardı..
Tarçın konusuna katılıyorum.. Türk kahvesini de tarçınla pişiriyorum..
Senin kilon ne kadar düşük.. Bildiğin manken kilosu..

Daha yeni algılıyorum.. Zaten sizleri algılamaya başladığım gün takımınızdan gidiyor olacağım..

Boyun mu kısa yoksa çok zayıf olmayı mı tercih ediyorsun?
degua keşke gelse.. Bir de bana "iyi ki geldin" falan dedi.. Kendi kayboldu ortadan..
Gelsin "çocukları yırtalım, mektuplar sende kalsın" diyeceğim..
Dünkü mönümü görürsen nasıl verdiğimi anlarsın kadiscim.. Hiç desteklemediğim şekilde besleniyorum. Her ne kadar lazım gıdaları yemeye gayret etsem de kaslarım eriyecek diye aklım çıkıyor bu kadar az beslenmekten.. Bir an önce spora dönmem lazım.. 1.5 saat spor yapan insan şimdi kuş porsiyonları yiyor.. Hayatımda böyle diyet yapmadım ben.. Çok sıkıldım, bildiğin gibi değil..
Sabahları 2 tane karışık tost yerdim ne güzel günlerdi o günler.. Öyle verdim zaten 10 küsur kiloyu da.. Böyle lokma lokma yiyerek değil.. Bakma sen kilo veriyorum diye seviniyor olsam da alt yapıda hiç ama hiç keyfim yerinde değil.. 6 hazirana kadar da olmayacak zaten.. Meğerse ben tam bir sporkolikmişim haberim yokmuş.
Şöyle olabilir..
Ev sahibi kilo sorunu olan biriyse "A-aa şekerim bi'seferden bir şey olmaz" diyebilir..

Diyetle ilgili örnek hikayeler vermeye başlar vs.. bir nevi konsantrasyon bozucu durum.
Benim bahanem genelde "bugün midem çok rahatsız" demeyi tercih ediyorum.. Konu hemen kapanıyor..
tarçınlı türk kahvesimi ay tarif isterim isterim
sen geldin ben kayıplara karıştım gibi oldu ama işte bursadan akrabalarımız gelınce gelemedim yoksa aklım burda
senin spor olayın hayaatının olmazsa olmazı eskiden beri biliyorumki sporsuz gün geçirmeezsin bunda tavizin yok
ama hastalık biraz engel oluştursada eski sisteme döneceksin bitek porsiyon ufak olunca doymada sıkıntı yaşıyorsun haklı olarak
yoğurt sevsen bulgurlu ayran aşı çorbası sıcakda hem çok besleyici hemde hafif bi alternatif olablirdi aslında sana
öyle al mektupları ver mektupları olurmu ben pamuklara sardım onları yamacımda duruyor gel bi öpeyim de gönlünü alayım
ayy tarçın akımı mı başlattık.
Ban geçen aylarda söylemiştim ya annemin bir akdaşaı var. Sabah sürahide ılık suya 1 çubuk tarçın atıyor. Bütün gün o sudan içiyor. kadın gözlerimin önünde tarçınla kilo verdi ya. Çılgın metobolizma çalıştırıyor tarçın.
tarçın olayı nı ilk 2 ay düzenli bişekilde suyu atarak içtim seninde dediği gibi kg vermemde yardımı çok tabi arada normal suyu da iiçmek lazım
yüzmek ne güzel
tavizi az hımmmm
neyse kendisi gelsin bakalım bide onu dinleyeyim de azıcık utanayım ben
burda ahvuz var da ben mi yüzmedim anacımmmmmmmmm

evet haklsın spor yapmam lazım bünyem spor yapmadan bu kadar verdirdi bana ya teşkür ediyorum kendilerine
birinci sensin canım an itibariyle ben epey fazla çıktım cumadan
şimdiden kutlarım seni
yarıştan çekiliyorummmmmmmmm
lahmacun iyi fikirrrr

nasıl oluır nasıl nasıl nasıl veririsin sen yaaaaaaaaaaaa:2::2::2::2::2::2:
merhaba bayanlar
ben 8.takımdan geliyorum
cafemiz sakini bir deguamız vardı analiz listesinde bi gördüm 65 kilo olmuş
nasıl yaptı ne etti öğrenmek için geldim
deguaaaa
duy sesimi biz seninle aynı kilolardayken nasıl oldu da sen baa bu kadar fark attınnn

kadiscimmmmmmm geldim geldim tatlım nasılsın keyifler yerindedir inşlah
senin arazi denetimleri nasıl gidiyor ?
geçen cuma65.8 idim ama buhafta 66 yı çıkmamak için çabalıyorum malum misafir olunca onlar yesin diye daha özenerek yemekler yapılıyor dondurmalar mısırlar yenıyor da
nasıl kg verdiğimi soruyorsun şöyleki canım
kaçamak yapmak gibi bi luksum yok helede haftasonları ne yesem acaba asla düşünmuyorum
tatlı düşkünlüğümn olmamasıda işlerimi kolaylaştırıyor
mumkun mertebe planlı ve düzenli beslenıyorum
ama en önemlisi havuz kapalı olmadığı sürece haftada 6 gün yüzme 1 saat ve akşamları yürüyüş
püskütüm hilalcim de gayetgüzel açıklamış gerçekten nezamn ne yiyeceğini bilirsen kg vermek kolay tabi herhangibi rahatszlğın ve insilün direnci yoksa
ve seni tanıyanların iltifatları gördükleri andaki şaşkınlıklarını görmek de ayrı bi keyif
ki bunları senninde yapabileceğinden eminim ama nasıl bi beslenme düzenin var bunu bilmediğim için yanlış bi yorum yapmak istemıyorum aklına takılan varsa yardımcı herzamn olurum tatllım
Esracımız=deguamızzz çokk düzenli bir şekilde öğünlerine ve sporlarına yüzmesine devam ediyor, dilediğinizce inceleyiniz
Maşallahı vardır, tavizi çok azdır
Çok severim ki ben onuu
hilalcimmmmmmmm bende seni çok seviyorum
istanbula gelince de mutlaka arıyacam bi bakırköyde kahve içeriz birlikte