- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
ben bu mesajı yazdığımda muhtemelen eşinle kavuşmsussndur rabbim hiç ayırmasın
bidaha mı tövbe bırakırmısın hiç
aslında en iyisi eşini hiç yalnz bırakmıycan ama buda eşe göre değişir
mesala ben kovayım özgürlüğüme düşkünümdür çok dib dibe beni bunaltıyor ama tabi evli olmadığım için o anda nasıl bir ruh haline girerrrim mechul
kızın ayrı bi güzeelği var belli zaten rabbim nazarlardan korusun
facede aktifsin neden yazmıyorsun hiç merak eettim bak şimdi
gelelim benim meseleye 2 aydır işte tanıştığım biri var ama kafamda oturmayan noktalar çok
onun ilk ilşkisi benim ve ilşkide nasıl davranılır falan bi haber
geçen bigaya gideceğimde konuştum bigada iş durumu var şehir dışına çıkmadım nasıl gidilir dedim oralı olmadı üstüne üstlük gittim döndüm 3 gün geçti ne aradı ne sordu böyle öküz işte
ınsan merak eder arar nasıl geçti falan sorar yok söyledim yüzüne neymiş aklına böyle şeyler gelmıyormuş hay senin diyesim geldi
ben düşünceli sevecen bi erkek istiyorum bu bildiğiin odun işte
hep iş iş iş aklına gelcek de arayacak aradığında da söylediği zamanda çıkcan yani mecbur tutar yapmazsan surat asar küser
bide ben yanlışlarını yüzüne söyleyince ben çok kafaya takar olurum yahu sen düşünde beni söyletme dimi ama yok işte.
ama artık içim iyice soğumaya başladı yani bi ilşkim var bile demıyorum artık bende aramıyorum
bide şu var aileden sevgi görmeyen biri sevginin ne olduğunu da bilmıyor nasıl göstericeğinide
eeyani dönüp dolaşıp ailesinin kendi ailemize yakın olma noktasına gelıyoruz
ben sevgiyle büyüyen bi ailede yetştim gözumun içine bakıldı ama karşındaki böyle senin gibi değilse zor anacım zorrrr işte...
Bir dakikaaa...
bu olayları yeni okduummmm...
Hmm kafana yatmayan bir ilişki yani baya bayaa içine sinmemiş ki be Esratoşum boşver gitsin, senin kıymetini bilmeyene verir miyiz hiç sni, zaten sevgi bağı da yok sanırım ki soğumuşsun da..
Hakkında hayırlısı olsun öncelikle ama bağ yoksa arkana bile bakmadan devam edebilirsin zaten, bu adam çekilir mi ayol