merhabalarrrr
bende geldim çok - li fatoşunuz
naıslsınız
oh esracımm haftasonun düper geçmiş ne güzel canım ilişki olayına gelince hiç uğraşma değişmez canım başta nasılsa sonuda öle gider zaten sende soğudum demişsin uğraşmana yıpranmana değmez
özlemcim düğününüz olmuş bitömiş maşallah canım allah mesut etsin sen beni unuttunn nmu ?
ooo eminoşum süpersin valla demekki en güzel haftasonu ha :) seni gidi senii rabbim kimseyi 1 günde olsa ayırmasın benima damda gitti geçenlerde 2 günlük seminere bende yanındaydım sanki adamı 1 dakika koymadım :) o denli ...telde napım allahım acı ayrılık vermesin
kelebeğim şekerim yine küslük olmuş galiba ama tatlıya bağlanmış son sayfadan anladığıma göre... az kaldı hepsi bir film gibi akıllarda kalıcak sen aynı ben gibisin senle everedtte çıkop bol bol ağlayıp herşeyi orda bırakıp geri gelelşim
zeynebim hoş geldin eymenin iyi olmasınadda sevindim canım gözünüz aydınn iz kalmamsınada sevindim canım...ne durması onu unut daha nıoldu yeni başlıyorsunuz :)
fulişim gözün aydın bitmiş açık öğretim...denetimlerinde güzel geçer inşallah canın çıktı be kuzum çalışmaktan tatil yok mu sana...
kurban olurum seni yaradana; unutur muyum kızz