mAyoyu pazardan aldım 20 tl ye çok uygun ve tek kalmıştı oda 42 beden dayanamadım aldım daraltırım diye düşünerek
velhasıl bugun götürdüm terziye anlattım yukardan daralcan kes arkadan çapraz bant koy dedim nasıl çıkcağı muamma yarın alcam bakalım
evdeydim canım ben pekde sevmem aslına bakarsan böyle oyun havaları falan
kendi düğünımde nasıl oynayacam artık figuran tutarım
bende kiraza bayılırım ama işte durum ortada yemıycezz bel bölgemizdeki yağlar gidene kadar
sonrasında ise sayılı 10-12 adet kiraz hakkım var mesala benim

karpuz hiç ağzıma sürmem annem almıştı2 hafta durdu attık düşün yanii
erzurumda mı okudu hangi bölum ?
ya aslında şehir güzel ama deniz memleketinde yetişince denizsiz biyer iyi gelmedi bana
kayak yapıyorsan bulunmaz cennet erzurum ama işte soğğugu da hiçsevmeyen ben mutsuzdum o yıllarda
hım antalyada arkadaşlarınla tatile gittğini sanıyorlar demekkii bizde sana güveniyoruz mutsuz olacağın hiçbieyi yapma seni üzmesinde izin verme tatlım
mayom içn teşekurler canım yarın alıcam terziden bakalım durum ne merkezde :)
bugun üstüne elbise falan da baktım ama bulamadım ya ben terzilik kursuna mı yazılsam boşlukdan ona sarayım yazın halkeğitimn kurslarıda eylülde başlıyor oyy yaz nasıl geccek acilen oyalanacak bişeyler bulmam lazım kafayı bir iki yemeye başladığımn resmidir
dışarda tepindim durdum bugun
kızlarla da buluştuk kpss sohbeti günceller falan sardırdık bide terzi işim vardı anca geldim eve
sen neler yaptın bakalım
taverna deme amn ha bugunde olursa artık sahilee atcam kendimi
bukdar yoğun olmasan illa gelirdin haklısın sürekli işin pc de bitip gitsin istiyorsun bide buranın sorumluluğu
kaptanlığı hilal yapsın gene