- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
(((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen bilirsin...boynumuz kildan ince adalet karsisinda:)))
oyyy kıyamam kuzummm haftasonu kaçamağı diyelim pekiiii
istiyorumki hepimiz bu mutluluğu yaşayalım ne demek canım benimmm bende hepinizi çok seviyorum diğer topiği ihmal ettim diye suçluluk bile duyuyorum inan:18::18: evet cnm okudummm cevap yazıyorum hala evet eriğim yazmıştı cnmmm çok da doğruu karatayın kolaylığı şu herkes kendi mutfağına yaşam biçimine göre şekillendirebiliyoraynen katiliyorum canim yilmadan sabirla hepimizi ve diger topikteki kizlarin menulerini inceliyo valla ve moral olarakta bize cok moral veriyo allah banucugumdan razi olsun allah onu basimizdan eksik etmesin ona hep guzel seyleri nasipetsin....cok seviyorum onu
allah senden de razi olsun cnm bnm
ya ben elimden geldigince karataya uymaya calsiiyorum ve gercekten benim icin cok cok rahat evde ne varsa onlarla yapabiliyoruz beslenmemizi
ayrica diger topikte okudun mu bilmiyorum ama yeni gelen arkadas karatayi denedi ve ilk gun sut artisi olmus bu super bir haber degil mi
emiziriyorum bahanesiyle yemeler de ortadan kalkacak$ayrica erigim miydi kimdi ineklerin emyirmesiyle ilgili bir ornek vermisti cok hosuma gitmisti benim
canim benimki hazir marketten aldim ayrica bende koy tavugu yemiyorum sanirim:18:
aslinda bende ceza alirim sanmistim bugun icin ama gelmedi
![]()
Hadi ben yattım iyi geceler
allah rahatlık versin biatnemmmm geç bile kaldınn iyi geceler başarılar
Kahvaltı
5 zeytin 2 yumurta kibrit kutusu kadar peynir
Yarım dilim ekmeğe kaymakla reçel
1 salatalık 2 domates
Öğlen
Gobitcimde hamburgeryanında icetea elma dilimli patates acı sos ketchup mayanozle...
Geç kalkmıştım zaten öğlen geç yedim o yüzden akşam acıktım diyemem 5 tane falan yaprak sarması
1 saat yürüyüş
Yaklaşık 5 saat falanda slışveriş merkezindeydim hep ayaktaydım dokaştım
Pek güzel bi menü olmadı. Nişanlımın bana kastı var durmadan yedirmeye çalışıyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oy oyy oyyyy nişanlına de ki banu abla var çok kızdı sana
Son düzenleme: