• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltım ;);) patates kızartması eşimin :47:
Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibs:(
günaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim:34::34::34:
Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannn
Evet canımm ;)öyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı :53::52:
Lahmacun midene girdigine pisman olmus :9:
canımcım yaaa kusura bakma net kesildi ayrıca derste çalışıyorum o yüzden çok takılamıyorum size...çok az zaman kaldı kpssye... hemen menümü paylaşayım...
sabah
normal kahvaltı işte yawwww valla kafam o kadar dolu ki hatırlayamıyorum..
işte zeytin 5-6 tane
çökelek maydonozlu
çay şekersiz 2 bardak
1.5 dilim ekmek

ara 3 dilim hoşbeş üzerine bol suuuu

öğle
zeytinyağlı kabak yemeği 1 tabak
cacık 2 kase

ara 1 elma
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam yiyesim gelmedi öğleyi geç yemiştik
leblebi ve aran tükettim

spor yapamadım..bir ara dışarı çıktım oğlumu gezdirdim baya yordu o beni
su içtim ama bugün takip edemedim ne kadar içtiğimi

Ayy gozum yollarda kaldi rakibem dengesiz bir menu olmus yogunluktan diyelim
Kiz hosbesin ustune bol su icince yag yakici etkisi mi oluyor Eki Görüntüle 1151885

Ferideeeee esin niye iskence yapiyo bize ne kadar oldu kizartma yemeyeli ayy bu ara her gordugumu canim cekiyo reglden dolayi galibs:(

Ohh afiyet olsun gulayim . Ne ozeniyorum su cocugunu uyutup spor yapan annelere birde derler cocuk varss hayat yok yalannn

Kiz hosbesin ustune bol su icince yag yakici etkisi mi oluyor Eki Görüntüle 1151885

bazen cok yoruluyorum evet ama eger birseyi kafama koyduysam da yaparim. uc cocuk bir koca ev isleri spor ve dersler yetismek zor ama elimden geldigince yapiyorum. bu arada sen tibet hareketlerini yapiyonmu.

günaydın kızlar. ya sanki dün tüm içtiğim sular derimin altına depolanmış gibi çok şişmişim yüzüm gözüm çok kötü. siz napıyorsunuz bakim. ben kahvaltımı yaptım birazdan dilayı uyutup spor yapmaya niyetliyim bakim:34::34::34:

Gunaydin guzellikler , bende is basi yapmadan bi sizi yokliyim dedim. Dun cokkk uzun zamandan sonra spor yapinca keyfim yerine geldi . Bi mutluyum bugun :) bol neseli herseyin yolunda ve bol kilo kaybettiren bir gun diliyorum hepimize ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir :23::23:
Bu hafta hedefin ne :8::8::8:

herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...

günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek geçmişte birikecek ya neyse artık

şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152012

kızlarr günaydınn :)
dünki menüyü yazamadım uyuyakalmışım
sabah
3 5 tane yaprak sarması
iki çatal mantı
1 haşlanmış yumurta
biraz kiraz
akşam yemeğinde yiyemeyip canımın çektiği şeyleri sabah bi iki parça yiyorum:26:

öğlen
bamya, küçük bir kesme fırın makarna, ayran, yeşil salata, kiraz

akşam
yarım adana dürüm:18: ayran

ve spor yok uyuyakaldım dinleniyim de kondisyon bisikleti çeviriyim derken... ev bakmaya gittik de dün
büyük ihtimal cezalıyım dimi :1:

Günaydınnnn meleklerimmmm:16::16::16::16::16:

kızlarr günaydınn :)
dünki menüyü yazamadım uyuyakalmışım
sabah
3 5 tane yaprak sarması
iki çatal mantı
1 haşlanmış yumurta
biraz kiraz
akşam yemeğinde yiyemeyip canımın çektiği şeyleri sabah bi iki parça yiyorum:26:

öğlen
bamya, küçük bir kesme fırın makarna, ayran, yeşil salata, kiraz

akşam
yarım adana dürüm:18: ayran

ve spor yok uyuyakaldım dinleniyim de kondisyon bisikleti çeviriyim derken... ev bakmaya gittik de dün
büyük ihtimal cezalıyım dimi :1:

sabahkileri tadımlık yemişsin ve sabah olduğu için onlara ceza yok telafi şansın vardı kirazımm makarna azdır inşşş:26: amaaaaa akşamki dürüm nedirrr üstelik sporda yapmmaışsın cnmcımmm şirinemin tavası gelsinmiii:23::23::23: ceza elbette olacak:9::9: 15 dl ip atlama günlük sporuna ilaveten tabikiii
kolay gelsinnn kuzummm:29:

günaydınlar selamlar hepinize biraz yoğunum bu gün gelemicem pek geçmişte birikecek ya neyse artık

şimdi bi yeşilçay içeyim aklıma gelmişken sizede ısmarladım
Eki Görüntüle 1152012

günaydın neslicimmmm tşkler cnmmmmm

herkese günaydın arkadaşlar...... bol eksili bir gün diliyorum herkese...

günaydınnnn cnmmmmm inş tatlımm:16::16:

Günaydın arkadaşlar. Ben 3. takımdan Eda.
Nasılsınız?
Feride rakiben benim. Dişli rakibimdir :23::23:
Bu hafta hedefin ne :8::8::8:

oooo kaçak Edacımmm hoşgeldinnnn:16::16:

ellerine sağlık cnmmmm tavayı haketmişşşş:4::4:

Gunaydin guzellikler , bende is basi yapmadan bi sizi yokliyim dedim. Dun cokkk uzun zamandan sonra spor yapinca keyfim yerine geldi . Bi mutluyum bugun :) bol neseli herseyin yolunda ve bol kilo kaybettiren bir gun diliyorum hepimize ;)

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Günaydın Ayçacımmmm spor başlıbaşına mutlulukkkk inş tatlımmm hepimiz için:16::16:

afiyetsolun feridemmm enişte biraz örnek alsın seniii:47::47::47:

günaydın cnmmmm çok sıvı içmişsin cnmmm ama neden şişlik yaptıki:26::26: bizim bugün günümüz var öğleden sonra yokum sabahtan bitirdim işleri

cepten ara ara bakarım yine:38:

günaydınnnn cnmmm:38:

Ben günde en az 5 mesaj yazamam ki :( hem bazen hiç giremediğim bile oluyor KK'ne. Malum iki çocuk var ve de biri daha 4 aylık. Üstelik bir tek geceleri girebilme imkanım oluyor ki bu saatlerde ne kadar verimli olur mesajlarım, tartışılır. Neyse ben de daha sonra katılırım takıma. Belki ilerde. Size başarılar dilerim kızlar :)

Hoşbuldum canımmm tekrardan:)
Valla ne yalan söyliyim ekmeksiz yemek beni biraz zorluyor. Bu ara hep salataya ağırlık verdim açıkçası daha tam anlamıyla bir diyet menüsü oturtamadım sadece zararlıları kestim. Karataydan esinlenerek:) Ceviz, badem zaten seviyordum şimdi ekmek yerine onları tüketiyorum. Pirinç, makarna yerine bulgur pilavı yiyorum azcık. Falan filan. Yani şu an için bu bile hafifletti diyebilirim:) insallah hep beraber daha hafif günlere diyorum:)

bitanemmm takımda misafir olarak yazabilirsinnn istediğin zaman bekleriz cnmmm ceviz ve badem çiğ olacak yalnız 1 haftayı ekmeksiz atlatırsan bir daha aramazsın tatlımmm bulgur pilavını 3 kaşık yiyebilirsin :38:

Evet canımm ;)öyleydi ,ama 2taneyı götürdüm ,sonrasında 1saat tempolu yuruyuş ,30dk da egzersiz vs yaptım ..yediklerimden eser kalmadı :53::52:

:4::4::4: sporla yakmışsın neyseki yoksa ceza geliyordu afiyetolsun cnmmm

Sabah ;kkk
Akşam 2lahmacun ,salata ayran ..
1saat yuruyuş ,30dk egzersiz
Su;2,5litre

:nazar::nazar::nazar: afiyetolsunn

canımcım yaaa kusura bakma net kesildi ayrıca derste çalışıyorum o yüzden çok takılamıyorum size...çok az zaman kaldı kpssye... hemen menümü paylaşayım...
sabah
normal kahvaltı işte yawwww valla kafam o kadar dolu ki hatırlayamıyorum..
işte zeytin 5-6 tane
çökelek maydonozlu
çay şekersiz 2 bardak
1.5 dilim ekmek

ara 3 dilim hoşbeş üzerine bol suuuu

öğle
zeytinyağlı kabak yemeği 1 tabak
cacık 2 kase

ara 1 elma
1 fincan az şekerli türk kahvesi

akşam yiyesim gelmedi öğleyi geç yemiştik
leblebi ve aran tükettim

spor yapamadım..bir ara dışarı çıktım oğlumu gezdirdim baya yordu o beni
su içtim ama bugün takip edemedim ne kadar içtiğimi

hoşbeş yakışmamış oraya:19: bol su içerek yakmışsınnnn şlirinemin tabiriyle :9::9: 1 çay bardağı leblebi bir dilim ekmeğe eşit cnmcım aklında olsunn
salata filan yeseydin bitanemm:29:

Sporda tamam artık yoruldum bugun

Iphone dan gönderildi

harikasın Sindicimmm:46::46::46::46:

alistim arik yaw:)))

sabah kizim icin kalk otur kahvaltidan bise anlamadim. sonra da basima bir agri girdi cok kotu. biraz sıkıntı yasadim. sonrasin da da acikmaktan korktum. kendimi ayrana verdim. ayrica cok severim ayrani

su o zaman uc litreydi uzerine biraz daha ayranla bir soda ve daha da su var ama biliyomusun sanirim alkali hale geldim soylemesi ayip idrarim seffaf oldu kac gundur.

çok aşırı sıvı böbreklerini yoracak diye korkuyorum Gülaycımmm:26:

Bu gun fitneste degil denizkenarinda 35 dk yuruduk esimle gelincede fitnese ugradim 10 dk eliptik yaptim yeter artik bu gunluk

Cilbira bayilirim himmmm olsada yesek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bencede yeter cnmmm bileğini zorlamadan en güzelini yapmışsın:46::46:

anam bu tibet neymis oyle ilk harekette midem bulandi ikincide altiyi zor yaptim. benim kilomun buyuk cogunlugu zaten bacaklarda bu bel nasil kaldirsin bacaklari:))) sonuc elli kilo olmadan benim bu hareketleri yapmam zor. ben callenimi yapim bisikletime binim eger cakralarin acilacagi varsa acilir zaten yoksa elli kilo olana kadar kapali kalsin:)))

anam bu tibet neymis oyle ilk harekette midem bulandi ikincide altiyi zor yaptim. benim kilomun buyuk cogunlugu zaten bacaklarda bu bel nasil kaldirsin bacaklari:))) sonuc elli kilo olmadan benim bu hareketleri yapmam zor. ben callenimi yapim bisikletime binim eger cakralarin acilacagi varsa acilir zaten yoksa elli kilo olana kadar kapali kalsin:)))

Gülaycımm 3 tekrarla başlayacaksın hareketleri ilk haftamda ben de zorlandım açıkçası hareketleri yaparken sonra alıştımm bir beş kilo sonra başlarsın o zamann :13:

Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim rakibem eylül kayıplaramı karıştı yoksa benmi göremiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet gülşahım kayıplarda yine birde onun laptop sorunu vardı ondan sık gelemiyor :4::4:

sweetcim kk pro olanlarin avantaji var mi
ne oluyo pro olunca

bitanemm yazı stilini kalıcı ayarlıyorsun büyüklüğünü de forumlarda görünmeden gezebiliyorsun ayrıca mesajlar arasında beklemek zorunda kalmıyorsun onun haricinde bir avantajı varmı bilmiyorum:44::44::44:

http://www.youtube.com/watch?v=HpBHS-AVLA8
bunu izledim pekte zor gelmedi sanki birkaci callende ona benzer yaptigimiz hareketler
deneyebilirim birgun

bence yaparsınız zor değil çünkü püsküütün hareket yaparken derlediği tiyolar var kk daki tibet topiğine bakabilirsiniz kedicik ve püsküüt çok güzel paylaşımlar yapmışlar

hımmm 1 dilim ekmege denk geldiğini bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli yerim banucum....offf yaa mecburiyetten oturmak ne kadar can sıkıcı birşey...valla şu kpss geçsin bir dakika evde durmiycam allah izin verirse....kocam yanımda değil çalıştığı için ama adam halimi görüp bana acıdığı için sınavdan sonra hemen gelme annenlerin yanında dinlen tatil yap dedi yaaaa....inşallah sınavım güzel geçer de gerçekten tatil gibi tatil olur....

şu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)

evet gülşahım kayıplarda yine birde onun laptop sorunu vardı ondan sık gelemiyor :4::4:

bitanemm yazı stilini kalıcı ayarlıyorsun büyüklüğünü de forumlarda görünmeden gezebiliyorsun ayrıca mesajlar arasında beklemek zorunda kalmıyorsun onun haricinde bir avantajı varmı bilmiyorum:44::44::44:

bence yaparsınız zor değil çünkü püsküütün hareket yaparken derlediği tiyolar var kk daki tibet topiğine bakabilirsiniz kedicik ve püsküüt çok güzel paylaşımlar yapmışlar
evet yapilabilir geldi bana ama denemek lazim tabi once:1:
hımmm 1 dilim ekmege denk geldiğini bilmiyordum bundan sonra daha dikkatli yerim banucum....offf yaa mecburiyetten oturmak ne kadar can sıkıcı birşey...valla şu kpss geçsin bir dakika evde durmiycam allah izin verirse....kocam yanımda değil çalıştığı için ama adam halimi görüp bana acıdığı için sınavdan sonra hemen gelme annenlerin yanında dinlen tatil yap dedi yaaaa....inşallah sınavım güzel geçer de gerçekten tatil gibi tatil olur....
cuma gunu bende bilmeden 3 avuc yedim meger 3 dilim ekmege esitmis:1::1:

şu an sınavdan önce bi finaller var bei bekleyen bir de bi ödev teslimi...allaha şükür bu ara daha rahat okul haftaiçi çalışma fırsatım oluyor...şimdi internetim de olunca ders videolarıyla eksiklerimi çabucak kapatıyorum....
RABBİM NE OLUR EMEKLERİMİN KARŞILIĞINI ALMAYI NASİP ET...HAKKIIMDA HAYIRLISINI VER...(AMİN)
insallah cnm bnm emeklerinin karsiligini alirsin:16:

Back
X