oooo kızmakta haklısın Gülayım 400 tl oyuncağa verilirmi hangi devirdeyizz sen yine iyilikle davran cnmm boşver kul bilmezse allah bilir
hem ramazan gibi übarek bir ayda sevaba girersin belki gelmezler
geldim bebişimmmm
aslında 2 hafta 1 hafta da ben insiyatif kullanırım demiştim cnmm en doğrusunu yaptın bildirim yapılıp izinli yazıyoruz fakat 2 haftadan önce izinden dönemezsin cnm iyi düşün o yüzden
haftaya rövanş var canımcımmmm

tebirkler Ayçacımmmmm harika gitmiş

günaydın şirinemmmmm
izindeyken bildirime gerek yok cnmmm izne çıkarken bildirim yapılıyor
GünaydınAytencimmm gzüel bir gün olsun hepimiz için tşkler cnmmm 500 gr güzel az olsun öz olsun ama aç yatmak yok

grşrz cnm
Günaydın fıstığımmmmm
leylacım 68,7 diye kaydetmişim ben:44::44: neyse doğrusunu yazalımmm harika verdin ama sağlıksız olduğu için tbrk etmeyeceğim seni aç gezdin resmen

tbrkler bızdıkımmmmm harika vermişsinnnnnn

bu hafta biz ekledik haftaya öğrenirsin kendin eklersin leylacımm
bana bunlarla gel canımı ye işte

sağlıklı beslenerek kilo vermek önemli cnmcımmmm

düzelttik tatlımmm

senin hatan değil benim hatam cnmm ilk 85 tim dmeişsin şu an 81 imi atlamışım ben

bencede Gülayım işleri yoluna koy fırsatın olursa yaparsınnn
Günaydınnnnnn seni gördük daha iyi olduk cnmm benimmm tekrar hoşgeldin evineee

sağlık olsun bu hafta beslenmeni düzene sokarsın cnmm
Süt ürünlerinin hepsi yasaksa işin zor canımcımmm ama kahvaltıda zeytin muz salata birazcık peynir ceviz kuru kayısı yiyebilirsin
ayarlarız cnm benim merak etme sen
geçmiş bitti çok güzel günler gelecek çocuklar malesef biraz acımasız oluyor aslında tşk etmek lazım senin karar vermene çok büyük katkısı olmuş
sayesinde kilolarla vedalaşmaya karar verdin cnm benimmm sağlıklı ve kalıcı şekilde hep birlikte kilo vermene yardımcı olacağız bitanemm yeni bir başlangıç yaptın artıkk
kızlar ben de 700 gr vermişimmm

64,2 oldummm