• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->:emir_bebek: izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar :52::52: o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm:16::16:

ben bi cilginlik yapip 78.5 diyim belki spora daha iyi sarilirim oyle diyince
olmazsa da zarari yok
bir de ben anne babamla iddiaya girdim 15 agustosa (kadar gorusemeyecegiz) ben de o zaman 70 olucam diye isin ucunda guzel para var:23::23:

İyi akşamlar meleklerimmmm :16::16::16: annemle biraz gezdik geldik spordu duştu yemekti derken saat uçmuşşşş benle birlikte hepinizmi firar ettniz bakimmm:10::10:

Ah Eylülüm ahhhh yarana dokundu gülayım sankiii :29: beyazcanımda sen de gülayımda kaynanalardan yana şanssızsınız ne diyim allah yardımcınız olsunn bu hafta atak bekliyorum sendne kuzum spora sarıl ramazan öncesi son hafta artık yufkalarda yapıldı anlaşılan ramazanda yutulacak:56:
o yüzden bu hafta dikkat et bebişimmm gülşah kaç haftadır yeniyo seni benden söylemesi güzel bir rövanş olmalı derim:21::21:

biraz fazla geride kalmışın hakikaten cnmmmm

ne olmuşkiii 2 hafta önce de biz patlatmıştık bu hafta ilk sıra bizim ona göre:32::32::32:

tşkler bitanemmmmm sende süperdin bu hafta:38::46::46: malesef %65 ortalamamız olsun bence harika hepinzie tşk ederim meleklerimmmm:16::16:

hayırdır bızdıkım ne oldukiii:26: anlaşılan baya stresli bir günmüşş hemen hemen hiçbirşey yememişsin cnmcımm ne olur ayran veya yoğurt tükeyt yatmadan :20: yarın toparlarsın cnm herşey olacağına varıyor olay nedir bilmiyorum ama sen üzüldüğünle kalacaksın cnmm dinlen cnmm sakinleşş

harika başladın Aytencim tebrik ederimmm:nazar::46::46: peynirini avuç için kadar yiyebilirsin cnmm karatayda ölçü yok bitanemm doyana kadar yiyoruz o yüzden 4 baget gayet iyi patateslerde yenmemiş sıvı sporda süperrr daha ne olsunnnn:46::46::32::32::32: power walk bakayım cnm:44::44:

leylacım senle çok kapışacağız anlaşılann:22::22: 2 çatal çok az neyse dünküne nazaran en zından 2 çatal var her gün bir çatal artıracağına inanıyorumm şarküteri ürünleri çok sağlıksız cnmcımmm uyarması benden:29::29:

hazır çorbada neyin nesiiii içi katkı maddesi doluu mis gibi layla çorbası tarhana çorbası dururken ne gerek var cnm kızmaca yokkk :29::29: benimmm akşam salata ekleyebilirdin cnmm afiyetolsunnn çok şükür yoğurt yiyeceksinnn :21:
ah ah nedır su kaaynanalardan cektıgımız:43::43:
aynı benım yufkalarımdan boregı guzel olurdu vallahı olsada yesek eskı ben olsam hemen yapar yerdım ama artık bılınclıyım hercanımın ıstedını yemıyorum hemde gec saatte hıc:52:

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->:emir_bebek: izinli
Eylül :67,7---------------------->
Feride :77,8----------------------->
Nesli :82,8------------------------>
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9
shadowshows 92---------------------------->
Cardialgia:64--------------------------------->

Eki Görüntüle 1139828

meleklerim haftalık hedeflerimizi yazalım geçen hedefini tutturamayanlar haftaya cuma günü elbirliğiyle takım listesini hazırlayacaklar :52::52: o yüzden hedefinizi makul belirleyin derimmm:16::16:

benım hedef 700 gr olsun banucum duz 67 olmaya oynıyım buhafta allah buyuk verırım heralde

menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık

ben bi cilginlik yapip 78.5 diyim belki spora daha iyi sarilirim oyle diyince
olmazsa da zarari yok
bir de ben anne babamla iddiaya girdim 15 agustosa (kadar gorusemeyecegiz) ben de o zaman 70 olucam diye isin ucunda guzel para var:23::23:

vermemen için bir sebep yok bızdıkımm menülerin sporun süperdi bu hafta:13::13: oooo iddiayı kazanalım o zaman

ah ah nedır su kaaynanalardan cektıgımız:43::43:

aynı benım yufkalarımdan boregı guzel olurdu vallahı olsada yesek eskı ben olsam hemen yapar yerdım ama artık bılınclıyım hercanımın ıstedını yemıyorum hemde gec saatte hıc:52:

benım hedef 700 gr olsun banucum duz 67 olmaya oynıyım buhafta allah buyuk verırım heralde

hoşgeldin Eylülümmm kaydettim cnmmmm:13:

50 tane mekik yektim karin kaslarimi acayip bi hissetim is yorgunlugu ustune super gidiyo acaba karnim skilasirmi?

iyi yapmışsın cnm yatmadan spor yapmak çok faydalı metabolizmayı sabaha kadar çalışır halde bırakıyorsun böylece sıkılaşmazmı elbette sıkılaşırr :21::21:

menum
sabah peynır zeytın domates salatalık 2dılım ekmek
öğlen 3 tane bıber dolma salata yogurt
aksam 1kase yayla corbası dondurma

2bardak yesılçay
2bardak bıberıye
1bardak hıbıskus
spor
2saat yuruyus 100mekık

afiyetolsun cnmmm dondurmayı da götürmüşüz fakat tatlıların içinde en masumu bence afiyetolsun cnmm ikimizde layla yemişiz:52: spora süper başlamışsın tbrkler:46::46:

yarim mekik iyi diyorlar gobek bolgesi icin ben de 40-50 cekmeye calisiyorum unutmazsam :31:

aslında belli bir kilo verilene kadar tam mekik yapılmaması öneriliyor cnmm göbek bölgesi kslanacağı için yarım mekik en ideali kilo verildikten sonra tam mekik yapılsa daha iyi olur

hibiscus zayiflamaya yardimci mi :26:
1-2 menude daha gormustum

evet cnm sabahları dönüşümlü hibisküs ve biberiye içerim ben de

Menüm
Aç karnına 1 tatlı kaş. çörek otu

Kahvaltı
1 yumurta
2 dilim peynir
8zeytin
1 çay bar ceviz
1 fincan biberiye
3 marul yaprağı
domates salatalık
2 dilim karpuz

ÖĞLE
1 bardak çilekli kefir

AKŞAM
1 kase layla çorbası
türlü
deniz börülcesi salatası

SPOR
sabah 10 dk twist 11 x5 tibet yogası
öğleden sonra
30 dk koşu bandında yürüyüş
10 dk tiffany 55 squat 100 mekik

Sıvı
2,5 lt tarçınlı zencefilli limonlu karanfilli yeşilçaylı su
2 bardak elmalı karışım
1 fincan biberiye
1 fincan türk kahvesi
3 bardak çay
takviye olarak omega 3

Canim öncelikle merhaba adım Ayten aranıza yeni katıldım. Yazdıklarını okuyunca yorum yapmadan tutamadım kendimi. Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin canım. Bende anneyim belki aramızda anne olanlar vardır. Emek emek ilmek ilmek büyütüyoruz yavrularımizi. Çektiğimiz sıkıntılar onlar gozlerindeki bir gülümseme ile hiç kalıyor. Ama böyle emek emek büyüyüp sonrada anaya babaya arkasını dönenler bu dünyada da ahirette de gün yüzü goremezler canım. Kaç günlük dünya kime kalmış ki onlara kalsın. Allah evlatlarımizi hayırlı akıllı kıymet bilenlerden etsin. Amin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhabalar ben de ozge
amin. ben anne degilim belki sizing kadar hissedemem ama cok zor bir sey olmali caninin parcasinin boyle ihanet etmesi insana
Cok uzucu hakkaten cok gecmis olsun teyzeye acil sifalar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sagolun doktorlar 2-3 gun gozetimde kalsin dedi grip gecirmis ama tanii yas ileri olunca zor oluyor
inanamıyorum hakikaten benim de sinirlerim boşaldı okuyunca bızdıkımmm ne biçim evlatmış bunlar o kadıncık kimbilir nasıl büyüttü onlar ben annemim gözünün içine bakarken böyleleri de var demekki rabbim çok büyük bu dünyada olmazsa öbğr dünyada cezalarını çekerler inş:19::19:

allah yardımcısı olsun tek başına ölüme terke etmişler resmennn bence tüm mirasını bağışlasınnn huzurevine kayıt olsun bebek gibi bakılır yada özel hemşire tutsun kendine ay çok sinirlendimm neyseki durumu iyiymiş allah razı olsun bızdıkım sizden siz olmasaydınız ne olacaktı düşünmesi bile kötüü:50::50:

utanmaz kizlari biz annemize bakariz o tek kalmak istiyor diyor ama yalan evine kucucuk bi cocuk bile gitse sevincten gozleri isildar o kadar yalniz hissediyor demek ki sanirim bir sure yanlarina alacaklar annelerini ama bakalim artik yanimizda baska bir komsumuz da vardi hastaneden cikarken dedi o bakin takipcisi olucaz biz de olayin diye piskin piskin aile meselesi bu karismayin diyorlar

Tmm canim 100 gramdan neolcak :)
Hayirdir ne iddiasi bu arada?
Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek :27:
Ay cnm senin küçük dediğin bu mu? Maşallah çok güzeller ellerine sağlık cnm bnm bende kendime küçük bi sac edinmek istiyorum ama sonra devamlı yapar ve yerim diye erteliyorum :1: dur bende lahmacunların fotosunu çekmiştim onu ekleyeyim ama ilk denemem ve maydanozum çok az vardı evde olanla yapıverdim kendime ince yaptım sonra eşime orta kalınlıkta yaptım birde baktım eşim benim inceleri afiyetle götürüyo :)Eki Görüntüle 1163754 Eki Görüntüle 1163755
Artık elimden geldiğince yapmaya çalıştım :1:

Iphone dan gönderildi

Ooooo afiyet olsun güzeller :46::46:

Kilo alma yarışması canım, yani bu hafta bol bol yiyosunuz hadi bakalım kim daha fazla kilo alıcak, birinciye kaptanınız ödül vericek :27:

Ay cok tatlısın akrepcim senin takım yazık aç susuz kalmışlar bence iyi beslensinler yazık halsiz kalmışlar :1: biz idare ederiz artık :1:

Iphone dan gönderildi

merhabalar ben de ozge
amin. ben anne degilim belki sizing kadar hissedemem ama cok zor bir sey olmali caninin parcasinin boyle ihanet etmesi insana

sagolun doktorlar 2-3 gun gozetimde kalsin dedi grip gecirmis ama tanii yas ileri olunca zor oluyor

utanmaz kizlari biz annemize bakariz o tek kalmak istiyor diyor ama yalan evine kucucuk bi cocuk bile gitse sevincten gozleri isildar o kadar yalniz hissediyor demek ki sanirim bir sure yanlarina alacaklar annelerini ama bakalim artik yanimizda baska bir komsumuz da vardi hastaneden cikarken dedi o bakin takipcisi olucaz biz de olayin diye piskin piskin aile meselesi bu karismayin diyorlar

yanlarında olsa bile bakmazlarkii bitanemm bence arada yoklamak iyi olur izin verirlerse tabiii :31:

hmmm şimdi şöyle açıklayabilirim akrebimmmm biz nefis terbiyesi üzerine çalışıyoruz :27::27::27: son gülen iyi gülecek:21::21:

[video=youtube;9wGEJYdMsZ0]http://www.youtube.com/watch?v=9wGEJYdMsZ0[/video]

leylacım bu hareketleride yapabilirsin cnmm:8::8:

Back
X