• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayır kuzummm 2, takım ile :15::15:

Ben nn yatıyoruuumm umarım yarın güzel bir gün olsun 😊😊😊😊😚

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi geceler bitabnemmm allah rahatlık versinnn amin cmmm inşşş:38:

Hayırdır kimseler ugramamis 😌 yarın 6.takim olarak motivasyonumuzu yükseeeeekkkk sporumuzu tas tamam yapmalıyız ve ayrıca yediklerimizeee dikkat etmeliyiz unutmayalım ki kaptanımizin iddiası var mahçup etmeyelim 😎

haftasonları sessizlik oluyor aytencimmm oyyy canımsınnn çok tşk ederimmm :29::38: siz iuyi olun da tatlımmm sağlıklı kilo verinnn benim için önemli olan o:54:

Menüm ;

Sabah ;kkk
Akşam;1pors tarhana ,salata ,cacık ,
Spor;40dk leslie
Su;3litre

Yediklerıme daha çok dikkat etmeye başladım ...hayırlısı ;)sporcuda az az artırıyorum

tşk ederim feridemmm bu hafta snein haftan olacak inşşşş sporada başlanmışşş:21::21::21::38:afiyetolsun cnmm

canım yaaa bana tasıyıcı anne olur musun???bu bulantılar beni hayttan cok sogutuyor:))

kıyamamm sanan geçmedimi daha perihancımmm:26:

Hepinize iyi aksamlar kizlar ve tskler kaptanim her cvbin icin

Sabah :
Meyveli yogurt
Yarim seftali
Yarim kayisi
1 kahve
2 bardak limonlu su

Oglen: buyuk salata dunden kalan 4-5 kasik taze fasulye 2 bardak su

Arada: 4 tane kuru kayisi 1 kahve 1bardak su

Aksam: 1salatalik 1kucuk kase corba
2 bardak su

Bugunku menum boyle birde hasta oldum acayip bi siskinlik var kahvalti fln yapamadim malesef

iyi geceler diyeyim atyık leylacım est bitanemmm naptıkki:38: afiyetolsun cnmmm en azından kahvaltı etmeye başladın bu da güzel bir başlangıçç:46::46:

Ben geldiiiiiiiiimm tekrardan 😊😊😊
Menümu yazıyorum.

Kahvalti:
3 çatal yumurta aldım
Bir lokmacik ekmek
7 zeytin
Domates
Peynir

1 çay bardağı tarçınlı sut

Öğlen:
1 kase bulgur pilavı
1 bardak ayran

3 küçük top dondurma

Aksam:
Tavuk kanat ve Baget ızgara
1.5 bardak ayran
Soğan

3 lt tamamlarim inşallah
bir de 45 dk leslie yaptim 😊😊😊😊

afiyetolsun bitanemmm menü süperrr yine dondurma yemişizzz :29: dengelediğin için tşk ederim sporda harika :46::46::38:

ayyyy cok guzel ya dilosun bi suru kuzeni olacak sizden cok heyecenliyim sanirim anam bir tane daha mi dogursam ne yapsam:9:

yok bebişimmm sana yeter artık allah olmayanlara versin sağlıkla miniklerini büyütmeyi nasip etsin:54: cnm benimm:45::45::38: diloşumuz biraz büyüsün o zaman olabilir belkiiii:38:

yaw ben bi halt ettim iyimi ettim kotumu bilmiyom hos kotu ettimde baska bir taraftanda bakinca iyi etmisim gibi karar veremedim. aksam balik var ya yemekte sonrasi icin de irmik helvasi yaptim. e malum o saatten sonra seker yenmez ee benimde canim cekti bir servis kasigi kadar kucuk bi tabaga koydum ve yedim biliyorum yemmeliydim. ama bakinca da aksam yemekten daha iyi oldu sanki. bilemedim.kesin ceza yerim ama bunun icin o. nu biliyom:)))
canım geç yemektense erken yemen daha mantıklı olmuş kaçamakları ne kadar erken yersek o kadar iyi geç yeseydin ceza gelirdi cnmm misafirlerin varmı şende yorulmuşsundur ellerine sağlık bitanemm:38:

yaaa canım benimde muhtemel dogum tarihim 18 subat...neredeyse aynı anlarda anne olacagız...çok ilginç yaaaa:))))

kareş takımın kardeşleri olacak ikiside ne güzel:21::21::emir_bebek::emir_bebek:

iyi aksamlar herkese:3:
bugun yolculuk gunuydu benim 4 gibi varabildim baya yorucu oldu eve varabilmek esyalarini duzeltme isini hallettim simdi biraz temizlik yapicam sonra dus alirim yorgunluktan duser de gelemezsem diye :1: menumu simdiden yaziyim pek menu olmadi ama :31:

Sabah 9.30-10 gibi 1 sutsuz sekersiz kahve

aksam 17 civari toplamda 2 kk peynir (lor ve keci) biber domates 1.5-2 yk fasulye 1 kucuk muz

spor yok maalesef su da pek icemedim ama yatana kadar en azindan 1.5-2 lt ye tamamlamam gerek
1 kupa yesilcay 1 kupa da beyaz cay icicem 1 bardak da sut icerim belki

Özgecimmm yolculuk yüzündemi kahvaltı edemedin cnmcımmm :26: hadi geçmiş olsun cnm temzilik de bitince normal düzenine girersin spor yapacak birşey yememişsinki cnmcımm zaten yerleşme esnasında yorulmuşsundur:29:

Slm kizlar nasilsiniz bakalim

iyiyiz leylacımmm şükür sen nasılsın:38:

Yok ben çok şükür sıfır kaçamak yaptım hele ki herkes bana zayıflamışsın güzel olmus deyince kaçamak yapmadım sade şekersiz çay içtim süper oldu

Iphone dan gönderildi

helalll olsun Sindimeee:46::46::38: bu kelimeler süper motivasyon oluyor değilmii:32::32:

Herkeseeeee Merhaba 😊 ben bugun sınava girdim LYS 😊😊 sabah o yüzden ugrayamadim. Umarım takimimizin keyifleri yerindedir.

hadi geçmiş olsun Aytencimmm allah emeklerinin karşılığını versin inş güzel bir sonuç gelir cnmm:29:

Günaydın kizlar:16:

iyi geceler şirinemmmm ve yeğenimmm:38::38:

oh ne güzel gezmelere çıkmışsın keyfini çıkar canım. yaptım sporu ama azıcık kaçamak yapmıştım o yüzden vicdan yaptım da spor yaptım. yoksa kılımı kıpırdatasım yoktu:17::17::17:

o yorgunlukla sporda yapmışsın ya bravooo gülayımm:46::46: kaçamak ne yapmıştınkiii:23::23:

Evet canim. Yine mesaiyi. Birazdan cikicam yarim saat yurup isime varirim herhalde. Eer yetismezse yine geceye kalabilirim. O yuzden bari yrim saatlik yuruyus yapayim diye yuruyerek gidicem. Dun gece kalicaktim ama dun gece proje gecisi olan baska bi ekip geldi gecis esnasinda bisi yapmiyosun sadece bi ihtimal sorun cikarsa hemen mude icin orda bulunuyosun. O yuzden onlarda mac izliyolardi. Banucumda hadi artik cik merak ederim diyince sagolsun :) bende 12 de ciktim.

kuzum bugünde çalıştın değilmi sennn bugün erken yatda dinlen cnm benimmm :38:

Hosgeldın cnm bende yoktum aslında bügünde yokum ama arabada eve dönüyorum sonra da piknik hazırlığı yapcam :) dün alışverişe diye çıktık tanıdıklarda yatıya kaldık uzak yere alışverişe gitmiştik :) ve dün bende şimdiye kadarki yürüme rekoru kırdım tanıdıklarda süper oldu ama benim için varya ne güzel sende sporunu yapmışsın ohh miss

Iphone dan gönderildi

piknik güzel geçmiştir umarım nuracımmmm:38:

Yazdiginda yanlis anlasilan bisi olmus. Guzel kahvalti 5 km yuruyuse essit demek istemistim.

çok güzel açıklamışsın Ayçacımmm:46::46: tüm açıklamaların için tşkler bitanemmm:38:

Cnm bende yaptım yoğurdu ama tam benim istediğim kıvamda olmadı bol sulu bir yoğurt oldu malesef ben birazını alıp tülbentin içine koydum astım altına kase koydum akan su bitince labne peyniri gibi mi peynir gibi mi ne oluyomus diğer kalanları afiyetle yicez inşallah eşim beğendi ama kıvamı benim istediğim gibi değil daha beklemesi mi gerekiyo acaba bir yerde okumuştum yoğurt bekledikledikçe kıvamı koyulaşırmış buzdolabında ne kadar doğru bilemem ama bakalım artık eve gidince şu astığım tülbentteki yoğurdum ne durumda acaba çok merak ettim :)

yoğurdu ilk açınca hiç ellemeyeceksin cnmcımmm buzdolabında bir gün duracak o zaman koyulaşır sanırım kese yoğurdu yaptın afiyetolsun cnm o da güzeldir

Sporumu yazmayı unutmuşum
3 saat yürüyüş
20 dakika koşu
( aslında yürüyüşüm çooook daha fazla oldu kızlar da ben 3 yazdım dün cok cok cok gezdim zaten kendi evimde de kalmadım şimdi yola çıkıp evde kendimize çeki düzen verip ve piknik hazırlığı yapıp yine atcaz kendimizi dışarı :)

Iphone dan gönderildi

:46::46::46::46::nazar: maşallahın var

Dun Dalaman a gittik düğün için. ..gitmisken akraba ve komsu ziyareti de yaptık. ..acik hava cok iyi geldi bana...gün boyu çok rahattim valla...oglum da özgürce dolasti..cicek böcek gördü. ..ikimize de cok iyi geldi

sefan olsun perimmmm değişiklik iyi gelmiştir :32::32:

Menü
Sabah klasik kahvalti
Yumurta haslamaydi bu kez

Ogle
Düğün yemekleri
Etli nohut
Keskek
Patates biber yogurtlu
1adet tulumba tatlisi
Salata
Ara ayran ve su

Aksam
Yarimdan az karışık tost
Ayran

keşkekmiiii:56::56: özleidm bende hem karataya da uygun bu hafta yapayım olmazsa afiyetolsun cnmm ikinize de:38::38:

BU tablo ne anlatıyor, bu ifadeler ne için?

menüsünü paylaşanlar paylaşmayanlar cnmm bu tabloda toplu olarak görülüyor
simgelerin çoğu esprii:8: spor yapmayanlar mesela
:131: dondurma yendiğini gösterir :46: 4*4 lük menü spor sıvı demek cnmm

Öğlen neden yemek yemiyorsunuz? Bir sebebi varmı yoksa öylemi denk geldi. Metabolizmanın yavaşlamaması için daha sık yemek gerekmiyormu?
Karatay diyetinin bir kuralımı yoksa? Tam bilmediğim için soruyorum.
Kaptanım sanırım benim diyetimle karatay diyeti biraz çelişiyor:56:. Siz ara öğün yapmamaya çalışıyorsunuz, benim diyetisyenimde kesinlikle ara öğün yapmamı, çok uzun aralıklarla yediğimde metabolizmamı yavaşlattığımı, ilerisi için daha zor olduğunu söyledi. Birde öğlen öğününe pilav makarna yada ekmek koydu. Şu zaman hızlı geçse, bir an önce kilo versem, dolabımı komple boşaltıp yeni yeni kıyafetler alsam. Ahdım var istediğim kiloya dönersem maaşımdan 1000 tlyi alıp sabahtan akşama kadar çılgınlar gibi alışveriş yapacağım. Yaklaşık 3 senedir zayıflayınca alırım demekten içim kurudu artık. Dolabımın tepesinde 3 büyük hurç kıyafet var. Zayıfken giydiğim kıyafetlerim. Onları indircem, modası geçenleri dağıtıp sadece çok güzelleri alcam. Geriside yeni bir dolap, yeni bir ben olacak işallah. Şuanda topuklu bile giyemiyorum, kilolarımı taşıyamıyorum çünkü. dizlerim ayaklarım falan ağrıyo. Ayaklarımda yarım numara büyüdü doğumdan sonra, şuanda dolabımda 44 çift ayakkabım var, ben sadece 4-5 çift giyebiliyorum. Kilo verirsem ayaklarımda küçülürmü? Boydan aynı gibi, enden büyüdü. Çok dertlendim, gecenin 3 ünde taktım kafaya.

bitanem bizler kahvaltıda doyana dek yediğimiz için genelde 2 yumurta yiyoruz ve tok tutuyor acıkma hissettiğimiz an bir önceki menüde bir eksiklik var demektir şayet açlık hissedersel yiyebiliriz elbette şimdilik diyetisyeninle devam et cnm verim alamazsan bizim önerilerimizi dneersinn
üzülme o güzel günle rçok uzakta değilll elbette istediğin kıyafetleri alacaksınn:38::29: kilo verince ayaklar küçülüyor eskiden 36 idi kilo alınca 37 oldu zayıflayınca tekrar 36 oldu:49: istediğin şekilde dertlenebilirsin tatlımmm biz burada hayatı paylaşıyoruz cnm benim:29:

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
Yarım bardak yoğurt suyu
1 bardak doğal süt :)
2 ısırık simit
2 çatal süt kaymağı

Akşam:
3 köfte
1 ayran
Salata
4 kaşık bulgur

Iphone dan gönderildi

maşallahhh bu ne güzel bir menü böyle harikasın nuracımmmm:nazar::46::46::46: yumurta ve zeytin ekleseydin cnm acıkmadınmı:26:

Bugunki menüme yazmamışım.
sabah domates peynir
öğlen 4 kaşık sulu köfte, 3-4 kaşık bulgur pilavı
sonra dışarı çıktık, madoya oturduk. Tatlı diyarında yemeden duramadım, gözüme en masum görünen fırında sütlaç yedim:(
Akşam 4-5 kaşık kabak yemeği, 3-4 kaşık bulgur pilavı
1-2 saat sonrada 1 avuç beyaz leblebi

Gittiğimiz yerde bahçede şirinlerin maketleri vardı, ailece fotolar çekildik, eşim facebooka koydu. Resimlerimi görünce canım sıkıldı, sadece bedenim değil, yüzümde tostoparlak olmuş. Çok canım sıkkın çokk. Başaracakmıyım çok endişeliyim.
Bu arada daha spora başlamadım ben:( Ha bugun ha yarın diye diye. Evde koşu bandım askılık gibi duruyor. Yarın başlamayı planlıyorum. Birde evime yakın havuz açılacak, dört gözle bekliyorum. İnternetten rengarenk anne kız elbiselerine baktım. Cıvıl cıvıl çok tatlılar ancak bedenleri 42 de bitiyor. Çok içim gitti almak için. Öğrenciyken zayıftım alışveriş yapacak param yoktu, şimdi param var alışveriş yapacak bir bedenim yok.

sabah domates peynir
sonra dışarı çıktık, madoya oturduk. Tatlı diyarında yemeden duramadım, gözüme en masum görünen fırında sütlaç yedim:(

Gittiğimiz yerde bahçede şirinlerin maketleri vardı, ailece fotolar çekildik, eşim facebooka koydu. Resimlerimi görünce canım sıkıldı, sadece bedenim değil, yüzümde tostoparlak olmuş. Çok canım sıkkın çokk. Başaracakmıyım çok endişeliyim.
Bu arada daha spora başlamadım ben:( Ha bugun ha yarın diye diye. Evde koşu bandım askılık gibi duruyor. Yarın başlamayı planlıyorum. Birde evime yakın havuz açılacak, dört gözle bekliyorum. İnternetten rengarenk anne kız elbiselerine baktım. Cıvıl cıvıl çok tatlılar ancak bedenleri 42 de bitiyor. Çok içim gitti almak için. Öğrenciyken zayıftım alışveriş yapacak param yoktu, şimdi param var alışveriş yapacak bir bedenim yok.
:)bu ne karamsarlık boyle:47:hiç üzülme ,inan bna o tombik yanaklarından tutta ayaklarına kadar inceliyorsun ...yeterki rejimi bozma
Ayrıca ;spor spor spor .......yapmazsan veremezsin. ,evden çıkamıyorsan leslie yi yap ,sakın sporu aksatma cnm ,2hafta rejimide sporuda aksatma ,hiç sadece cumaları tartıl ,giden kilona ve vücudunun nasıl küççüldüğünü şahit olunca sende motive olucaksın inan ;)

Anammmm bizlen miydi o. Oyyy dur bende gidiyim bizim takima gaz vereyim.

Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎

tşk ederim feridemmm bu hafta snein haftan olacak inşşşş sporada başlanmışşş:21::21::21::38:afiyetolsun cnmm

kıyamamm sanan geçmedimi daha perihancımmm:26:

iyi geceler diyeyim atyık leylacım est bitanemmm naptıkki:38: afiyetolsun cnmmm en azından kahvaltı etmeye başladın bu da güzel bir başlangıçç:46::46:

yok bebişimmm sana yeter artık allah olmayanlara versin sağlıkla miniklerini büyütmeyi nasip etsin:54: cnm benimm:45::45::38: diloşumuz biraz büyüsün o zaman olabilir belkiiii:38:

Yok canim yaa ne gecmesi....bu daha başlangıç. Benim ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar sürmüştü. ..ben daha 1,5 ayimdayim..düşün artik:rolleyes::rolleyes:

canım geç yemektense erken yemen daha mantıklı olmuş kaçamakları ne kadar erken yersek o kadar iyi geç yeseydin ceza gelirdi cnmm misafirlerin varmı şende yorulmuşsundur ellerine sağlık bitanemm:38:

kareş takımın kardeşleri olacak ikiside ne güzel:21::21::emir_bebek::emir_bebek:

Özgecimmm yolculuk yüzündemi kahvaltı edemedin cnmcımmm :26: hadi geçmiş olsun cnm temzilik de bitince normal düzenine girersin spor yapacak birşey yememişsinki cnmcımm zaten yerleşme esnasında yorulmuşsundur:29:

iyiyiz leylacımmm şükür sen nasılsın:38:

helalll olsun Sindimeee:46::46::38: bu kelimeler süper motivasyon oluyor değilmii:32::32:

hadi geçmiş olsun Aytencimmm allah emeklerinin karşılığını versin inş güzel bir sonuç gelir cnmm:29:

iyi geceler şirinemmmm ve yeğenimmm:38::38:

o yorgunlukla sporda yapmışsın ya bravooo gülayımm:46::46: kaçamak ne yapmıştınkiii:23::23:

kuzum bugünde çalıştın değilmi sennn bugün erken yatda dinlen cnm benimmm :38:

piknik güzel geçmiştir umarım nuracımmmm:38:

çok güzel açıklamışsın Ayçacımmm:46::46: tüm açıklamaların için tşkler bitanemmm:38:

yoğurdu ilk açınca hiç ellemeyeceksin cnmcımmm buzdolabında bir gün duracak o zaman koyulaşır sanırım kese yoğurdu yaptın afiyetolsun cnm o da güzeldir

:46::46::46::46::nazar: maşallahın var

sefan olsun perimmmm değişiklik iyi gelmiştir :32::32:

keşkekmiiii:56::56: özleidm bende hem karataya da uygun bu hafta yapayım olmazsa afiyetolsun cnmm ikinize de:38::38:

menüsünü paylaşanlar paylaşmayanlar cnmm bu tabloda toplu olarak görülüyor
simgelerin çoğu esprii:8: spor yapmayanlar mesela
:131: dondurma yendiğini gösterir :46: 4*4 lük menü spor sıvı demek cnmm

bitanem bizler kahvaltıda doyana dek yediğimiz için genelde 2 yumurta yiyoruz ve tok tutuyor acıkma hissettiğimiz an bir önceki menüde bir eksiklik var demektir şayet açlık hissedersel yiyebiliriz elbette şimdilik diyetisyeninle devam et cnm verim alamazsan bizim önerilerimizi dneersinn
üzülme o güzel günle rçok uzakta değilll elbette istediğin kıyafetleri alacaksınn:38::29: kilo verince ayaklar küçülüyor eskiden 36 idi kilo alınca 37 oldu zayıflayınca tekrar 36 oldu:49: istediğin şekilde dertlenebilirsin tatlımmm biz burada hayatı paylaşıyoruz cnm benim:29:

maşallahhh bu ne güzel bir menü böyle harikasın nuracımmmm:nazar::46::46::46: yumurta ve zeytin ekleseydin cnm acıkmadınmı:26:

Sagol canim...valla bende cok özlemişim. .iyi geldi.oglum 1tabak keskek yedi tek basina:eek::eek::eek:

günaydın herkese dün çok rahatsızlandım midemi üşütmüşüm :25::25:

iyi gibiyim şimdi.

standart kahvaltı yaptım.

nescafe içtim şekersiz...

bir bardakta süt yarım yağlı.

bugün detoksu bu mideyle yapamayacağım onun yerine sadece yulaf yiyeceğim kuru mevyeli.

ve yeşilçay içeceğim içine limon sıkıp :5:

Tünaydınnnn meleklerimmmmm güzel bir gün ve güzel bir hafta olsun hepimiz için inşallahhh :16::16::16: kimsecikler gelmemişşş :44: nesilim sen dün de yoktun herşey yolundadır inşşş bilgeee sende kayıplardasın hayırdır kuzumm:26: dün gece türkçeyi katletmişim resmen yine acele yazacağım diye özürlerimi kabul edin lütfen:17::71::71:

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun

tünaydın leylacımmm iyiyiz şükür pts malummm sen nasılsın cnmm:29:

günaydın herkese dün çok rahatsızlandım midemi üşütmüşüm :25::25:

iyi gibiyim şimdi.

standart kahvaltı yaptım.

nescafe içtim şekersiz...

bir bardakta süt yarım yağlı.

bugün detoksu bu mideyle yapamayacağım onun yerine sadece yulaf yiyeceğim kuru mevyeli.

ve yeşilçay içeceğim içine limon sıkıp :5:

geçmiş olsun bitanemm neyseki şimdi iyiymişsinnn detoksu ertelemen bece de iyi olmuş miden böyleyken olmazdı iyileş sonra yaparsın tatlım:38:

Sagol canim...valla bende cok özlemişim. .iyi geldi.oglum 1tabak keskek yedi tek basina:eek::eek::eek:

afiyetolsun bitanemmm sana da oğluşuna hem değişiklik olmuştur sizin için

Yok canim yaa ne gecmesi....bu daha başlangıç. Benim ilk gebeligimde 4 aylik olana kadar sürmüştü. ..ben daha 1,5 ayimdayim..düşün artik:rolleyes::rolleyes:

2,5 ay daha diyosun yaniii:53::53: cnm nasıl dayanacaksın sürekli mide bulantısı çekilmez allah yardımcın olsun :29:

Gunaydiiiinn anlamadım yaaa sen bizim takımdan değil misin? 😎😎😎😎

tünaydın Aytencimmm Ayça kardeş takımımız 3, takımdan canım benim mezun olduğum takım aramızda eşleştirmeler de yapıyoruz motivasyon için sen de ziyaret edebilirsin cnmm biz büyük bir aileyizz:34:

:)bu ne karamsarlık boyle:47:hiç üzülme ,inan bna o tombik yanaklarından tutta ayaklarına kadar inceliyorsun ...yeterki rejimi bozma
Ayrıca ;spor spor spor .......yapmazsan veremezsin. ,evden çıkamıyorsan leslie yi yap ,sakın sporu aksatma cnm ,2hafta rejimide sporuda aksatma ,hiç sadece cumaları tartıl ,giden kilona ve vücudunun nasıl küççüldüğünü şahit olunca sende motive olucaksın inan ;)

at kuzum fırçanııııı :13: neymiş öyle karamasarlık filan yokkk :20::20:

sabah domates peynir

Dünkü menün güzel bitanemmm afiyetolsunnn ne kadar masum olsa da kaçamak kaçamaktır değil mi canın çok çektiyse 1-2 kaşık tadımlık al cnm benimm. en fazla 4-5 ay dişini sıkacaksın her kaçamak kilo vermede bir engel malesef yıllarca yedik yedik ne oldu hep bize acı verdi değilmi:50: neyseki akşam dengelemişsin :29: bizim amacımız kilo almamak değil mevcut kiloyu vermek olduğu için ekstra dikkat etmeliyiz kuzum:54: hiç canını sıkma moralini bozma dün dünde kaldı geçmişe değil geleceğe bakacağız fakat sporsuz olmaz tatlımm en azından yarım saat sabah yarım saat öğleden sonra yürüsen metabolizman hızlanır zamanla artırırsın koşu bandınla tekrar dost olmaya çalış inş havuzda açılır hem yürüyüş hem yüzme süper olur hiç üzülme o beğendiğin tüm kıyafetleri alacaksınnn :54::21::21:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD]:56::39:[/TD]
[TD]:56::46:[/TD]
[TD]:56::131:[/TD]
[TD]:56::8:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[TD]:10:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan:emir_bebek:[/TD]
[TD]:56::emir_bebek:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
[TD]:56:
:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]:56::20:[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD]:94::29:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
:20:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:56::126::126:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::nazar:[/TD]
[TD]:56::125:[/TD]
[TD]:56::29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[TD]:56::94:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
:46:[/TD]
[TD]:106:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::44:[/TD]
[TD]:20:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Banucugum ohh keyfini cikarmissin deniz kjm gunes piknik sefan olsun:16:

Perihanim pespeseyiz ama senin bilantilarin var galiba rabbim kolaylik versin

Ben pesime gel demistim arkadasima ida pesime geldi benden bir gun sonra ogrendi oda subatta nufus patlamssi olacak :1:

Banucugum ohh keyfini cikarmissin deniz kjm gunes piknik sefan olsun:16:

Perihanim pespeseyiz ama senin bilantilarin var galiba rabbim kolaylik versin

Ben pesime gel demistim arkadasima ida pesime geldi benden bir gun sonra ogrendi oda subatta nufus patlamssi olacak :1:

tşkler şirinemmmm gezmenin adı yorgunluk diyorlar ya hakikaten öyle gerçi çok güzel geçti yorgunluğa değer:32::32: nüfus patlaması olsun bitanemm bebişler geleceğimiz:emir_bebek::emir_bebek:

[TABLE="class: grid, width: 500"]
[TR]
[TD]İsim[/TD]
[TD]Pazartesi[/TD]
[TD]Salı [/TD]
[TD]Çarşamba[/TD]
[TD]Perşembe[/TD]
[TD]Cuma [/TD]
[TD]Cumartesi[/TD]
[TD]Pazar[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sindi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayyüzlüm[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Perihan:emir_bebek:[/TD]
[TD]:56::emir_bebek:[/TD]
[TD]:56::7:[/TD]
:nazar:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül Sıla[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1161660 [/TD]
[TD]:94::29:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Neslihan[/TD]
:20:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ferideei[/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1164409
:126:[/TD]
[TD]:56::126::126:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özge[/TD]
[TD]:56::29:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leyla[/TD]
[TD]:56::19:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bilge[/TD]
[TD]-[/TD]
:46:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayten[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cardialgia[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]shadowshows[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]:56::44:[/TD]
[TD]:20:[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eki Görüntüle 1159348

Ellerine sağlık canım :65::65::71: ben ne kadar güzel dondurma yiyorum :1: :1: :1:

Merhabalar canlarım cok özledim sizleri bugun çamaşır günüm ve haftasonu bir türlü oturamadığım için baya dağılmış onla uğraşıyorum dağ gibi ütüm var yine sporu gece yapcam bugun hemen dünkü menümü yazayım sizleri cok özledim ama baya motive oldum ben bı hafta sonu kim görse sen naptın diye soruyo 10 kilo ile bu kadar belli oluyosa 15-20 kilo verirsem nolcak cok merak ediyorum çünkü benim en büyük sorunum göbek tarafım ama inşallah zamanla eriyecek :) ve karatayı cok seviyorum :)

Iphone dan gönderildi

6.Takım Haftalık Eki Görüntüle 1148378 Listesi 367. etap

Gülay : 85------------------->84,3
Nura : 80,9----------------->80,3
Perihan:78 ----------------->:emir_bebek: izinli
Eylül :67,7---------------------->67
Feride :77,8----------------------->77.6
Nesli :82,8------------------------>81,9
Leyla:67,5------------------------>66,9
Özge:79,5----------------------------------->78,5
Bilge:92,6---------------------------------->
Ayten:79,5------------------------------------>78,9