- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Güle güle cnmselam herkese![]()
kızlar bu akşam bir arkadaşıma davetliyim yine yatıya kalacağım yarın sabah dönücem ama
akşam giremezsem merak etmeyin :)
öptüm hepinizi![]()
son söylediğin söz güzelmiş cnm. :)dogru soyluyosun canım 1aydan az zaman kaldı amelıyatıma ne versem kardır
valla tuttum kendımı yemedım eesımde sagolsun benı dusundugunden almak ıstedı ama sabote ettırmedım ıftardan sonra yenen tatlılar cuma günü kıcımı tırmalar sonra
aa ben 2 lıraya alıyorum.eskıden pc satan bıyerden alıyodum 5lıraya kazıklıyodular artık almıyorum.tartı göturmen ıyı olmus canım kendını kontrol edersın.ozel arabayla gıdıyosun sonucta bıkenarda durur
ohh keyıf yap buaksam yarın görusuruz ınsallah
Yok cnm mu doyuruyor birde bir mide bulantısı var bu ara bi tuhafım iki gündür sanırım çorba içmediğim zamanlarda direk yemeğe dalınca öyle oluyoBen geldim hanımlar keyifler yerindedir inşallah :)
Teşekkür ederim ablacım inşallah o çikolatalar bana yaramaz
Bende ilk başta salatalık domatesle karnımı doyurmaya çalışıyorum. 5 dakikada sofradan kalktığım için
Sanırsam enişte kıskançmış canım ama Allahtan barışmışsınız :)) Evet ya garsonlar bir türlü anlamıyor
Instagram oruçluyken hiç iyi olmuyorTakipleşelim ablacım :))
Aynen öyle bu seferde hindiye sardım ama artık yumurtayla devam çok özlemişiz birbirimizi
Afiyet olsun ama sahur az olmamış mı![]()